SEGMEN SETENGAH JAM : KILL N DIE !

by - April 27, 2011

 

Sangat mudah ! hahahaha.. Aku bagi satu soalan .. korang kena la teka atau cari ..Yang benar benar unik , logik diterima akan akan menang yakni review blog secara rahsia ! Jeng jeng jeng ..

Caranya mudah je.. seorang leh jawab sekali jer .. ok? Sedia ?

Dalam blog blogger perempuan , apakah perhiasan atau gadget yang biasanya mereka akan letak ??

Ok.. hanya jawapan yang unik yakni dia sorang je ada ... akan menang... Mana mana yang sama jawapan , akan di delete !! heheheh.. KILL N DIE BEBEH !

Hanya seorang pemenang saja !! hahahaha.. I likeee.. untuk join .. mudah jeeee ... seorang satu jawapan jer.. Tak perlu buat entri .. ni bonus untuk korang la yer ..

Bila dah ada jawapan.. tinggalkan jawapan beserta url blog korang .. contoh : kapal terbang - www.benashaaari.com  ..

Sapa sapa tak tinggal url blog dia .. di kira tidak lengkap.. tutup , 11:30 malam .. segera !!

You May Also Like

1 comments

  1. Widget Chat box sebab leh borak-borak.Hehe

    http://eimarusilence.blogspot.com/

    BalasPadam