FAST AND FURIOUS 5 vs MAHARAJA LAWAK

by - April 30, 2011

 

Aku sanggup tinggalkan rancangan Maharaja Lawak untuk g tonton FAST 5 atau Fast and Furious 5 yang mana member aku dah sedia menyediakan 2 tiket untuk aku ..

Best ke tak ?

image

image

image

image

Berapa bintang ? Kalau nak di bandingkan dengan AVATAR ... TRANSFORMER ... Hurm... entahlah ... aku rasa aku bagi ..

* * * ... 3 bintang ??? hurm... tak .. 3.5 ? huh .. adoii.. ok la... gini je la aku cakap... aku bagi

5 BINTANG !!!!! GILA BABAS PUNYA BEST ! Aku sendiri tak senang duduk dalam tu .. Mmg gila punya aksi dalam tu.. serius ! mmg best gila !! Tak rugi siutttt... Mmg amat amat berbaloi.. kalah semua arrr .. part 1 ,2 ,3,4 .. TERBAIK !!!

You May Also Like

17 comments

  1. wah..5 bintang..ni yg nak pegi tengok ni..

    BalasPadam
  2. banyak aksi dan misi...cuma race jer kurang....

    BalasPadam
  3. best sgt gamaknya..t nak tgk ar..huhu

    BalasPadam
  4. movie pnuh aksi ni yg best ni...

    hopin that i could watch it... ~~~

    BalasPadam
  5. fast n furious mmng tak pernh kecewakn penonton!!!

    BalasPadam
  6. aarrhhh cepat la abis exam. nak g tgk gak citer tuh

    BalasPadam
  7. haa! tao x pe,mmg best gilaa fast5 nih, semalam saya tngok,
    ade buat review jugak dekat bloh, hihi,

    http://sayatakotkatak.blogspot.com/2011/04/review-tha-fast5.html

    BalasPadam
  8. he3, terbaik la siri fast and furious ni dari yg pertama lagi. jadi yg kelima ni pon xleh tinggalkan...

    Entry terbaru Kondom - 12 Cenderahati Pelik Sempena Perkahwinan Prince William dan Kate Middleton... (",)

    BalasPadam
  9. best sangat ker sampai bagi 5 bintang nih abg ben?? huhuhu

    http://ciklalalalola.blogspot.com/2011/04/bertudung-vs-free-hair.html

    BalasPadam
  10. best best.dah tengok jugak.5 bintang~!

    BalasPadam
  11. rasa..mlm td kt alamanda mcm nmpk abg ben mse preview cite nie..nak tger tapi segan lak..tp btul kan yg tue abg ben..??

    BalasPadam
  12. wah!! tak sabar nak tengok ni..
    Mas suka vin diesel...seksi!

    BalasPadam
  13. Abg ben,bukan ker kuar cerita ni 5 mei ??biar betul..tolg jwb,fara nak kepastian..lg pon fara xnak ktggalan tgk cerita ni..tolg bgtaw fara..

    BalasPadam
  14. ye ke abg beng???nak p tengok jugak!!!

    :D

    BalasPadam
  15. da release ke? wahh cepat je da tgk
    ehehee
    abg ben tgk cite Thor.. action die besh jgk.. :D


    http://freshie-sd.blogspot.com/2011/05/review-thor.html

    BalasPadam