iPhone 5 pulak ?

by - April 28, 2011

 

image

Terbaca kat Yahoo tadi.. hehe.. mesti peminat peminat iPhone dah mula panas bontot.. Masa untuk dapatkannyaaa..hehe.. maaf la yer , aku peminat HTC .. untuk bertukar tu ke iPhone , silalah goda aku .. susah mau derhaka sama HTC ... Sbb apa ? Yang aku guna skang ni , dah berkali jatuh .. tapi mantap ! Yang dulu , TyTn II , sampai 3 tahun pakai.. Akhirnya berkecai akibat jatuh atas batu yang sememangnya amat keras ..

Kembali ke iPhone 5 .... apa yang menariknya kali ni ? aku tak nak translate dari BI ke BM ... kang salah pemahaman lak.. biasanya kalau aku nak review , aku kena test.. setakat membaca , maaf la.. wa tatak belani looo..

Pastinya peminat iPhone tak sabar nak mengetahui dengan lebih lanjut kan ? OK .. nak tau ? Korang leh la baca sendiri kat SINI ... Hee.. aku nak beli INCREDIBLE S !! grrr...

You May Also Like

24 comments

  1. heheh... tak tercapai dek kemampuan ku..-.-'

    BalasPadam
  2. HTC punya lembab pun ko setia kan??aku penah guna HTC..kura2..guna iphone 3gs, sangat best..loading pantas. x caya bertukar jap..tak puas hati jual murah kat aku balik..teheheh

    BalasPadam
  3. HUH!! Mengundi lagi... Good Luck Bro..

    BalasPadam
  4. eh cepat2 bua apple.com tadi, xdek pun apple announce nak kuarkan iphone 5,..huhuhu takut itu made in china..hati2 ya..nanti ada yg trpengaruh..

    BalasPadam
  5. @Mama Qist hehe..lembab ? setakat ni mabeles... guna htc apa dulu ? cuba guna yang desire atau incredible... hehe... setau saya , member guna iphone banyak mengeluh ngan iphone ..

    BalasPadam
  6. bapak kite pon gune htc...

    BalasPadam
  7. ye ke..mmmm tamo perang htc ngn iphone lak bang ben. yeke mber ckp tu.. klu iphone xdek s tu mang lembap cth iphone 2g, 3g dan 4g. beli yg ada s mcm 3gs.

    i phone 5 med china..care ful

    BalasPadam
  8. bestnya dapat guna iphone 5

    BalasPadam
  9. I phone 5? eyna jenis tak sabar .. tak leh pakai telefon yang touch touch sreen nie ,nak kena touch satu satu ishhh ...... (hahaha ayat yg paling selamat ..padahal x mampu nak beli)

    BalasPadam
  10. tu pasal ari tu tak beli iphone 4..dah agak dah...sooo..pasni nak tunggu iphone 6 kuar plakkk...

    BalasPadam
  11. hati hatilah semua kalau nk bl hp baru... sy dh tkena...plan dr umah nk bl bb skali cina duk promo iphone...murah dia ckp...sib baik waktu tu mlm dia dh nk ttp kedai tp tpn tu dh byr cuma xblh amik lagi sbb dia nk donload games bagai (padahal sy bkn hantu games)...bila blk godam intnet iphone 3g tu blh dpt lg murah dari harga yg dia nk bg...mmg nyesal giler...pastu terus sms cina kedai tu...last2 sy yg rugi kena bayar lebih...mcm2 dia cas...sakit ati...

    BalasPadam
  12. kak liza memang tak berkenan dgn iphone. tengok hubby guna..idok le hebat mana pun. nak tengok gak lah htc ni..

    BalasPadam
  13. Saya Dr iphone tuka kpd HTC Incredible S.. mantap!

    BalasPadam
  14. @mama qist actually memang ada handphone baru successor to iphone 4 yang sedia ada akan dikeluarkan oleh apple tapi tak pasti samada diorang akan namakannya iphone 5.. dgr2 around jun nanti baru apple akan announce..
    btw, i dont think kalau china namakan henfon diorng yg sama macam iphone sbg iphone.. supposely ianya adalah look alike.. but still, its China orait! even telur dan beras pun diorang tiru, inikan lagi iphone.. hehe..
    :D

    BalasPadam
  15. Mama qist: sy pkai iPhone 4 hnye 8 bln.. dari awl bln Sept.. mmg x dinafikn mantap.. tp...antara iPhone 4 dgn Incredible S.. mmg best hbis.. loading sgt laju.. camera tip top.. hubby sy yg smmgnye setia dgn iPhone die pn ckp, Incredible tip top.. tpkn trplg pd individu kn?

    BalasPadam
  16. HTC + android = fun
    Iphone tak leh tag org dlm FB

    BalasPadam
  17. Tak reti lah nak main HP yang dah serupa macam komputer. Sekadar boleh call + SMS + MMS + good camera + touch screen is good enough for me.

    Fuhhh! Lama dah tak komen kat blog Ben. :-p

    BalasPadam
  18. Bro, budget aku dah habis buat beli iPhone4, iPad2 dan Nokia C3. Mampu tengok je lah sekarang.

    BalasPadam
  19. @Miziey

    yeke brita baik tu..woot woot..
    tapikan mmg ada produk china sebijik bntuk i phone, berjenama iphone dan trtera nma iphone di jual kat karnival handphone..dorang letak hrga rm300-500 jek..

    BalasPadam
  20. @Farah Shamsudin
    ish2 aku telah trpengaruh dengan racun korang..sbb hubby mmg tgh usha iphone skrg, dia guna blackbery, tp bb tak syok katanya..mngkin HTC aku leh racun dia..
    aku gna 3gs, ms survei kt tokey cina, tokey cina kata 3gs lg bgus dr 4g, 4g lembab.s stand for speed.

    BalasPadam
  21. @BEN ASHAARI
    macam best je dgn gadget ni..br tgk review td..te'racun' sudah..

    BalasPadam
  22. Tytn II tu mmg lasak kan...harga sekarang pon still dalam 700-800..

    BalasPadam