REVIEW BLOG

by - April 27, 2011

 

Baru berjinak jinak dengan blog eh ? Hehe.. ok ok.. aku lama dah tngok blog ni ... Masih baru dan tercari cari arah berblog ... Hurm... Pendapat aku ? Layak ke nak bagi pendapat ?

Yang aku nampak , segalanya masih asas .. Entri , hurm... macam aku kata lagi , belum jumpa rentak lagi .. Tapi tak pe , pelan pelan .. InsyaAllah .. kena rajin je la ..

Apa pun , kena berusaha .. blogwalking saja belum cukup untuk menaikkan imej blog atau meramaikan pembaca di blog kita .. Jangan abaikan blog ... Cuba cari imej atau identiti blog.. Baru orang kenal blog kita ..

Blog sapa ? Jom tengok .. > SINI

You May Also Like

22 comments

  1. owhhh belog die nih.
    da lame follow.. hehe

    BalasPadam
  2. keh3..bile nk review blog sy ni..

    BalasPadam
  3. blog jenis apakah ini ye?..tukang urut?..atau news?..perkhidmatan?..

    BalasPadam
  4. blog LM dah ada rentak tak ben?rentak camner tu ye?hurm???

    jap nak berkenalan ngan tuan blog tu

    BalasPadam
  5. ooo dia sllu gak komen di page abg mat ehehe
    blog pinky biler? hurmmm...

    BalasPadam
  6. oh ni tuannye yang slalu komen 'group 3 no 55' tu ye..hehe

    BalasPadam
  7. tuan punya blog tu mesti pandai mengurut!!.

    BalasPadam
  8. hhihihi..nak review blog jugak abg ben ! :D

    BalasPadam
  9. hehe. bru kenal dia dlm segmen PW ari tu. huhu..

    BalasPadam
  10. perghhh memang tuan blog ni rajin koment .. huhuhuhuhu ..

    blog ps bile puloks yer ... huhuhuhu ..

    BalasPadam
  11. yang penting imej belog saya sinonim dgn pink abg ben..
    :)

    BalasPadam
  12. ape plak komen bro ben ten mengenai blog cikgu?? cikgu perlukan pendapat jugak nihh...

    thanks follow cikgu pg td.. dan saya buatkan satu entri khau utk bro ok..

    http://wancikgumuzik.blogspot.com/2011/04/iisshhhkkk-ben-ashaari-datang-follow.html

    BalasPadam
  13. bila buka je blog tu, terkejut tgk pembedahan jantina..ngeri laaaaa
    tapi bagus blog dia, mcm2 berita

    BalasPadam
  14. wah rajin saudara ben buat review blog ..bagus
    saya suka cara saudara berkongsi ilmu berkenaan dunia blog ini .. simple caranya but nmpak hasil serta kesannya :)

    *jemput singgah kat blog saya ;)

    BalasPadam
  15. uwaaa... ngis guling2 abg Ben xdtg blog syieda... sob2..

    haha

    BalasPadam
  16. assalamualaikum, salam sejahtera dan salam 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10 juta malaysia,
    pada abg ben mekaseh banyak2 sebab sudi review blog saya,
    pada kawan2 yang dah follow tu insyaallah saya akan follow balik anda semua,
    saya mmg seorang tukang urut tradisional turun temurun dan saya mewarisi kepakaran mengurut dari arwah ayah saya iaitu tabib haji yahya dan juga mewarisi nya dari arwah datuk saya allahyarham tabib hadi,
    ampun maaf sekiranya ada kesilapan dlm entry saya yg mengguris perasaan sesiapa,.
    salam hormat dari saya dan terima kasih :)

    BalasPadam
  17. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  18. owh..blog urut2 rupenya... =)

    BalasPadam
  19. bisnes urut dah ada pelanggan tetapnya,.
    saya berblogging ni utk kongsi maklumat informasi dan mcm2 cerita ,. ada cerita lawak, seram ,. pendek kata semua ada lah tu pasal header tu tulis macam ni lah macam macam ada

    BalasPadam
  20. bile nak walking blog saye..?? hehe.. blog saya simple dimple je..

    BalasPadam
  21. bile nak walking kat blog saya..?? hehe.. blog saya simple dimple jer.. :)

    BalasPadam
  22. Itulah untungnya rajin blogwalking n komen blog orang. Walaupon takde arah tujuan, tapi ada je follower sampai mencecah 200 lebih. Keep it up.

    Saya rasa, ok jer....:)

    BalasPadam