Entri Pilihan BEN ASHAARI #2 KASB

by - April 29, 2011

 

Serius aku tak tau nak jawab apa.  dan aku pon takde alasan logik why aku join dalam dunia blog. nak cakap aku kejar populariti? ye ker? nak cakap aku nak femes ames cam otai-otai yang ade kat bloglist sebelah kanan ni pon rasenya jauh panggang dari api. ^_^

mungkin kerana aku suka hidup dalam dunia maya kot. banyak masa aku habis kat dunia ni. aku lebih suka menulis apa yang aku nak tulis. sharing apa yang aku rasa kat sini. kat dalam blog ni. mungkin dengan cara ini aku rase safe. kerana aku tak perlu berdepan dengan orang ramai untuk luahkan apa yang aku rasa dan apa yang fikir.

SAMBUNG : SINI

You May Also Like

2 comments

  1. betul..kalau nak femes emes mcm otai2 jauh panggang dr api..
    x penah ada niat tu kot..

    puas bile dapat meluah kan apa yg kita rasa tanpa perlu bertentang mata ;)

    auw2..saya kan pemalu ekekeke..

    BalasPadam
  2. thanks so much abang ben ^_^

    BalasPadam