KENAPA AKU JADI BLOGGER #2

by - April 28, 2011

 

Yeargh.. malam.. masa balik.. leh baca sambil blogwalking.. gamaknya sapa paling best alasan eh ...

11. http://luv9nteen.blogspot.com/2011/04/santai-ben-ashaari-kenapa-aku-seorang.html

12. http://swardah.blogspot.com/2011/04/santai-ben-ashaari-kenapa-aku-seorang.html

13. http://ikmalira87.blogspot.com/2011/04/santai-ben-ashaari-kenapa-aku-seorang.html

14. http://bicaramakdara.blogspot.com/2011/04/santai-ben-ashaari-kenapa-aku-seorang.html

15. http://bebelanniasuhaimi.blogspot.com/2011/04/segmen-kenapa-aku-seorang-blogger.html

16. http://semanismulut.blogspot.com/2011/04/santai-ben-ashaari-kenapa-aku-seorang.html

17. http://lailyqaisyirah.blogspot.com/2011/04/santai-ben-ashaari-kenapa-aku-seorang.html

18. http://ekahafizy.blogspot.com/2011/04/santai-ben-ashaari-kenapa-aku-seorang.html

19. http://mncitmchuk.blogspot.com/2011/04/santai-bersama-ben-ashaari-kenapa-aku.html

20. http://www.herstoriie.com/2011/04/santai-ben-ashaari-kenapa-aku-seorang.html

21. http://hariskaito.blogspot.com/2011/04/santai-ben-ashaari-kenapa-aku-seorang.html

22. http://n9soulcrewz.blogspot.com/2011/04/santai-ben-ashaari-kenapa-aku-seorang.html

23. http://atia-gadismelayu.blogspot.com/2011/04/kenapa-aku-seorang-blogger.html

24. http://annaitoshi.blogspot.com/2011/04/santai-ben-ashaari-kenapa-aku-seorang.html

25. http://iniejapunyablog.blogspot.com/2011/04/santai-ben-ashaari-kenapa-aku-seorang.html

26. http://ceriterahmad.blogspot.com/2011/04/santai-ben-ashaari-kenapa-aku-seorang.html

27. http://loqkimagri.blogspot.com/2011/04/santai-ben-ashaari-kenapa-aku-seorang.html

28. http://masikarfan.blogspot.com/2011/04/santai-ben-ashaari-kenapa-aku-seorang.html

29. http://eyqasara-marie.blogspot.com/2011/04/santai-ben-ashaari-kenapa-aku-seorang.html

30. http://fendy1302.blogspot.com/2011/04/santai-ben-ashaari-kenapa-aku-seorang.html

31. http://wacanaku2009.blogspot.com/2011/04/santai-ben-ashaari-kenapa-aku-seorang.html

32. http://beloggagah.blogspot.com/2011/04/santai-ben-ashaari-kenapa-aku-seorang.html

33. http://fendy1302.blogspot.com/2011/04/santai-ben-ashaari-kenapa-aku-seorang.html

34. http://www.penulissenja.com/2011/04/santai-ben-ashaari-kenapa-aku-seorang.html

35. http://syuwaistory.blogspot.com/2011/04/santai-ben-ashaari-kenapa-aku-seorang.html

36. http://cahayatermashyur.blogspot.com/2011/04/santai-ben-ashaari-kenapa-aku-seorang.html

37. http://themrizzo.blogspot.com/2011/04/santai-ben-ashaari-kenapa-aku-seorang.html

38. http://diary-of-jamal.blogspot.com/2011/04/santai-ben-ashaari-kenapa-aku-seorang.html

39. http://cikduyung.blogspot.com/2011/04/santai-ben-ashaari-kenapa-aku-seorang.html

40. http://zonesaye.blogspot.com/2011/04/santai-ben-ashaari-kenapa-aku-seorang.html

41. http://tulisukesuke.blogspot.com/2011/04/segmen-kenapa-aku-seorang-blogger.html

42. http://myselfdiary-anna.blogspot.com/2011/04/santai-ben-ashaari-kenapa-aku-seorang.html

43. http://sakurayaki.blogspot.com/2011/04/santai-ben-ashaari-kenapa-aku-seorang.html

44. http://syue1502.blogspot.com/2011/04/santai-ben-ashaari-kenapa-aku-seorang.html

45. http://tehfatihah.blogspot.com/2011/04/santai-ben-ashaari-kenapa-aku-seorang.html

46. http://etieqzone-aqbaek.blogspot.com/2011/04/benashaari-kenapa-aku-seorang-blogger.html

47. http://mencariisteri.blogspot.com/2011/04/santai-ben-ashaari-kenapa-aku-seorang.html

48. http://abuhanif186.blogspot.com/2011/04/santai-ben-ashaari-kenapa-aku-seorang.html

49. http://bleeddrummerz.blogspot.com/2011/04/santai-ben-ashaari-kenapa-aku-seorang.html

50. http://sayatakotkatak.blogspot.com/2011/04/santai-ben-ashaari-kenapa-aku-seorang.html

51. http://pieceofemmie.blogspot.com/2011/04/santai-ben-ashaari-kenapa-aku-seorang.html

52. http://kzoeozk.blogspot.com/2011/04/santai-ben-ashaari-kenapa-aku-seorang.html

53. http://atiqahchomel.blogspot.com/2011/04/santai-ben-ashaari-kenapa-aku-seorang.html

54. http://salimharmanain.blogspot.com/2011/04/santai-ben-ashaari-kenapa-aku-seorang.html

55. http://gula-gulapelangi.blogspot.com/2011/04/santai-ben-ashaari-kenapa-aku-seorang.html

56. http://puterihannan.blogspot.com/2011/04/santai-ben-ashaari-kenapa-aku-seorang.html

57. http://aku-freaky-falcon.blogspot.com/2011/04/santai-ben-ashaari-kenapa-aku-seorang.html

58. http://khodijahsunardi.blogspot.com/2011/04/santai-ben-ashaari-kenapa-aku-seorang.html

59. http://nurhafiz2009.blogspot.com/2011/04/santai-ben-ashaari-kenapa-aku-seorang.html

60. http://oasisofheart.blogspot.com/2011/04/santai-ben-ashaari-kenapa-aku-seorang.html

61. http://jai-diari.blogspot.com/2011/04/santai-ben-ashaari-kenapa-aku-seorang.html

62. http://aunidenovella.blogspot.com/2011/04/santai-ben-ashaari-kenapa-aku-seorang.html

63. http://aliajustea.blogspot.com/2011/04/santai-ben-ashaari-kenapa-aku-seorang.html

64. http://akukembojaputih85.blogspot.com/2011/04/tajuk-santai-ben-ashaari-kenapa-aku.html

65. http://mamadianasajacaripasal.blogspot.com/2011/04/santai-ben-ashaari-kenapa-aku-seorang.html

You May Also Like

17 comments

  1. tak sempat nak join. errrrr~ T___T sedey :(

    BalasPadam
  2. takleh join sebab tadi kene tumpu wat entry cerita seram,.
    sesape nak baca cerita tu moh le singgah ke blog sy

    BalasPadam
  3. nak join... nanti ada msa saya wat entry gak! ;)

    BalasPadam
  4. #45 ! yeahhh listed jgk walopon ntah pape...mekaseh abg ben..!!! :)

    BalasPadam
  5. eh ada segmen eh ..ala tak sempat buka lappy la petang tadi ...kalu tak mesti dah join . :(

    BalasPadam
  6. he3 no. 42....tgklaa apa alasan aku ;)

    BalasPadam
  7. ada yg sy follow dan ada yg saya tak follow,.. padan muke sape suruh letak verification kan dah malas aku nk singgah lg,.

    BalasPadam
  8. tak sempat nak join!abg ben~ wat segmen lagi plsss^^

    BalasPadam