Sekadar blog mainan ...

by - April 26, 2011

 

Salam .. selamat pagi ...

Hurm... sihat ? Aku ok jer.. ari ni g kerja.. semalam ponteng .. Kenapa ponteng ?  :) ...  Peribadi okeh ! hahaaha... ada la .. tak de mood .. boleh ? hehe..

Kelmarin ada blogger bagi aku satu link berkenaan PM sokong blogger di Malaysia .. Dia tanya pendapat aku .. Aku senyum je la.. Kenapa ? Blog aku ni sekadar blog mainan .. Bukan blog serius ..

Kemudian aku masuk ke link yang dia berikan .. Aku baca je la.. tengok gambar dalam .. PM bergambar bersama bloggers dalam tu.. Tak kenal sapa sapa .. Yelah , aku kan blogger 'mainan' jer .. Mungkin yang datang tu semua stok power rangers punya ..

Terfikir gak.. kenapa skang tetiba sokong blogger ? Oh.. lupa .. pilihanraya akan datang .. Yeke ? Tah... apa pun harap takde agenda tersembunyi.. Yeke ? hehehe...

You May Also Like

19 comments

  1. haha . betol betol betol . blog mainan saje .

    BalasPadam
  2. hahahha,

    selamat pagi abg beeenn,,


    :D

    mulakan pagi dengan senyuman , !

    BalasPadam
  3. memancing undi di kalangan belia..satu tindakan yg sgt bijak...

    BalasPadam
  4. Hahaha... Biasalah ben, pemimpin kita ada permainan mereka :D So beware je... 1 lg, kan banyak blog pembangkang... :D

    BalasPadam
  5. blog mainan tu macam mane abg ben

    BalasPadam
  6. Pilihanrayaaaa??
    hehehe!!
    terkena!! sedebikkk!!
    hheehee...

    ☆┌─┐ ─┐☆
    ☆│▒│ /▒/
    ☆│▒│/▒/
    ☆│▒ /▒/─┬─┐... HYE!!HYE!!
    ☆│▒│▒|▒│▒│ PEACE!!!....
    ┌┴─┴─┐-┘─┘
    │▒┌──┘▒▒▒│
    └┐▒▒▒▒▒▒
    ❤salam singgah dari mummy weiyda❤
    ❤eppy blogging ya!❤
    ٩(•̮̮̃•̃)۶
    hi fwenz!! keep it up blogging ya!! Kalo free meh ler singgah my blog..--> mummylovers blog

    BalasPadam
  7. keh3..bloger bperanan 6t..

    BalasPadam
  8. hehe ade udang disebalik mee tu...0_o

    BalasPadam
  9. hurm,, tahun ni pun x turun mengundi kut..sama macam tahun2 lepas..sebab apa? ntah la...huhuhuhu...rugi? hurm~~~

    BalasPadam
  10. ada motor dalam bas..hati2..hehehe :)

    BalasPadam
  11. hehe.. agenda?
    peace no war.. hehe..

    BalasPadam
  12. haha...betoi2 abg Ben.. maybe dah nak dekat pilihan raya... ^_^ lau masakan nak nengok blog nieh.. ^_^ opssss....

    BalasPadam
  13. dye na mintk tolong blogger pemes berkempen dlm blog kot..blog yg pemes pemes cam abg ben nie la kene tolong berkempen nnti..hohoho..ayok..:)

    BalasPadam
  14. blogger dah tumbuh macam bangunan subur kat putrajaya..hehehe

    BalasPadam
  15. itulah, tercari2 gak muka en. Ben tapi takder. baru2 ni ada menteri saman blogger, rasa2nya tak lama lagi ada tak menteri yg saman blogger lagi.....hehehe, tunggu.....dan lihat jer.

    BalasPadam
  16. Nak pancing undi lah tu..hahaha... Ada gk baca paper.. PM nk blogger bantu pembangunan negara. Takut kena kritikan pedas lah tu dari blogger..hahahaha

    BalasPadam
  17. haruslah, kalau tak sokong blogger lepas ni gulung tikar le beliau dan seangkatan.

    BalasPadam
  18. samalah tu... jalan2raya di kawasan perumahan akak ni pun dah diturap baru secara besar-besaran.

    BalasPadam
  19. hehehe...rasa cam nak edit gambo 'bebaskan blogger ____ ____' jek...:p

    BalasPadam