Undilah sayaa dan rakan rakan seperjuangan yang lain !

by - April 23, 2011

Ini adalah Pilihanraya pertama aku .. hehehe ... Tajaan DIGI ..

Sila ke SINI

image

Pastikan anda login ke FACEBOOK .. Barulah leh nampak gini ... atau pergi ke " I WANT TO VOTE NOW " dan klik " ORDER RESULT BY RANK "

image OK ? Dah ? KALAU sudah , jangan lupa undi anak murid aku ni , YUYU ZULAIKHA di SINI dan MAT GEBU punyaaaa , di SINI ...

TERIMA KASIH !!!! huhu.. terharu... untuk lihat ranking terkini ... SINI .. Undian anda adalah IKHLAS ... sebab hanya satu vote saja diterima.. huhu ...

Tarikh tutup : 21 Mei 2011 kalau tak silap aku.. hahaha.. lama lagi tuuu..

You May Also Like

20 comments

  1. dah undi dgn ikhlas. undilah saye ngan mak saye back yerks... http://www.wwwow.my/Detail.aspx?cd=220411120750381 (saya), http://www.wwwow.my/Detail.aspx?cd=220411031805919 (mak saya) =)

    BalasPadam
  2. keh3,,,congrat2..

    BalasPadam
  3. sudah divote!! eh, undi itu rahsia...tapi, terbgtau plak. haha

    BalasPadam
  4. Gud luck bro...br je pas mengundi, nsib bek tak yah gune IC..lol~~

    BalasPadam
  5. gud lark bro..dah undi dah ^__^v

    BalasPadam
  6. belom mengundi tapi selamat berjaya der..hidup musti terus ahaks

    BalasPadam
  7. Tak cukup umur,belum layak mengundi =D
    Belum mengundi,semoga berjaya.

     Tutorial blog


    Cara Buka Banyak YM dan Banyak ID pada 1 Masa


    .

    BalasPadam
  8. Dh undi bro! Semoga bjaya!

    BalasPadam
  9. ermmm.. chayok2!! harus undi nih, sehari leh undi sekali tp boleh berkali2 utk lain2 blogger ye..

    BalasPadam
  10. saya dah undi... kalo ikhlas, undi laa saya jugak.. kawan2 lawat laa blog saya juga k... http://legendnetballteam.blogspot.com/

    BalasPadam
  11. da vote ngan hati yg ikhlas ;)

    BalasPadam
  12. semoga berjaya...gud luck abg ben

    BalasPadam
  13. En.Ben , dua2 sudah good luck ok...

    BalasPadam
  14. masalah..xleh nak vote sebab kat ofis, facebook kena block..mcm Amir RL kata, i'm sorry!!ada cara lain nak vote ke?

    BalasPadam
  15. salam ben

    aku dah vote hang...

    nak tanya, camna nak join network ben ashaari...leh ka..tujuannya nak promote entry blog aku..hehehe..

    klu tak leh takpa..ini tanya terus terang punya tanya nih...hehehehe

    BalasPadam