Aktiviti pelik di ruang FOLLOWER ku

by - April 27, 2011

 

Aku perasan lama dah .. saja aku wat dek jer ... hehehe.. nak tengok berapa lama dia dok wat gitu.. hahaha.. adoii.. boleh pulak strategi gini eh ?

Apa yang aku nak cakap ni .. aku rasa dia tau la kot.. Hahaha.. toksah la wat perangai gini eh... Sbb tu la aku rasa Beautifulnara dia tak benarkan blogger tinggalkan link di blognya... Sbb bila ada link , pembaca akan keluar trus.. tu akan memburukkan prestasi blognya ... tu pendapat aku la ..

Apakah aku perlu buat begitu ? Tak boleh tinggal link kat blog aku .. Haaa.. hehehe.. aku tak kisah pon.. tapi jgn le melampau sangat ek.. Ada sekali tu sampai 5 link dia tinggalkan sekali gus.. hahaha ..

Berbalik pada ruang FOLLOWER aku tu.. apa yang aku perasan , dia follow pastu unfollow.. hehehe.. dia nak follower baru perasan akan kewujudan dia ..

TAMO TAMO TAMO dh buat gitu yer.. Cikgu rotan nanti tau !

You May Also Like

59 comments

  1. dia nak muka dia sentiasa ada terpampang dia ruangan followers blog abg ben

    BalasPadam
  2. Erk...ade jugak ek...ha ha..kretip! Nak tiru laa...ha ha ha

    BalasPadam
  3. ada juga follow pastu unfollow rupanya..

    beautifulnara tak bagi tinggalkan link? baru aku tahu

    BalasPadam
  4. atoyai.de jugak macam tuu ea.macam-macam peragai budak zaman sekarang nie.xtahula ape nak jadik..cikgu ! marah diorang tau ! klu nakai sgt kasik rotan yang besar punyer;P

    BalasPadam
  5. ta paham la abg ben? explain sikit boleh? -_-'

    BalasPadam
  6. erkkk, macam macam na. ekeke.

    dan cikgu ni? macam tak takut lah pulak dgn cikgu ni.

    BalasPadam
  7. ouhh..baru paham, loading sikittt.. :D

    BalasPadam
  8. la, ada jugak..ingatkan cik siti ja yang ada pasang angan2 wat cam tuu(fakta yang tak betul).....ish2...manusia2....sanggupwat apa ja nak famous...

    BalasPadam
  9. ouh! kalau begitu, abg ben seda tak kewujudan saya yg sekian lama ni ? hua hua hua . <--prasan. hee :) :) xmo camtu, babap kanggg. huu

    BalasPadam
  10. terbaik lew.. ada je idea bukan2 downg nie

    BalasPadam
  11. kikiki.suzie nk tinggal link pon xreti cne. tp xleh ker? tgk org lain wat slumber je.der efect mna2 ke bro?

    BalasPadam
  12. haha! mintak perhatian lebih la tu .

    BalasPadam
  13. hahaha. camtu pn dok ada. lagi kelakar, klu jenis nak dptkan dia la follower bertuah. sanggup tu unfollow demi nk dptkan no follower yg cantik

    BalasPadam
  14. haha...rotan cikgu..rotan...haha...inisiatif mempromosikan blog...idea baru.. =)

    BalasPadam
  15. sapetuh.ish,kalau betul nak feymes,tak perlu buat macam tu.usaha la sendiri.

    BalasPadam
  16. camna nak follow pastu unfollow???

    noh baikkan cikgu...:)

    BalasPadam
  17. bangga tengok banner aku yg kaler ijau tu kt bawah tu

    BalasPadam
  18. bangga tengok banner aku yg kaler ijau tu kt bawah tu

    BalasPadam
  19. huhuhu..x mo xmo..jangan amalkan follow pastu unfollow balik..itu jer yang saya faham

    BalasPadam
  20. he3 sapa la yg follow pastu keluar balik tue. Mesti nak dok atas sekali tue...

    Entry terbaru Kempen Derma Coli - Kempen Paling Pelik Pernah Jumpa... (",)

    BalasPadam
  21. oh itu sungguh epik sekali aktiviti beliau :)

    BalasPadam
  22. ada pulak org camtu ye~
    kena babap baru tau kan!

    BalasPadam
  23. haha . ada jugak org macam tu . terbaik la :)

    BalasPadam
  24. nak buat jugak!!!! idea yang best!!! hahahahaahaha....

    BalasPadam
  25. ada pulak manusia hobinyerr begitu yer....

    BalasPadam
  26. apa maksud tak bole tinggal link tuh? huhu. lambat process sikit :( tapi kan ben, aku rasa yang pasal follow unfollow tuh bukan dye sengaja unfollow. tp sejak huru hara kata google nak terminate sapa yang pakai email yahoo utk akaun blogger ramai yang tukar email blogger diorang dari yahoo ke gmail. kalau diorang buat camtuh, automatik diorang kene follow balik blog yang diorang pernah follow dulu. sebab tuh la kot follower kamu mcm chipsmore sekarang. hee :) agaknye la.

    BalasPadam
  27. erm? ttg isu follow - unfollow untuk bgi muka dia naik first sekali tu, saya no komen la kan.

    tp ttg tinggalkan link blog sendiri at ruangan komen, itu pun antara cara kita nk initiate conversation dengan Tuan Rumah dan Blogger lain.. baik di ruangan komen tuan Rumah, atau di blog asalnya.

    rasanya kita tak perlulah smpai nak halang letak link blog orang kat ruangan komen kita pun. blogger pun da benarkan penggunaan tag html tu, nape kita tak mo guna lak.

    lagipun leh create Unique Link untuk improve blogrank dlm Alexa dan google kan =)


    klu wat gitu, cam kufur nikmat plak pun ade. =)

    sharing kan caring~ =)

    panjanglah plak, da cam entri sori.~ =D

    yang suka sharing,
    FahmiMahat

    BalasPadam
  28. sya silent readers jer..tpi..saya prasan kan...bagi pndangan sya...abg ben nie sgt complicated dan teliti..sampaikn prob kecik mcm tu pon abg ben buleh perati dan perasan...bgus2...bukn sng nk dpt lelaki mcm abg ben nie..untung istri abg ben yer..msti keja pon rajin klo mcm nie gayanyer.. :)

    BalasPadam
  29. mau sampai 5 link memang semak bro.. huhu

    BalasPadam
  30. ada je yg macam tu eh? sabo je la,abg ben.. :)

    BalasPadam
  31. en ben, saya follow dua kali... sebab baru tukar akaun yahoo ke gmail... tapi yg yahoo tu still mengfollow tau, takde unfollow...

    iye... saya tau.. en ben tak cakap pasal saya... hahahahahaha....

    BalasPadam
  32. ramai yg menyeru nama cikgu,,, nii haa cikgu datang..!! huh,,!! ben eek?? heheehhe.. x pernah beliau terfikir nk follow aku kan???

    BalasPadam
  33. tu cari publisiti murahan tu..

    BalasPadam
  34. haha... kes berat nih. rotan jangan tak rotan...huhu

    BalasPadam
  35. hahahaha.. saya pernah buat! saja suka main. tapi kat blog orang yang betul2 saya sudah kenal dan selalu bersembang. kang org yang baru je kenal, naya kena rotan. oh tidak! hahaha..

    BalasPadam
  36. Ada jugak yang macam tu nyer... mcm susah sangat follow...ingat pakai duit ke

    BalasPadam
  37. Ada jgk org mcm ni...terdesak nak org perasaan kot..
    aku kalau follow sebab aku nak baca hasil tulisan bukan nak suruh org follow aku balik..kalau nak follow aku..biaq la dia baca apa yg aku tulis..kalau tak x guna dia follow..

    BalasPadam
  38. uik? boleh pulak gitu..
    kasi rotan jek abe ben.. :p

    BalasPadam
  39. follow,, unfollow pastu follow balik ea? boleh cam tu...

    BalasPadam
  40. as salam..
    wah! hehe. rasanya dah dapat cam siapa tu

    XD

    jangan rotan dia encik.kesian. haha~
    kalau sekali 5 tu..adei..memang gila cari trafik. tapi kalau enctri tubermanfaat, apa salahnya kan

    =)

    jagan dia buat dofollow sudah. bahaya

    XD

    BalasPadam
  41. haha ade jugak org gitu eh...-.-'

    bleh pasan plak bro ben nih...hehe

    BalasPadam
  42. blh perasan ka ada org unfollow..mgkin ada yang tugaq pi gmail kot yang jadi camtu....

    BalasPadam
  43. sy cuma tau follow tp tak pernah tau camne nak unfollow... leh ajar tak? hehehe..

    BalasPadam
  44. hoh? macam mana tu? nak join katek lahh..

    BalasPadam
  45. hahaha..dia ada byk masa lapang kot...

    BalasPadam
  46. ada jugak kes macam ni kah?? mak aihh pelik nye lah perangai

    BalasPadam
  47. boleyh pulak men follow tak follow sesuka hati.apa apa saja demi popular tu..!

    ENTRY TERBARU: kedatangan Matahaw bikin PANAS, maaf aku batak sikit sebab aku orang malaysia : be...

    BalasPadam
  48. sy pun x brpa nk phm gak nieh...

    BalasPadam
  49. lol, so maknanya tak salah jugak lah kalau sesetengah blogger tak letakkan chatbox di blog? mungkin alternatif lain yang boleh diambil untuk tinggalkan link adalah komen di entry blogger lain, nnti dapatlah owner tu singgah blog orang orang yang komen entry dia.! (sebab iz buat macam tu, hehe)

    BalasPadam
  50. ade pulak blogger jenis macam 2, dah habis idea nak promote gamaknya. huhu

    BalasPadam
  51. Saya suke jadik siapi penah kene tegur ngan sorang blogger nih. Huhu. ok ape jadik silent reader nih. Hik hik hik

    BalasPadam