Makin gila la manusia di Malaysia nih !

by - April 28, 2011

 

Bukan semua la tapi semakin menakutkan .. huhu ..

image Gambar yang aku amik dari Utusan Online ni menunjukan 10 batang jari manusia.. yang mana di jumpai di tepi landasan keretapi Stesen Keretapi Kuang , Rawang , kelmarin ..

Menurut artikal berita tu katanya ni kes bermotifkan cemburu .. huhu.. ala ala yakuza dah ni.. tapi ni baru cemburu .. kalau dendam tak tau la camana kan ?

Makin lama makin ganas lak manusia ni.. Yelah , aku tauuuu.. bukan semua.. adoi.. takkan nak sebut sorang sorang kot... adehhh .. Dah la.. boring nak cerita ni.. ni semua gara gara cerita ganas la.. kononnya cerita ganas mampu beri kesedaran kepada  penonton .. Tuu.. sedar sangat la tuuu ...

Cerita lanjut ? Baca la sendiri kat UTUSAN tu.. kang aku copy paste , ada yang tak senang hati.. huhu...

You May Also Like

18 comments

  1. Bile dah ramai yang pasang niat nak sambung PHD tak kesampaian..gitu la jadi nyee.. Very the scary.. hukhuk

    http://lailyqaisyirah.blogspot.com/2011/04/bagus-sangat-ker-dengan-phd-tu-ekk.html

    BalasPadam
  2. bala..bala..geng2 potong, buang bakar masih banyak..

    BalasPadam
  3. ni sume sebab syaitan dah menguasai iman dan akal manusia... :(

    BalasPadam
  4. memang gila lah...
    dendam sikit bunuh, dendam sikit potong tangan kaki...huhuhuu

    macam satu kepuasan pulak!

    BalasPadam
  5. Kejam yea..!!! macam takde sifat kemanusiaan jak da sekarang ni...

    BalasPadam
  6. tak psl2 org tu jd OKU seumur hidup.

    BalasPadam
  7. Kene berbalik kepada sistem pendidikan sejak dari rumah.......

    BalasPadam
  8. xtau kenapa ade je sanggup mcm tu.

    BalasPadam
  9. jahatnya kamu...jahatnya kamu...

    BalasPadam
  10. dalam gambar semalam tu, siap polis susun 10 jari lagi...huhu~~ scaaary sangat....

    BalasPadam
  11. Kerana dendam, ada lelaki yang potong tangan lawannya, ada isteri yang potong "anu" suaminya...alahai, dunia oh dunia....

    BalasPadam
  12. india nih gelap smcam jek.. hehe

    BalasPadam
  13. masyaallah..

    bunuh2 pun dah biasa kita dengar..ni kan pulak potong2 ni..

    eeeeiiii. simpanggggg~ takott!

    BalasPadam
  14. eewwww~ geli. baca kat harian metro 3hari lepas, takde plak gambar macam kat utusan nih.

    BalasPadam