Kuala Lumpur blackout ??

by - April 26, 2011

 

218464_210991055591205_100000409372347_769705_7778550_o Permandangan dari tingkat 23 , PWTC .. Menunjukkan lampu isyarat di persimpangan The Mall tidak berfungsi manakala PWTC sendiri pon dah blackout.. Sumber terdekat di The Mall pon mengatakan tiada elektrik ..

Area lain sekitar Kuala Lumpur , masih belum dapat dipastikan .. Kejadian berlaku sekitar jam 8.50 pagi.. Sekian dari saya , kembali ke pentas utama ...

You May Also Like

17 comments

  1. aiyooo ! dah la kat c2 tgh ada book fair, kelibutt laa keadaan.. :D

    BalasPadam
  2. masalah blackout pun tak boleh nak bendung..inikan pulak kalau loji nuklear meletup..macam mana tu..

    BalasPadam
  3. MUAHAHA.ABANG BENG KEBABOM DAH JADI PELAPOR TRAFIK KE PEMBACA BERITA KE APA NI XD

    BalasPadam
  4. sat tak pa laa... mau kata lama...huh jenuh la depa! huhuhuhu

    BalasPadam
  5. ben.. sana je kot.. sini raja laut sime darby ok jer....

    BalasPadam
  6. Sapa nak sewa generator hubungi JR: 017468xxxx. Harga boleh dirunding (kena gaya, boleh kasi free)

    BalasPadam
  7. nasib baik ada pemberita tak di iktiraf nih...^__^

    BalasPadam
  8. melaporkan dari PWTC tu.. he..he.. boleh dah tu jadi wartawan. ada gossip nanti.

    BalasPadam
  9. dah jadi pembaca berita plak dah..hahaha

    BalasPadam
  10. sape ar yg x bayar bill api ny??

    BalasPadam
  11. tempat saya di jln tangsi pon ok je...cuma ada gangguan internet jek...dah 2 hari...huhuhu...nasib baik bawak bb sendiri... :)

    BalasPadam
  12. mesti kelam kabut jadinya..terima kasih atas berita yg di sampaikan oleh wartawan ben ashaari :P

    BalasPadam
  13. hihihi, bergelap dan berpanas lah lam bangunan

    BalasPadam
  14. Kepanasan? Menguji kesabaran.. hehe

    BalasPadam