Bengong punya jantan ...

by - April 28, 2011

 

Sian.. dah la perempuan tu terlantar kat wad akibat dibelasah dek teman lelaki dia pastu kena belasah sekali lagi dek jantan dayus tu lagi depan pesakit pesakit lain di wad tu gak  ! Gila peeee...

Menurut HMETRO , teman lelaki perempuan tu dah belasah dia 10 kali sejak menjalinkan hubungan 5 bulan lalu.. Bermakna 2 kali sebulan la yer .. hehehe.. boleh pulak gitu yer ?

Aku petik skit eh ...

" Mangsa dibelasah di dalam wad ketika teman lelakinya itu datang melawatnya. Walaupun terdapat beberapa pesakit lain dalam wad berkenaan tetapi teman lelaki mangsa tidak menghiraukannya sebaliknya terus menumbuk muka mangsa hingga lebam di bibir.
Mangsa yang mahu dikenali sebagai Fiza, 36, berkata sebelum dimasukkan di hospital itu, dia dipukul, ditendang, diterajang dan dihentak dengan kepala oleh teman lelakinya di muka dan badan hingga cedera.

Katanya, pergaduhan tercetus apabila dia sudah tidak tahan dengan sikap panas baran teman lelakinya yang sering bertindak di luar batasan memukulnya lebih 30 minit. "

Haaa... tengok...eh.. tengok lak.. haaa..baca tu.. gila tak gila laa.. tadi aku punya entri 10 batang jari ilang kes cemburu punya pasal .. gamaknya kalau lelaki ni dah telebih cemburu , apa laaa yang hilang yer .. Nyawa? mintak mintak tak la gitu...

Nasihat aku .. bila ada lelaki spesis gini dijadikan teman lelaki , bawah bawak dia ke masjid.. dekatkan diri dengan Allah.. sejuuukk hattii tu nanti... Jangan di usung ke disko.. makin bermaharaja syaitan dalam diri tu nanti ...

Berita sumber HMETRO

You May Also Like

46 comments

  1. susah dah nak dapat lelaki soleh zaman sekarang ni.
    Bertuah la mana2 yang dah dapat.

    Adi Budika pun SOLEH kan..hehehe

    BalasPadam
  2. GIlaaaa!! sah menghidap mental..hehee...ciannn..

    BalasPadam
  3. jadi kesimpulannya jangan bercinta..tak kena pukul :-) penyelesaian yang agak pelik

    BalasPadam
  4. haish! ni yang geram ni! belom jadi husband dah main lempang.
    tak suke..tak suke.. :(

    BalasPadam
  5. teringat kes adik Mak Dara yg sering dipukul suami.. skrg alhamdullilah dah berpisah..

    BalasPadam
  6. tak patut... tak patut... bukan bengong lagi dah... kire sakit mental dah tu... bawak gi masjid pun tak gune... huhuhu...

    BalasPadam
  7. sekali lagi...manusia-manusia...
    dah tak tau nak cakap pe lagi...

    JOM TERJAH SINI

    BalasPadam
  8. woahhh tamao mintak dijauhkn dpt psgn cmnih!

    kasik bawak masjid bole, jgn dipukul suda ler klu bwk tu huhu , hrp2 dapat hidayah.

    BalasPadam
  9. NASIB BAIK HACKERS NI SOPAN DAN BAIK..HAHAHHA

    BalasPadam
  10. ye betul tuh. napela tergamak die buat gitu? jin aprit dlm badan tuh. huh mcm2 hal la...

    BalasPadam
  11. susah susah

    pe kate belasah balik
    hehehe

    BalasPadam
  12. marah itu musuh akal... sebab tu jd tak berakai...tau blasah org ske2 ati dye je -.-

    BalasPadam
  13. nauzubillah... -.-" baru teman lelaki.. belum suami..klu suami mmpos trus pompuan tu agaknye..

    BalasPadam
  14. orang yang nak bawak orang camnih gi masjid pon bulih kono belasah.. nak senang apa kata reramai belasah dia plak.. baru dia tau rasa..

    BalasPadam
  15. ouh teringat kisah lama.. kena pukul dengan ex sendiri.. setahun lebih..

    BalasPadam
  16. buruk nye perangai .binatang pon tak macam nih .

    BalasPadam
  17. kesian..minx2 dijauhkan dari perkara2 mcm ni berlaku lagi kat kita semua..aminnn..:)

    BalasPadam
  18. urghhh da tau laki tu panas baran, tinggalkan jela.. tapi kalo tinggal nanti kene bunuh or simbah ngn asid lak cm kisah dulu tu... camane tu ABANG BEN? orang panas baran ni susah nak berubah...

    BalasPadam
  19. yaya pernah alami situasi dimana yaya selalu kene pukul ngan exbf dulu.. for gurl.. please... stay away from guys yg macam ni... he's ruin urself....=)

    BalasPadam
  20. jahat gile..perempuan zaman sekarang kena belajar martial arts la. kalau saya jadik perempuan tu saya belasah dia balik.Bodo punya jantan..*mode emo..hahahah

    BalasPadam
  21. ish..kalo da sebelom kawen pon bole pukul2... tnggalkn jela...

    pakwe member syada pun ada yg kaki pukul..kdg2 lempang member syada..berapa kali bg nasihat, setia jugekk...adehh !

    BalasPadam
  22. erkk....botpren yg kejam...xda perikemanusiaan langsong...kesian perempuan tu

    BalasPadam
  23. SAPE BOLE TOLONG CIK BUNGA INGATKAN PASAL NIE, PLEASEE :(


    cik bunga bengang ar publish entry tp tak kuar kat d/board.. da tukar ke auto pon die mintak kite set date & time utk publish.. tolonggggg~~~~ :(

    BalasPadam
  24. as salam..
    adei..
    bahaya sungguh.
    balas balik

    BalasPadam
  25. dayus gila. Baru bercinta 5 bulan bukannya 5 thn! bukan jadik bini lagi dh sepak terajang. Ex bf saya pernah termaki saya perkataan "Babi" saya dah dump dia terus. Tak guna berkawan dengan lelaki yg macam ni. Report polis je la. Geram betul!

    BalasPadam
  26. makin melampau la manusia skrg ni. dah lagsung xde sifat kemanusiaan.geram btl!

    BalasPadam
  27. memang bengong la kan.. adess...

    *huhhuu.. terbatok nama abg.ben lam en3 baru ni plk.. meh tgk, huhuu
    http://ishikosworld.blogspot.com/2011/04/153-jangan-jadi-cikgu-macam-nih.html

    BalasPadam
  28. uishh! belum kawen dh mcm tue...tak terjangkau nk fikir kalau dh kawen nanti cmner...
    dayus btl lelaki tue...

    BalasPadam
  29. cinta itu buta...buta hati. sebelum bercinta tu pandai2lah menilai. tegas dgn diri sendiri utk berkata tidak.

    BalasPadam
  30. tersentap pula rasanya...hee...

    BalasPadam
  31. Takut nye ..belum khwin dah macam ni,dah kahwin ??err!!!

    BalasPadam
  32. xbaik btoi la org tuu...
    ishhhh takot la..

    BalasPadam
  33. salam bang cuba baca mesej di fesbuk,. berkenaan dgn banner lah

    BalasPadam
  34. mak aih..teruknya..mintak jauh la dari lelaki panas baran..

    BalasPadam
  35. Ini macam kena kasi tinggal je bro ... bila ntah masa nak bawak ke masjid ... silap haribulan kena belasah sebab ajak p masjid ... ooppsssss ~

    BalasPadam
  36. lelaki mcm ni bukan utk dijadikan teman hidup sampai hujung nyawa...baru jadi teman lelaki dah diperlakukan begini apatah lagi kalau sudah jadi suami, lagi la penyeksaan zahir batin akan berlaku.
    mudah2an mangsa mendapat kebahagiaannya nanti dan LELAKI itu perlu dimasukkan ke pusat mental....periksa tahap kewarasan lelaki itu sendiri.

    BalasPadam
  37. walaupun bf atien mmg seorang yg cemburu buta.. tapi dte takdlah nak pkul atien.. huu

    BalasPadam
  38. ewah2...senangnya dia lempang org ekk,klu lah aku jd pompuan tu jgn kata 10 kali kena..baru dia angkat tangan nk lempang dh aku tinggalkan dia..huhuhu

    BalasPadam
  39. kesian pompuan tu.. tak patut betul la.. tu blum kawen lagi.. kalau dah kawen tak tahu la mcm mana.. huhu.. simpati kat nasib pompuan tu..

    BalasPadam
  40. org kata cinta tu buta...tapi bagi keadaan ni, bila lelaki dah mula pukul perempuan, bagi lulu dia bukanlah srg lelaki dan suami yang baik..tinggalkan terus..pasti ada lelaki yang baik diluar sana..

    BalasPadam
  41. huh! tu bru jd teman lelaki, blum lg jd suami. klu dah jd suami x tau la apa yg jd ek..

    Blog 4 Dead.
    http://rextrvgnza.blogspot.com/

    BalasPadam
  42. Lelaki dayus. Kalau dah rasa diri tu hebat sangat, pergi ler berperang kat Palestine tu. Bunuh askar-askar Israel. Ini tidak, pergi pukul g/f. Tak malu ke?

    BalasPadam