Wah .. Yuna di depan ku ini ..

by - April 30, 2011

 

Pergh... dasat ... Yuna naik lrt ... depan mata aku je nih.. yearghh..serbu.. mintak otograp... huhu.. tapi bila tengok tengok.. aiseyman ...

Tuna rupaya... Gaya tudung sama dah.. pakai seluar sendat .. Cuma yang ni seksi lagi kot.. Mmg sendat banget laa ..Tergugat iman ? Lom lagi.. leh kontrol lagi .. huhu..

Gamaknya la kan , kalau aku jadi Yuna tu , aku pakai lebih sopan agar peminat peminat aku ikut .. Macam Heliza tu la.. sopan gitu.. kan kan ?

Apa ??? Masing masing punya cara ??? Adeh.. kalau dalam Islam ada kata ikut je cara cara masing punya pemakaian , aku nak pakai style scotland yard tu.. alaaa.. yang pakai skirt tu haa.. ada aircond siut.. sejukkk jeeee.. kan kan ..

Ada agama .. ada adat .. guna la otak .. pikiaq .. kalau nak ikut suka tekak ... aku tak tau nak kata apa lah.. jadi bahan cuci mata lelaki je leerr.. seronok peee.. FREEEEE WA CAKAP LUU.. kalau kat Thailand kena bayar untuk tengok..kat malaysia free jeeee..  Tarikan pelancongan gitu...

You May Also Like

44 comments

  1. adeh..... garangnyer...... chill bro~

    BalasPadam
  2. tuna plak dah...hhaahaha

    ingtkan yuna td... nk jgk potostat outograf die kt abg Ben td..hikhik

    BalasPadam
  3. HAHA terbaik abang ben! sindiran yang bernas untuk peminat2 pakaian sendat. hehe

    *sape makan cili dia rasa pedas* :)

    BalasPadam
  4. hahahah...ade jugak jenis tu..kwl iman bro...hehehe

    BalasPadam
  5. cehhhh beria baca, haha tau tkpe heliza comel dan sopan gituuu

    BalasPadam
  6. peerrgghh...ayat makan dalam..hikhikhik ;D

    ingat kan yuna laa tadi..hehe :))

    BalasPadam
  7. Tuh minum petang...
    Kalau aku tobat dah buleh buat idea untuk menulis..idea aku selalunya datang dari benda2 mcm ni..
    dedah la lagi..dedah la..
    hahaha

    BalasPadam
  8. Gadis semasa la katakan hihi

    BalasPadam
  9. part tuna tu yang wat tergelak...hehehe

    BalasPadam
  10. haha...aritu ade org igtkan sy yuna rupenya yuni..hehe.mcam2 gaya org skrg ni..ish3

    BalasPadam
  11. style yuna yang unik dan cantik bertudung tu pon boleh disalah gunakan

    BalasPadam
  12. tuna pun tuna la ... tak mintak autograph ke pok beng?

    BalasPadam
  13. tuna..hahahaha

    sinis jer..paham2 jerlah eh

    BalasPadam
  14. skrg ni rmai dh yg ske tiru gaya yuna...
    mknenye yuna dh kne tukar gaya... klo nnt rmai yg rse pe yg bang ben rse.. hehehe tertipu rupanyer...

    BalasPadam
  15. igtkan btl2 yuna..wuuuuu~

    T___T

    betul jugak tu..pelik..kadang2 macam sesetengah orang tu macam cuma nak berfesyen dengan shawl..bukan nak menutup aurat..

    tudung jarang, kengkadang nampak pulak dada, leher..baju bulak ketat2..nak tegur? buang air liur je.

    BalasPadam
  16. as salam..
    wargh!!

    tak nak tengok!!!

    >__<

    adei..tuna punya penangan. jangan esok lusa masuk paper sudah.adei..
    kebahayaan sungguh.

    yeah! heliza cool!!~

    BalasPadam
  17. Laa..tuna rupanya..hahaha!

    Enci Ben..macam biasa je kat Thailand? (senyum) hehehe. :)

    BalasPadam
  18. huh,macam2 hal ...hah,yang ni pulak korang semua baca laa ..then ada masa cmmt ..ni lagi entah apa-apa jer ...
    http://farahazurah.blogspot.com/2011/04/gula-gula-ker-ni-wekkkk.html

    BalasPadam
  19. alasan yang sama untuk K-Pop malaysia...:)

    BalasPadam
  20. : ~heee . heliza juga y mjadi plihan ea ?? :P

    BalasPadam
  21. Tarikan pelancongan?

    Ni idea bagus untuk blog saya ni. Blog saya- makanan, kesihatan dan melancong ;)

    BalasPadam
  22. Tarikan pelancong? Haha. XD

    BalasPadam
  23. yup2 btl2 kate abg ben
    terbaik!

    BalasPadam
  24. hahaha.kem slaam ka tuna yee.;P

    BalasPadam
  25. ingat kan yuna rupe nye tuna, hahaha

    BalasPadam
  26. tuna ? sedap dimakan begitu saja.wakakak.;)

    BalasPadam
  27. fsyen skng ni memang cmtu agaknye.. pki tudung pki leggings, jeans ketat.. duhh -.-

    BalasPadam
  28. tak suka yuna, tetttttt ! haha. bye :p

    BalasPadam
  29. betol cakap abg ben..
    nk tutop aur tuh biaq laa betol betol
    dah macam srong nangke dah

    BalasPadam
  30. kak heliza sopan dan comel. suka :)

    BalasPadam
  31. wah......!!!bile incik ben mula berkata2...
    menyentuh lak soal2 agama...terdiam terus adek2 kiter yea...,
    tuela masalahnyer kalo artis diangkat sebagai idola..smpaikan semua jd ikutan...,
    per2pon pucuk pangkalnyer berbalik semula soal agama....=)

    ___peace!!___

    BalasPadam
  32. sokong abang ben..
    remaja skrg kena tahu sket pilih icon, buka hiburan semata2,,

    BalasPadam
  33. tuna rupanya..

    aku ingatkan sardin ayam brand..

    buat suspend jer bro ben ni..haha

    BalasPadam
  34. btol! hmm... heliza mmg da best role modal lah. tp yuna tu indie mybe sbb tu mcm tu cuma kalo kurus mcm yuna pkai skinny x lah tjojol mata i. ni kalo yg macam 'tuna' tu. haha... silap2 muntah terus.

    p/s: emo semacam je abg ben punya ayat. haha

    BalasPadam
  35. itulah..tengok makin hari makin ramai yg bertudung tp tang atas je la naisssssssssssssss..tang bawah.?adeh, terkeluar sume la babat2..ops, babat di perut..tp kalau ada babat di peha.?renung-renungkanlah..

    BalasPadam
  36. tuuu diaaa!!
    sekali Tuna daa..
    sengal jek~~hehe >jgn marah ang ben..grau jek.<

    BalasPadam