Kot yer jeles kat BEN ASHAARI sekali pon ..

by - April 25, 2011

 

Haih.. pelik betul laa... ada spesis gini eh ? Kalau aku ni bujang , lain la nak cemburu.. Ni aku laki orang neh !! Takkan ada anak dara tergila kat aku kot ?? Aiseyman ...

Ada yang tak puashati bila ramai blogger perempuan dok bersantai kat blog pastu pakat tak nak berkawan dengan mana mana blogger -blogger tersebut ...

Wah.. sungguh matang sekali pemikiran mereka itu .. Kenapa nak kena cemburu yer ? Aku buat blog .. diorg pon buat blog .. aku tulis entri.. korang pon begitu jugak.. Sama je la.. Dah tu awat nak jeles ?

Kalau nak jeles sekali pon , toksah la libatkan mereka.. Nak anti , anti je la kat aku.. toksah libatkan diorng .. Jadilah blogger yang matang ..

Seperkara lagi .. blogger blogger yang dah kawin ni , tolonglah sedar diri ... Allah dah bagi rezeki cukup mewah dah.. Kalau buat naya kat pasangan kita , Allah tarik balik camana ? Jangan lupa tau , kadang kadang pasangan kita tu rajin mendoakan kebahagian atau mintak dimurahkan rezeki.. Tapi bila kita terlebih sedikit rezeki , mula laaa dok main mata ngan orang lain ... Bawak bawak istighfar yer ..

Semoga Allah kuatkan pendirian aku ...

You May Also Like

37 comments

  1. biasa la tu abang bengg.. orang suka jeles dengan apa yang orang tak de...

    BalasPadam
  2. abang bemm , awatt ? kalut je ni .

    haisshh santai k .
    ^^

    BalasPadam
  3. eh..macam tue pulak?budak2 kot..:p

    BalasPadam
  4. bersyukur ngan apa yg Dia dh bagi skrg ni..sy syg family sy ehehe..

    nape perlu jeles? tergugat le tu pok beng..

    BalasPadam
  5. hahahaha...klakar la deme tu...

    BalasPadam
  6. err.. ada jugak org mcm tu kan. ermmm.. sama-sama mendoakan yang terbaik utk semua hambaNYA. Ameen~ insyaALLAH. ;)

    BalasPadam
  7. kite same le bang ben..ahaha..

    BalasPadam
  8. mace2 adO lah sekarang ni.. nak jeles ape kes? santaiii

    BalasPadam
  9. inilah sikap kita sebagai manusia yang sentiasa ada sikap iri hati...
    semoga Allah berkati hidup diaorang dan dibukakan pintu hati

    BalasPadam
  10. orang howt + femes ni, memang ada yg jeles Abg Ben...



    - kalo koranglah kan, korang nak marah kat sape ???
    http://solomolo.blogspot.com/2011/04/saya-beli-kat-hong-kong-murah-je.html

    BalasPadam
  11. Bersyukur apa yang ada pada diri...

    Bro.... need ur help...

    BalasPadam
  12. apabila dengki menyelubungi diri

    BalasPadam
  13. eh ade gak orang cam tu kan.. ish saba je la.. jelez la 2..

    BalasPadam
  14. Uuish sape tuh?! x matang guh.. ntah pape je.. ank2 aku pun lg matang..

    xleh blah sentence terakhir tuh.. tp mmg betul, yg da kawen tu SILA sedar diri ea.. eh.. aku la.. aku da kawen.. lalalala~~

    Semoga Allah kuatkan pendirianku jua.. aamiiin..

    BalasPadam
  15. salam nk letak iklan kt blog ni mcm ne care nye ?,.

    BalasPadam
  16. ishk.. tak malu, nak juga jeles2x X___X

    BalasPadam
  17. haha..mereka maw glemer jugak..kasi la can kot

    BalasPadam
  18. erk..

    semoga simpang jauh2 perangan mcm tu

    BalasPadam
  19. kena kuatkan iman ni encik ben..haha..memang x di nafikan ada penulis blog yg dah kawin tp bermain cinta dgn penulis blog yg lain..bikin malu anak negeri..hoho

    BalasPadam
  20. SUSAH GAK JADI LAKI ORANG NI EK???? HAHHAA

    BalasPadam
  21. baisolah tu abe beng...lagi ramai jupe lagi banyok keragaman orang nie...

    BalasPadam
  22. ai jeles ngan en.ben!! camne ada selalu banyak idea? hahahaha
    nak idea pi le dok depan jambatan putrajaya!! kannnn
    manusia ni...tampo kang baru tau!

    BalasPadam
  23. manusia la puloks ,,, huhuhuuhu

    BalasPadam
  24. melayu tipikal bro... tak leh tengok melayu lain maju...

    BalasPadam
  25. haha ujang dah takut dah..;D

    BalasPadam
  26. Kita mungkin berbeza pendapat tapi tak semestinya bertegang urat.. kalaupun kita tak suka blog or someone yg kawan kita suka, tak semestinya kita harus memusuhi kawan kita sebab taste org takkan sama.

    BalasPadam
  27. beselah bang beng...

    kenkadang manusia nih kan tak pernah puas..

    BalasPadam
  28. Jelosss ni pkara bese dlm blogging bro.xp utl tpi nk jelos mlmpau2 sgt.rasenye xpyah kottt.ag pun sume entri bro santai je.kitorang suka.

    Insyaallah dikuatkn iman bro slgi byk bdoa.

    BalasPadam
  29. INILAH MANUSIA..PANTANG NAMPAK ORANG LEBIH DARI DIA...

    BalasPadam
  30. abg ben macho kot..pasai tu la depa dok jealous..chill bro!

    BalasPadam
  31. Inilah suami sejati. hehee.. Sabar je la Incik Ben ya. Susah nk puaskn hati semua orang. Yg ptg, kita dh bt yg shbis baik.

    BalasPadam
  32. hehe..dia jeles sbb ben ensem dr dia kot..keh3.

    berblogging tak salah.tapi jgn lah sampai rumah tangga kucar kacir.setuju ngan pendapat ben!

    BalasPadam
  33. yeaayy..sempat join.. :)

    http://arenalin.blogspot.com/2011/04/ben-cari-blog-baru-lah.html

    BalasPadam
  34. eh saya salah post comment..haha malu

    BalasPadam