Tips kumpul rakan rakan di FACEBOOK ..

by - April 25, 2011

 

Ada yang mintak pendapat aku di FACEBOOK semalam .. ok. aku kongsikan bersama rakan rakan yang lain .. okeh ? Atau korang nak beli je e-book aku ni ?? Aku baru korang pk dulu ek ..

Hehe.. guwau jer .. ok ok .. aku dedah cara aku eh.. bukan aku dedah dada aku tau !! Grrr.. lain tuu.. Gini ceritanya.. Masa aku buat blog , memula aku akan .. eh.. silap.. memula aku bukak FB , aku gemar add mereka yang gemar membaca novel di KELAB PEMINAT NOVEL .. haaaa.. Kenapa ? Sebab aku tau diorng tu kaki membaca .. Adoii.. suka membaca laaa.. kang ada bagi komen , 'eh kaki pon boleh membaca ek ? ? ' .. tau.. bab loyar buruk ni ramai !

Aku akan add mereka ramai ramai .. sampai FACEBOOK marah aku laa.. Pastu apa yang aku buat ? Haaa.. aku akan berforum.. Forum aku ni lebih pada isu jantina .. bila bab gini mmg sonok la kan ?

Kemudian aku jadi blogger .. alhamdulillah , makin bertambah.. Namun aku tetap add pengguna FB ni terutama bloggers .. haaa.. maka penuh la 5 ribu ..

Jangan fikir aku kasi lengkap 5 ribu tu saja nak kasi nampak hots yer .. Kena fikir , kalau diorng tak accept , takkan boleh lengkap 5 ribu kan .. mesti ada sebab ..

Mudah je kan ?s

You May Also Like

17 comments

  1. SaLaM aBG BeN...

    WaH!~ HeBaKK!~ NaK TiRoo Cara aBG BeN La... SKaRaNG GaKS SaYa G Ke 'KeLaB PeMiNaT NoVeL'... (^_____^)V

    BalasPadam
  2. wah macm best..fb saya hasniza binti mohd jono cari la nanti..hehehe
    www.menulisdenganhati.blogspot.com

    BalasPadam
  3. abg ben dalam memilih kawan tu,ada yang tersangkut lawan..haaa,camne tu??

    BalasPadam
  4. terima ksh sudi add pinky di FB ;)

    BalasPadam
  5. ouh...macam tu ye... tapi kalo belog kita tak best pun x bley tarik follower kan... susah lar nak buat entry yang gempak2 cus otak ni pun masih di tahap kanak2.hahahaha ^_^

    BalasPadam
  6. uhuhu buat account 1 agi la ... amcam bro famestone

    BalasPadam
  7. oooooooooooooooooooo. gitu rupanya!

    BalasPadam
  8. ooooo... cam tu ekkk.. tp segan la plak nak add org2 tak kenai nie..

    BalasPadam
  9. wahhh tip yg hebat,. blh guna pakai jap lg

    BalasPadam
  10. wahhh tip yg hebat,. blh guna pakai jap lg

    BalasPadam
  11. Thanks Abg Ben. Tip berguna. Hehe

    BalasPadam
  12. Err..saya takda FB (sambil cross jari kat belakang)

    BalasPadam
  13. mmmm...patut ler..mula2 saya berFB dulu,Ben tak abis duk anto e-mail kat saya...saya kata...sapelah mamat ni..ape kene ngan budak ni nih,orng tak layan pun,tapi dia terhegeh2 gak....hahhaha...rupa2nya ada udang disebalik mee... ape2pun...I like!!!!...:)
    satu tips yang bagus...

    BalasPadam
  14. uihhhh...saye ni plak selalu reject org..adehh bukan sombong..tp takutlah sebab sebelum ni pon ada yg menyamar jadi lelaki padahal pompuan..dan sebaliknye..emmmm macam2
    better saye yg add:)

    BalasPadam
  15. jutaan terima kasih kepada abg ben sbb sudi mengadd saya di FB aritu!!
    terkejut..
    terkedu...
    dan baru saya tao!!
    xsemua blogger femes itu sombong!!
    abg ben dah berjaya mencantas tanggapan itu..
    terima kasih abg benku!!~~.erkkk..


    ☆┌─┐ ─┐☆
    ☆│▒│ /▒/
    ☆│▒│/▒/
    ☆│▒ /▒/─┬─┐... HYE!!HYE!!
    ☆│▒│▒|▒│▒│ ..PEACE!!!....
    ┌┴─┴─┐-┘─┘
    │▒┌──┘▒▒▒│
    └┐▒▒▒▒▒▒

    ✿ salam singgah dari mummyweiyda✿
    ✿eppy blogging ya!!✿

    Kalo free meh ler singgah my blog..--> mummylovers blog

    BalasPadam