Dengan ini .. secara rasminya ...

by - April 30, 2011

 

SANTAI BEN ASHAARI DOT COM .. sudah .. hehehehe.. Terima kasih kepada owner GENGBLOGGER.COM kerana kesudian menaja domain ini ..

Maka dengan rasminya aku dah ada dua blog utama ... BEN ASHAARI.COM dan SANTAI BEN ASHAARI.COM .. Pergh.. makin bertambah kerja aku .. hahaha ...

Perbezaan dia ? Yang kat SantaiBenAshaari.com akan aku bebel sepuashati aku .. Suka baca , silalah. tak suka , leh lepak kat BenAshaari.com ni.. Mudah je kan ?

Boleh ke maintain ? InsyaAllah aku cuba yang terbaik.. Blog SantaiBenAshaari tu pon baru berusia ... erk.. 3 hari ke ? Kot.. hahaha.. aku malas nak kira.. Apa apa pon , korang dijemput masuk.. Terima kasih.. Dan.. dan .. jangan lupa undi aku di DIGI-WWWOW: Blogger of The Year tu.. Undian korang bermakna buat aku .. Klik SINI untuk mengundi .. Tu pun kalau sayang kat aku la.. hehee.. TQQQ...

You May Also Like

11 comments

  1. pergh...2 2 blog dah .com....cool2....memang hebat la..gud luck..2 2 menarik dibaca xbosanlah...

    BalasPadam
  2. congratz bro!!
    keep it ups!!

    BalasPadam
  3. wah abg ben dah ade 2 blog. syarq yg satu blog pon dah x terlarat nk update. Keep on blogging!! :)

    BalasPadam
  4. good luck..
    moga dapat satukan umat Islam melalui blog.

    BalasPadam
  5. tahniah abg ben!! hahaks maju2

    BalasPadam
  6. Mas lagi suka lepak kat santai ben ashaari...hehehee
    tapi benashaari.com pun best gak!

    hari ni Mas dah undi..

    BalasPadam
  7. WAH.. TAHNIAH.
    B.A. selangkah maju ke hadapan.

    BalasPadam
  8. Cantik!!! Dah ada dua blog

    BalasPadam
  9. as salam..
    adei.. tak dapat dah vot encik. sebab tervote orang lain.
    er..kalau guna software fake id tu, boleh ke encik?

    hehe~
    oh! blog baru encik ben.. macam sesuai buat segmen ingat tarikh blog tu lepas beberapa bulan ke..tak pun tahun. haha~

    XD

    pergh!! memang berat! handle 2 blog.
    ADEI

    BalasPadam