Bagaimana aku boleh post entri dengan cepat ?

 

Tadaaaaa .. GUNAKAN WINDOWS LIVE WRITER ini.. Ramai blogger baru tak tau lagi kan ? Sila download di siniimage

Kawan kawan blogger baru ku .. hehe.. korang downloadlah WLW ni .. pastinya korang teruja nak update senantiasa .. pantas ! Tak perlu buka browser ! Tulis dan klik PUBLISH ! Settle !!

Pastinya korang akan update di mana mana dengan amik masa 5 minit saja .. hehehe ..

Aku penah bagitau ni dulu pada kawan kawan blogger tapi aku pasti yang baru baru ni tentu tak tau lagi kan ? Tak pe la.. aku ulang cerita jer .. hehehe..

Korang boleh taip dulu entri.. karang dulu..pastu save.. bila dah ok dan ada internet , baru publish.. Mudah kan ?

WINDOWS LIVE WRITER .. pastinya membuatkan anda tersenyum .. hahaha.. Tak jumpa ? Google download WINDOWS LIVE WRITER .. haaaa.. ok tak keyword ? untung untung sangkut kan ?

39 ulasan:

  1. dah cuba download aritu..
    tp x;eh install..
    xtau lak nape..

    BalasPadam
  2. macam best ni. boleh cuba dan install. hehe

    BalasPadam
  3. eh yeke?kne gne internet gak kan?

    BalasPadam
  4. wow...nnt nak try install gak la...

    BalasPadam
  5. thanxx 4 da tips abg ben... nk dload niyh..

    BalasPadam
  6. taip guna WLW ni boleh letak gambar tak ?

    BalasPadam
  7. tq Abg Ben :) You help me understand blogging better :) loving all your entries !!

    BalasPadam
  8. terima kasih di atas tip ini..;-)

    BalasPadam
  9. tqtqtqtqtqtqvm!.. mmg betul.. org baru amat memerlukan info2 seperti ini

    BalasPadam
  10. tq so much utk tips yg sangat berguna ni.

    BalasPadam
  11. tq so much utk tips yg sangat berguna ni.

    BalasPadam
  12. the bost blog editor . xpenah jumpa yg lebih baik dari nie .

    BalasPadam
  13. ini rahsia nya ekk..patut arr stgh jam sekali posting hehe

    BalasPadam
  14. terbaik ah.
    mcm promoter dah abg ben. hak3..

    BalasPadam
  15. mantap abg ben...lagi pembongkaran...hehe..

    BalasPadam
  16. siez bru tahu..ngeee..
    trimas der..

    BalasPadam
  17. thanx kongsi ilmu mr ben..i likee!!

    BalasPadam
  18. baru tau jugak nih. thanks you sharing

    BalasPadam
  19. aku lmbt komen ke? apesal shara 1st? ayat dia buat aku jeles.hahaha
    thanks ye! :P

    BalasPadam
  20. Thank . dapat lagi ilmu ttg blog ni .

    BalasPadam
  21. thanx encik Ben...

    boleh letk bnyk2 entry pasni..;)

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009