Ahad, 21 November 2010

Bagaimana aku boleh post entri dengan cepat ?

 

Tadaaaaa .. GUNAKAN WINDOWS LIVE WRITER ini.. Ramai blogger baru tak tau lagi kan ? Sila download di siniimage

Kawan kawan blogger baru ku .. hehe.. korang downloadlah WLW ni .. pastinya korang teruja nak update senantiasa .. pantas ! Tak perlu buka browser ! Tulis dan klik PUBLISH ! Settle !!

Pastinya korang akan update di mana mana dengan amik masa 5 minit saja .. hehehe ..

Aku penah bagitau ni dulu pada kawan kawan blogger tapi aku pasti yang baru baru ni tentu tak tau lagi kan ? Tak pe la.. aku ulang cerita jer .. hehehe..

Korang boleh taip dulu entri.. karang dulu..pastu save.. bila dah ok dan ada internet , baru publish.. Mudah kan ?

WINDOWS LIVE WRITER .. pastinya membuatkan anda tersenyum .. hahaha.. Tak jumpa ? Google download WINDOWS LIVE WRITER .. haaaa.. ok tak keyword ? untung untung sangkut kan ?

39 komen :

sharaBUNGA berkata... [Reply to comment]

tq abg :)

paw/paw berkata... [Reply to comment]

Huhu . Thanks Bro !

♥..permysuri_hati..♥ berkata... [Reply to comment]

cik mas amik ye.. :)
hehehe...tq...

ferry berkata... [Reply to comment]

dah pakai dah en ben

SyUhAdA berkata... [Reply to comment]

dah cuba download aritu..
tp x;eh install..
xtau lak nape..

Hishyamuddin berkata... [Reply to comment]

tq bro!!!!

Miza Yusof berkata... [Reply to comment]

macam best ni. boleh cuba dan install. hehe

i am S!L4H.. berkata... [Reply to comment]

eh yeke?kne gne internet gak kan?

Fiqas berkata... [Reply to comment]

wow...nnt nak try install gak la...

Aliya Jaafar berkata... [Reply to comment]

thank u abg ben :)

iqbalhakimi berkata... [Reply to comment]

tips lagi..thanks otai ben =D

Aliya Jaafar berkata... [Reply to comment]

thank you abg ben :)

MingMing berkata... [Reply to comment]

ooo..thnks!

deAnza-wAnda berkata... [Reply to comment]

thanxx 4 da tips abg ben... nk dload niyh..

miya berkata... [Reply to comment]

dah download. hepy yay!!!
Tq BA

entri tak boleh elak:
ekspresi muka menceritakan segalanya
entri popular Oktober 2010

My MiRa berkata... [Reply to comment]

time kasih!suka sangat!

Mohamad Izwan berkata... [Reply to comment]

taip guna WLW ni boleh letak gambar tak ?

zainabzawawi berkata... [Reply to comment]

tq Abg Ben :) You help me understand blogging better :) loving all your entries !!

Hiedy berkata... [Reply to comment]

terima kasih di atas tip ini..;-)

Iena farina berkata... [Reply to comment]

Thank's 4 this info...

HAW berkata... [Reply to comment]

tqtqtqtqtqtqvm!.. mmg betul.. org baru amat memerlukan info2 seperti ini

ezhan_artwork berkata... [Reply to comment]

tq so much utk tips yg sangat berguna ni.

ezhan_artwork berkata... [Reply to comment]

tq so much utk tips yg sangat berguna ni.

paan berkata... [Reply to comment]

the bost blog editor . xpenah jumpa yg lebih baik dari nie .

Tn.Punya berkata... [Reply to comment]

tq ben ilmu baru ni

Amoi MiyaSya berkata... [Reply to comment]

baru tau ! :)

zianazone berkata... [Reply to comment]

ini rahsia nya ekk..patut arr stgh jam sekali posting hehe

Puteri Iqa Izyan berkata... [Reply to comment]

terbaik ah.
mcm promoter dah abg ben. hak3..

aanie berkata... [Reply to comment]

mantap abg ben...lagi pembongkaran...hehe..

fatian athiea berkata... [Reply to comment]

siez bru tahu..ngeee..
trimas der..

Princess Nur berkata... [Reply to comment]

thanx kongsi ilmu mr ben..i likee!!

eiela berkata... [Reply to comment]

baru tau jugak nih. thanks you sharing

fairuz berkata... [Reply to comment]

aku lmbt komen ke? apesal shara 1st? ayat dia buat aku jeles.hahaha
thanks ye! :P

Nur Azila Ismail berkata... [Reply to comment]

thanks . pengetahuan baru nie

Harry Si Panda berkata... [Reply to comment]

Thank . dapat lagi ilmu ttg blog ni .

Matika Love 131020 berkata... [Reply to comment]

terima kasih abg ben...

Millomocca Danique berkata... [Reply to comment]

thanx encik Ben...

boleh letk bnyk2 entry pasni..;)

babykristal berkata... [Reply to comment]

thanx ya!!~

Adah..oh, Adah.. berkata... [Reply to comment]

thank u share abg ben..hehe :)

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI