Pemenang PANTAS dan TEPAT ( 2 ) .. - BEN ASHAARI

Pemenang PANTAS dan TEPAT ( 2 ) ..

29 ulasan:

  1. fine!!!!!!! kalah sekali tak bererti selamanya.....

    BalasPadam
  2. Tahniah dahlia.. huu~~ xsempat nk join, tenet kat opis slow

    BalasPadam
  3. pergh ngelat! ujang tu tiru qaseh!

    BalasPadam
  4. grr.. baru je anta..
    dah ada pemenang.. grrr..

    BalasPadam
  5. wah3. qaseh nombot 1. tahniahh. :)

    BalasPadam
  6. Qaseh tiru jwpan..hahahaha


    yezza no2



    hebatnya aku...=)

    BalasPadam
  7. hahaha gumbiranya aiii ujang kalah lagii kakakaka..


    tq abg beng :P ehem2 haha

    BalasPadam
  8. Uihhh pantas nye ekekeke..anyway, tahniah buat pemenang XD

    BalasPadam
  9. blom antar lagi...dah ada pemenang...grrr

    BalasPadam
  10. perhhh..g kelas la td..huk3

    BalasPadam
  11. wahahahaha! tahniah semuaaaaa~~~ KRONI ni menang!!! kah kah kah!

    BalasPadam
  12. hebat la korang..aku tak reti..haha..tunggu soalan yang senang sikit..

    my blog:http://jackcostelo.blogspot.com

    BalasPadam
  13. tahniah buat diri sendiri.... hahahahaa...

    KAK QASEH!!!! TAHNIAH!!!!....

    BalasPadam
  14. Bro!! Aku tak publish jawapan tadi!!! Arghhh!!!! tensen!!! *pengsan*..

    Sape pening sebab nak jawab angkat tangan??

    http://wacanaku2009.blogspot.com/2011/04/apa-yang-buat-korang-pening.html

    BalasPadam
  15. ni dia org keciwa mari...

    cuba ko baca sini tengok...

    http://rozita-ceritaita.blogspot.com/2011/04/tak-aci-aku-nak-saman-ben-ashaari.html

    BalasPadam
  16. GREAT!!! abang ben buat segmen ni di "waktu puncak" payah sikit nak commit, wat malm sikit eh... org yg x de keje bolehla join... kami2 yg busy sampai nak kentut pun x sempat ni cium bau asap je... aish!!! x adil ni tak adil...

    BalasPadam
  17. eh, camner leh terlepas pandang ni, tak prasan lak ada game.. =(

    BalasPadam
  18. tahniah...xsempat nk join mungkin lain kali
    insya allah

    BalasPadam
  19. as salam..
    wah! tahniah!
    huu..kami yang ada kerja ni terpaksa tumpukan kerja lebih..sob2,100 blog..
    ekeke~ tunggu malam..
    aih? kroni yang menang ni kroni punya banyak masa lepak ngadap blog terumatanya sunah.
    wah! tahniah semua ;)

    malam ni yang kena stress sikit. haha~

    kroni yang dah habis kerja serang ramai2. hoho~

    BalasPadam
  20. alamak!

    hebatnya hang Qaseh oiii..

    hahaha

    BalasPadam
  21. haha..aku terlepas...

    http://sitinalhuda.blogspot.com

    BalasPadam
  22. qaseh curi tulang time keje.. x aci!

    BalasPadam

Dikuasakan oleh Blogger.