Dapur Tanpa Sempadan...

Ahad, 31 Julai 2011

"Patut la asyik tak cukup duit !! "

" Mak aihhh .. ramainya orang kat Sogo neh !! "

Esok puasa .. Hari ni shopping dah pakaian .. Alasan , Ramadhan nanti tak yah shopping dah kan ? Tak la terbabas puasa tu nanti ..hehe.. yelah , dgn penat .. godaan ..kan kan ?

Bijak pengurusan pusat membeli belah tu .. masa hujung bulan la buat jualan murah ( padahal , tiap bulan jualan murah ) ..

Yang berpusu pusu , aku nampak ramai org melayu .. Murah betul la kot .. hurm .. byk benor duit diorang .. Aku seluk poket .. hurm .. duit ni utk sepanjang Ramadhan .. Aku cuba berjimat sebaik mungkin .. Elak dr membeli yg tak penting ..

Hurm .. Ramadhan patutnya kita berjimat tapi aku rasa ramai lagi sangap .. Masuk Syawal, ramai garu kepala .. Hujung tahun,

" Bossssss , bonus takde ker ?? Anak nak sekolah nanti nehh "

Kata duit takde tapi belanja kalahkan kalahkan jutawan ... Hurm ..
Published with Blogger-droid v1.7.2

15 komen :

cheqwa berkata... [Reply to comment]

sogo kan slalu je buat sale...huhu

anismelon berkata... [Reply to comment]

kelakar la abg ben nie..anis jarang shoping baju jalan awal awal..salu shoping time sehari dua nak raye..weee

nashanadz berkata... [Reply to comment]

pehh dari 2 hari lepas abang BEN.. KL dalam sejarah tau jem macam tu skali sampai tak menang tangan terima repot eksiden.. sehari 500 repot.. memang dalam sejarah betul.. pasal sale kat SOGO je? adoiii bole mereka bersesak2 dalam tu ye? sanggop soping punye fasal.. sabo jelah

LaLaLovy berkata... [Reply to comment]

normal la tu.. lagi2 orang perempuan. semua kena fikir, tambah lagi degan persiapan raya..

azam berkata... [Reply to comment]

semalam lagi ramai ben......
semalam lagilah member sale.....ish-ish

logorithm berkata... [Reply to comment]

Sogo buat member's day only ker?

Hurm... naper I tak dapat updates dari Sogo ek?


Terbaru dari Logokoko:

[U] MRT Logo Contest:  Hadiah Utama = RM10,000!

[U] PM = Prime Minister = Menteri Perdana

[U] Jangan marah-marah, nanti kena jual!

kisah cik paro berkata... [Reply to comment]

skrg memng camtu..
duit sentiasa tak cukup..
mcm mne kalo x pndai merancang..

muz berkata... [Reply to comment]

orang melayu katakan.... agama tuntut lain dia buat lain...

izwannizam ruslim berkata... [Reply to comment]

murah rezeki sogo..madrasah jugak yg nak roboh takde orang nak waqafkan harta :)

ayuni rosli berkata... [Reply to comment]

mestilah kena shopping awal awal. nanti tinggal yang tak lawa pulak. yang lawa sume da kena cekup. duit cukup2 makan pon diorg tak kisah. tolak tepi je kot. yang penting dapat barang lawa. hehe

c genk bah ne berkata... [Reply to comment]

shoping awal2 sbb nnti budak2 cepat benar nak berbuka sbb penat

WOI LAMPU MOTOR PUN NAK CURI KA??

My Name is Mar berkata... [Reply to comment]

Antara sebab duit cepat habis...
Tak cukup amalan?..
Errr....
Betul ke?..

Bila lelaki dan perempuan mengGEDIX

AIN MUSTAZA berkata... [Reply to comment]

kannnnnnnn...ramai melayu dr cina..cina xpndang sgt S A L E ni..diorg rasanye rela pakai baju koyak2 dr mmbazir..sbb tu berkepon duit..

Tentang Kita berkata... [Reply to comment]

sudah hampir 2 thn x jejakkan kaki ke SOGO...walaupun dlm hati nie nie nak sgt pergi

Namee Roslan berkata... [Reply to comment]

ini kelakar. ahahha. sama macam kakak saya ja ni. belum mula puasa..baju raya dh beli...alasan..takut stock habis. gehehhe

Related Posts with Thumbnails

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI