Aku tertipu dek blogger ni ???

by - Julai 27, 2011

 

Loh ... Boleh gitu ? Apa kata korang la yer .. Aku letak url blog ni , nama wife aku.. kemudian banner muka wife aku .. tetapi !!! Tetapi yang update blog tu aku ! Karektor adalah wife aku .. Camana tu ? boleh ke tak ? Kiranya aku menyamar la jadi wife ..

Apa pendapat korang ? Ok ke tak ? Bagi aku , tu tak jujur dah .. kenapa tidak dia sendiri pacak muka dia ?? Lain la kalau dia tulis situ , entri ditulis oleh sapa sapa kan ?

Aku bukan la nak cari publisiti murahan .. tapi kesian kat pembaca tu haa.. kot ada yang tak sedar dengan sapa dia berinteraksi di blog tu.. hurmm... Beria ria komen , tau tau ... orang lain yang tulis entri tu..

Aku pernah buat gitu kat wife.. aku update blog wife aku dalam senyap.. dia sendiri pon tak tau .. Kira saja wat gempak la.. tu pon waktu awal awal aku berblog.. Tapi sejak tu , tak wat dah keje giler tu...

Kalau korang tak kisah , ok je bagi aku.. Tapi bagi aku , aku perlu berhati-hatilah .. Bukan FB je leh buat fake profile skang ni...  :) .. Hurm... entah ler ...

You May Also Like

21 comments

  1. abg ben, sy pernah terpk nak buat mcm ni kat blog boipren,. hahah.

    BalasPadam
  2. hahah. tak baek taw abg ben nih. tp kalw tak kene kan orang oke lah :D

    BalasPadam
  3. heheh..mcm terkena batang hidung sendiri :)

    Mungkin ada sebab yg tertentu kot die buat mcm tu :)

    BalasPadam
  4. upsss... tiba2 plak jadi tanda tanya... ben ashaari yang sebenar ke yang follow banyak blog newbie termasuk blog saya tu??? huhu.. kalau ya.. thanks... kalau x... huhuhu.. x tau nak cakap pe...

    heheh... nape nak cuba menyamar??? diri sendiri tu kan dah cukup baik... tul x abg ben????

    BalasPadam
  5. hhmmm.. kalau menyamar yang gitu tak pe kot.. tapi tetap TAK JUJUR. err tipu sunat?

    Saya pernah terkena gak dulu.. Kucar kacir jadinya!

    BalasPadam
  6. hehehehe..
    oo..update belog wife diam2 ye..
    hehehhe..
    tula...ade baek dan buruk nye kan =)

    BalasPadam
  7. tau takpe..kena hati kan skang ni bang ben...

    BalasPadam
  8. As Salam,

    owhh...siapakah itu? hua3..
    tapi ado den kesah? huhu~
    janji x ganggu hidup..nak buat blog fake ke apa ke..buat laa..

    BalasPadam
  9. hye abg ben dan lain2, tercongok nye eyraa dekat belog abg ben neh sebenarnye nak cakap esok saye skolah. (ape kene ngan kau neh). saye sokong pon adee, tak sokong pon ade. acane tuh?

    BalasPadam
  10. sekarang macam macam bole jadi kan? kite kena hati hati.

    abg ben, kite nak tanya laa. kalau nak tukar link blog kan, follower dapat ikut blog kite kat link yang baru tu ke?

    hurm..

    http://insideaja.blogspot.com/2011/07/rasa-nak-tukar-link-blog.html

    BalasPadam
  11. haha, adalah wife die sangat cute, so die nak tumpang kecutetan wife die tu untuk tarikh lebih banyak readers? mungkin2..

    BalasPadam
  12. Pada saya tak patut la wat cengitu. Tu dah nipu kiranya. Tak jujur. Macam wat naya ke orang je.

    Wallawei Abang Bengbeng, kantoi sudah perangai dolu-dolu. Ohoho.

    BalasPadam
  13. hahahaaaaa nak menyamar jadi sape yer ... hurmmmmmmmmmmm

    BalasPadam
  14. tertipu semua org hehe

    BalasPadam
  15. tapi bagi pembaca setia diorang tau nyer cara penulisan seseorang tu,.. boleh cam munyer,..

    BalasPadam
  16. haha..boleh je abang ben..kalo pembaca setia mesti dia dapat detect..

    BalasPadam
  17. ye btuk gk tu...kta msti jjur kn?...

    BalasPadam
  18. hahha ada pulak update blog wife..kejam tau... huhu

    BalasPadam
  19. kalau FB tu pernahlah buat tapi dengan pengetahuan en. suami.. ;)

    BalasPadam
  20. tak tenang kalau menipu .. xbest langsung .. lau gtu baik xyah letak muka kan sonang

    BalasPadam
  21. macam2 dalam dunia maya ni... ben hati2 okay!

    BalasPadam