Serius !! Aku bosan !!

by - Julai 27, 2011

 

Bukan tak syukur ...tapi inilah realitinya.. 15 tahun perjalanan hidup aku tiba-tiba terhenti ... Segalanya menjadi terlalu ringkas.. kebosanan terserlah walaupun baru sehari berlalu ..

15 tahun aku kerja , aku guna pengangkutan awam .. Penat ! Sangat penat ! Mmg nak sangat opis dekat opis .. Tapi itulah yang aku lalui setiap hari .. Ada saja muka dan ragam manusia aku lihat .. Setiap hari berlainan .. Macam macam karektor dan aku boleh logkan di dalam blog ..

Tapi sejak semalam ?? Aku bangun pagi ..g kerja.. balik .. Settle .. Tiada lagi perjalanan yang panjang yang membolehkan aku melihat telatah manusia dan juga muka muka manusia yang lain .. Kira kasi hilang bosan la ..

Ni tidak .. dari pagi sampai ke petang ... seminggu ... muka sama !! Arghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh... aku tak leh hidup cam ni lebih lebih lagi sebagai blogger !! Tiada idea .. Huwarghhhkkkhhhh.. aku tensennnn !! ..

OK.. tidur...

You May Also Like

15 comments

  1. bro naik kete suda ker skang?????xper2 bleh hadapi gelagat pemandu lain pula....manusia sentasa ada bukan :D

    BalasPadam
  2. sama la..cuma situasi sy berbeza..duk rumah tak buat apa..suma dh bosan..tv, online...tnggu ada duit nk travel je..

    BalasPadam
  3. dah takde idea..???
    ini serius ... ^^

    BalasPadam
  4. Tetapi tentulah karenah yang berbeza yang kita lihat setiap hari...

    BalasPadam
  5. hmm dah start ke kerja baru tu?

    BalasPadam
  6. hahahhaahah
    lawok ah abg ben nih
    ok tidur
    moge sok bercambh2 idea nak tulih ye
    insyaAllah~ abg ben selalu menjadikan tiap ape yg berlaku dlm hidup abg ben tu wacana blog abg..mest kali ni lag bole cume version lain ah..heheheh...

    BalasPadam
  7. nah hamek!

    http://proudtobeieda.blogspot.com/2011/07/terharu-dua-minit.html

    :)

    BalasPadam
  8. ahahaha..klu cm 2 sekali skala naik lah public transport cm dlu2..
    hilang tension ble tgk telatah org.leh wat kte senyum&gelak sorang2! :)

    BalasPadam
  9. :)hidup ni mana ada yang x bosan ...lbh2 lg bila berada di tempat yang sama dan lakukan benda sama setipa masa

    kita yang mesti mencipta sesuatu supaya tidak bosan :)

    tapi sememang kita xleh lari dari kebosanan...:(


    tgh busan gak nih ...huh


    excellence!

    BalasPadam
  10. bila dah biasa dengan keriuhan tetiba bertukar.. aduh.. nak dapatkan keserasian dengan yang baru susahnya.. tapi kalau tak dicuba tak tahu sejauh mana kita akan tau.. ;)

    BalasPadam
  11. apalah abg ni ..dulu nak dekat kan ha skang dah dekat .. kalau abg bosan abg amek jalan yg paling jauh hehehe

    BalasPadam
  12. persekitaran memainkan peranan juga ye. macam saya terperuk dalam umah..sbb tu saya tak byk idea.. :(

    BalasPadam