Entri kurang tapi trafik masih lebih 100k ..

by - Julai 29, 2011

 

Segmen pon dah kurang bulan ni .. aku cuba kurangkan segmen agar kurang dosa kawan kawan yang dok mengutuk segmen aku .. Tapi Ramadhan ni , heheh.. siap arr.. Banyak wooo idea aku untuk bersegmen nanti..

Ok , berbalik pada tajuk ... bulan Julai ni , aku test kurangkan entri .. berbanding dulu , sehari lebih dari 15 entri .. Skang ni aku guna satu formula kepuasan pembaca di blog aku .. Pagi 5 , petang 5 dan malam 5 .. jadi entri di blog aku tidak la membosankan je.. Ada perubahan dan cerita terbaru ..

image

Makin lama makin kurang tapi aku cuba letak entri entri yang simple tapi berinfo untuk pembaca blog ini .. Berkualiti atau tidak , mereka saja nilaikan .. Aku cuba yang terbaik dan akan memperbaiki dari masa ke semasa ..

imageIni adalah trafik yang mana aku perolehi untuk bulan Julai .. 125 ribu pembaca ... Yer , sikit .. aku tak gunakan Iframe dan buat entri entri SEO memanjang.. Aku utamakan soal hati aku bila membuat entri .. Dan alhamdulillah , masih ada pembaca yang menyukainya ..

Untuk Ramadhan , aku akan cuba perbanyakkan segmen dan kurangkan membebel .. ini adalah untuk mengelakkan pahala kita menjadi sia sia saja.. Jadi jika korang perasan aku 'terbabas' , sila tegur aku nanti yer ..

Dan satu lagi , ruang iklan dah dibuka untuk sewaan .. Terima kasih ..

You May Also Like

22 comments

  1. haiiiit abg ben!
    heeee
    ape2 pon,
    insyaAllah kami sentiasa bace belog kesukaan ramai nih =.=

    BalasPadam
  2. yeahh!!tak sabar nk join segmen abg ben...he3

    BalasPadam
  3. pergh...ramai tu....bukan senang nk smpao tahap tu..mcm2 kene lalui..selamat menyambut ramadan al-mubarak abg ben..^_^

    BalasPadam
  4. wow !
    tak kisah sikit mne pun entry, tetap ada supporter :D

    BalasPadam
  5. yang penting ape abg ben tulis, ikhlas. :D

    BalasPadam
  6. wahhh best,,banyak entry sehari = dikurniakan idea yang melimpah ruah..=)

    BalasPadam
  7. fuiyoo!! hebatnya... blog cik tikah nak sampai 1000 ribu pun susah :(

    BalasPadam
  8. wah tahniah .. ini bermakna walaupon ada yang tak suka bang beben tapi yang lain still setia dengan blog beben ni..

    nak sewa iklan.. how much ?

    BalasPadam
  9. perghhh.. x tercapai akalku.. nk cicah ribu pon susah follower.. ermm..

    next entry : Andai lelaki tahu, siapa itu perempuan? mengapa kami menangis? merajuk? rindu? cinta? cer baca fakta tersirat~
    http://nurulharnanikasmari.blogspot.com/2011/07/andai-lelaki-tahu-siapa-itu-perempuan.html

    BalasPadam
  10. kalau acik la jd abg ben, wat 3 entri sehari sudah ;p

    apisv2.com

    BalasPadam
  11. orang populer mesti dahsyat.bulan pose ni bagi juta2 pulak.ehehe

    BalasPadam
  12. huyeh~ bohh hebak mung ben. segmen islamic skit bulan pose yak. tak gitu. XD

    BalasPadam
  13. yey.. bestnye.. nak masuk segmen!

    BalasPadam
  14. Kalau xde abg ben pasti dunia blog ni terasa sunyi...

    BalasPadam
  15. Wahh , nama anda di persada blog ni sememangnya bukan calang2 .
    Semua kenal siapa Ben Ashaari .
    Saya sememangnya tabik spring lah
    dekat anda . Saya amat kagum mengenali blogger seperti ini :)

    BalasPadam
  16. PERGHH..15 entri..??..Ik 1 sehari pun puas nak godek idea..terbaek arr abang ben..

    BalasPadam
  17. Kagumlah ngan abg Ben nih! :wow

    BalasPadam
  18. mAK datuk banyaknya???

    saya baru 56,000 untuk tempoh 6bulan ni. Sikitnya,...

    BalasPadam
  19. pagi 5 ptg 5 mlm 5? Banyak la jugak tu bang.. heheh...

    BalasPadam
  20. ben gilaa...hahah! tp apa yg ben cakap betul...sy cuba test 2 entry sehari...mesti atas 1.5k... ben punya traffic gempak gila....waaaahaaa. bak sikit.

    BalasPadam