" Apaa ??? Ramadhan ?? Aiseyman "

by - Julai 27, 2011

 

image

Gambar : http://dakwah.info

Sebelum Ramadhan , tak per... Ramadhan kena hormat .. Kan kan ? Jadi boleh abiskan masa masa terakhir ni dengan melantak abis-abisan.. ngumpat-ngumpatan .. bermaksiat-maksiatan dan banyak lagi.. Ramadhan nanti tak leh.. kan kan ?

Hampeh !

You May Also Like

22 comments

  1. tiap masa senanyer takleh.. tapi manusia takleh lari dari buat silap2 kadang2 alpa kadang2 memang sengaja buat dose

    BalasPadam
  2. Tak sabar nak puasa..Moga tahun ni mendapat lebih keberkatan.. Aminn ! :)

    Sebelum,selepas,sesudah pertengahan dan bila bila sahaja moga di jauhi daripada semua tu.. Ngumpat tu.. Hmm alaa cmner ekk? Kadang kadang tak sengaja,leka dan semangat sangat nak bercerita.. =.='

    BalasPadam
  3. the pictures above tell everything :)

    selamat menyambut ramdhan al-mubarak. semoga kita terus berdaya menjalani ibadah puasa :)

    BalasPadam
  4. besederhana adelah lebih baik.
    selamat hari raya abg ben :D

    BalasPadam
  5. Tak sabar nak puasa. =)

    Gambar tu, bagusnya.

    BalasPadam
  6. bergembira lah selagi boleh bertemu ramadhan... :)

    BalasPadam
  7. sue ada wat entry bulan2 tertentu je baik .. hurmm tak bermakna esok puasa hari ni kita boleh buat jahat .. kerana malaikat sentiasa mencatat apa yg kita buat =)

    BalasPadam
  8. huhuhu
    pemikiran owg kite selalu cm ni ann
    huu
    semoga x jadi cam ni kan abg ben..

    BalasPadam
  9. Ramadhan kali ini IEB sangat tak sabar menantinya.. tak tahu kenapa... tapi bila sebut ramadhan jer hati terasa sayu tak terhingga dan tak pasti kenapa... Huhuhuhuh Mudah-mudahan ramadhan kali ini dan seterusnya penuh keberkatan buat semua....

    BalasPadam
  10. Bersyukur masih diberi peluang hingga ke saat ini utk sekali lagi menyambut bulan yg mulia ini..entah tahun depan berkesempatan lagi atau x, hanya DIA yg mengetahui..moga2 Ramadhan pd kali ini dpt disempurnakan dgn lebih baik..

    BalasPadam
  11. SELAMAT MENYAMBUT RAMADHAN ABG BEN.. :)

    BalasPadam
  12. oh no no. takde maksiat maksiat. huhuh. harapnya kedatangan ramadhan kali ni lebih bermakna lagi. :)

    BalasPadam
  13. hari2 kena buat baik.. xkisah la bulan ramadhan atau x.. hehe.. xsbr nak puasa.. :)

    BalasPadam
  14. SELAMAT MENYAMBUT RAMADHAN AL MUBARAK BUAT ABG BEN.. :)
    http://lassierose.blogspot.com/2011/07/selamat-menyambut-ramadhan-al-mubarak.html

    BalasPadam
  15. tapi taknak la melantak sebelum ramadhan... time ramadhan pun leh melantak jugak kan masa berbuka... hehe

    http://www.alepridz.com/

    BalasPadam
  16. hah! bulan selain Ramadhan pon jangan laaa..

    eleh bukan tak tau.. saje je Ben tuuu..

    kekadang nak kena paham gak dia menyindir heheh..

    anyway tq ingat mengingatkan :)

    BalasPadam
  17. tahun lepas saya terawekh straight..yay! heheh. tapi stop lah bila cuti..haha. cuma rasa seronok lah dapat buat terawekh. time study asyik busy dengan studio je. mudahan kita semua diberkati! :D

    BalasPadam
  18. ramadhan bukan stkt bulan mnmbh phala..
    tp bulan utk mentarbiah diri agar bulan2x kemudiannya diri mnjd lebih baik dr sblumnya..

    Sesiapa boleh berpuasa menahan lapar, tp menhan godaan hawa nafsu tu bkn smua mampu.

    BalasPadam
  19. arrayah.info - Lokasi Lihat Anak Bulan Bukan Rujuk Hanya di Malaysia Sahaja

    BalasPadam