" Aku buntu giler ! "

by - Julai 28, 2011

 

" Nak buat contest ke tak ? "

Tu yang sedang aku alami.. penaja hadiah ada .. aku pon dah kata nak buat tapi sedang berbelah bagi .. Bukan per , aku tau perasaan bila 'kalah' ... Bila kita rasa kita layak tapi tau tau ada yang lebih layak , kecewa teramat sangat ..

Aku tak nak perasaan aku ini , mereka alami jugak.. biarlah mereka merasai dari orang lain tapi bukan dari aku .. Tapi tak buat pon susah gak.. Yelah , rakan rakan tanya dah ..

Dan yang aku risaukan adalah aku tak adil .. hurm...  Aku nak bagi penaja yang pilih pemenang , sian lak kat dia kan ... huhu .. Grr.. Sapa kata mudah nak adil ?? Jerit ADIL ADIL  ADIL , boleh laa.. suruh bersikap adil ? Boleh ? ngan diri sendiri pon tak leh nak adil kan ?

Apa pendapat korang ? Nak teruskan ke tak ? Dan seperkara lagi pasal baju tu ,sapa sapa yang dah bayar tu .. sabar eh.. Penghantaran mula minggu depan .. kalau tak terima sehingga hari Rabu , sila hubungi pembekal baju tu.. okeh ? Sabar eh..

"Camana eh ? Nak buat ? "

You May Also Like

25 comments

  1. Buat la contest teringin jugak nak join....

    BalasPadam
  2. boleh.... buat aje...syarat2nya xboleh pertikai plihan pengadil...tak pun pakai random je...contest untuk suka2 je...yang join pun xpayah la mengharap segunung impian...kalo menang anggap rezeki atau bonus..kan senang...

    BalasPadam
  3. truskan je abg ben..klu niat da baik se eloknyer ditruskn jer..haha

    BalasPadam
  4. kul abg ben buat contest confirm ramai giler join

    BalasPadam
  5. random je.. xpn brdasarkn vote..

    p.s tp rmi suka buat vote kesian (vote for me vote for me..)

    BalasPadam
  6. buat saje.. dari segi pemilihan banyakkan orang judge .. baru adil..

    BalasPadam
  7. buat lah abg ben...kalah menang adat pertandingan..

    BalasPadam
  8. buatla..kalo xblh nk pilih, upah pengadil yg boleh dipercayai.cr sponsor tuk cenderahati pengadil tu..hehe

    BalasPadam
  9. nak order baju.mcm mne eh abg ben?

    BalasPadam
  10. buat ja.. tak salah buat contest. sapa yang masuk contest memang dah bersedia nah hadapi kekalahan. dalam hidup ni, tak semua apa yang kita impikan akan dapat.. kena belajar terima kenyataan lah.

    BalasPadam
  11. salam..saya org baru dlm dunia blogger ni...hehe..proceed je contest tu...sgt suit utk org mcm sy..hehe..lg pn juz suka2 n have fun je. menang atau kalah xyah pk sgt kot..peace =)

    BalasPadam
  12. WAT LA....mane la tau kali ni sy ader peluang menang..hehehe...

    BalasPadam
  13. abg BENBEN buat jela cntest !! yana na joinn nehhh >.< tape. stiap contest ade pmng n pnglah nyee. harus trima ngn hati terbuka. stiap org ade rezki msg2. kne la jd matang n trima kekalhn sebaiknya kn kn kn >.<

    yanadimple.blogspot.com/

    BalasPadam
  14. buat je abg ben. menang kalah tu belakang cerita. yg penting, tujuan contest ni leh rapatkan hbgn sesama blogger, support menyapport each other kan. bukan nk gado2 pn... hehe :)

    BalasPadam
  15. salam..abg ben. buat la contest tu..suit sgt org baru dlm blogger mcm sy ni..hehe

    BalasPadam
  16. wah..ramai yg menyuruh abang ben buat contest..

    BalasPadam
  17. salam bro ben
    buatlah contest
    walaupun saya tak pernah pernah menang dlm mana2 contest, tapi saya menunggu2 contest abg ben. he he tapi takut saya je yang tak sempat sertai.
    setuju dgn pandangan gadis pantai timur, kalah menang kan adat pertandingan

    BalasPadam
  18. buat je abg ben..t sape yg marah, kite marah die blk.hihi

    BalasPadam
  19. Emmh??alorr..kalau sumer orang nak menang sape yang nak kalah kottt..adat lar tuhhh.
    lgpun mostly yang juin segmen2 ney kan just suke suki aje..enjoy ape :)
    hheeh..buat larr :D

    BalasPadam
  20. semua kat atas ni suh buat...so teaqh pun same...buat je..tp abg ben jgn jd pengadil..suh org yg rapat ngn abg ben ke...wwat shortlist..yg akhir tu baru abg ben pilih..xpun abg ben pilih yg rmai jd short..pengadil yg laen pilih pemenang..^_^

    BalasPadam
  21. buat jela
    pastu abg ben bg fara meng
    haha :)
    xderla gurau je ^_^
    bt je..mst meriah contest tu nnt kalo abg ben bt
    segmnt2 pon ramai je join
    apth lagi kalo contest
    mst havoc la :D

    BalasPadam
  22. buat je abg ben!
    menang kalah adat pertandingan lah kan? tapi kalau nak lebih adil, buat cabutan undi lah...hehehee

    BalasPadam