Seksinya akak !! Seksanya sayaaa !!

by - Julai 29, 2011

 

"Warghh... seksinya akak !! "

Di depan aku , ada seorang perempuan muda yang mana dia merupakan kakitangan sebuah syarikat pengangkutan terkemuka negara...  Perghh ..

Nape pergh ?? Gila seks ke aku nih ? Mana mana lelaki yang berada belakang dia pasti akan kata gitu.. Perghhh .. Bukan Astagfirullah al a'zim... Tapi lepas PERGH tu baru istighfar banyak banyak.. cuci mata dulu.. hahaha.. menda free .. sapa suruh bagi kan ?

Perempuan tu pakai uniform yang mana aku rasa boleh bikin atuk yang tak larat jalan mampu berlari selaju Safee Sali ..  Haa.. faham kan ? Bila jalan , boleh kira langkah dia satu satu .. Ketat banget skirt dia weh .. hehe ..

Baju ? Tang baju ni satu hal... Baju putih.. ikut body.. Mungkin dia saja tempah gitu atau mmg takde size atau pon dia semakin membesar...

Baju dia putih dan dia pakai pakai bra color hitam.. Terang terang itam .. berdiri jauh pon leh nampak dah dia guna bra hitam ... Apakah mksudnya itu ?

" Eh.. lantak dia laa.. badan dia.. bra dia .. suka hati la warna apa dia nak pakai kan ? "

Yelah.. aku pon tak nak amik tau .. Tapi nak tanya satu je la.. dok kumpul dosa ke ??? Tu je aku nak tanya .. Kalau dapat pahala , aku pon nak pakai gak satu ! Ada member suggest aku pakai bra gak ni...

Lalalala..

You May Also Like

42 comments

  1. erk,... sebagai perempuan saya plak yang rasa malu ... huhuhu :(

    BalasPadam
  2. dia nak seksi melampau tahap pemikiran manusia pun takpe..tp masalahnye dia bukan buat dosa sorg..turut mengheret org sekeliling dia buat dosa..sian kat kaum adam...

    BalasPadam
  3. lau bulan pose , awk kene tutup mate..he3

    BalasPadam
  4. entri 18SX terakhir sebelum ramadhan : P

    BalasPadam
  5. haha..lawak la baca entri ni abg be..:D

    BalasPadam
  6. tengah bayangkan abg ben pakai bra...astagfirullah....tak mau tak mau macam tu..hihihi

    BalasPadam
  7. nak tayang arr tuhh saje jer nak bagi lelaki tgk dia...huhu haa teringat plak kawan2 laki cakap tgk sekali tak per tp tgk sekali tu biar lama jgn berkelip..ahahaha bleh plak camtu

    BalasPadam
  8. isshhh kalu lelaki mmg sah dia llki... dah jalan blakang ppn mengundang banyak dosa.. p la jalan blakang kreta ke lori ke.. pasti confem x nampak bra punya.. isshhh

    BalasPadam
  9. aLAMAK....wat malu kaum jerla...Aduh....malu..malu macam nak masuk bawah meja jer nih!! Kenapalah ramai sangat yang nak tunjuk body..nak plak dekat2 nak bulan posa ni....

    BalasPadam
  10. slm..kesian En.Ben terpaksa pandang jugak...jgn pandang2 nanti tambah dosa tu...biarkanlah die mcm tu En.Ben agaknya itu jer kot baju yg die ada...kesian betul kaum hawa ni buat kaum adam ni berdosa jer kalau awk sesorg yg tambah dosa x pe lah ni berhadapan dgn ramai org plak tu parah..parah...:)

    BalasPadam
  11. TERASA MENUSUK KE JANTUNG ayat abg ben nie... isk.. malunya saya walau saya x sebegitu rupa...

    siapa makan cili dia terasa lebih pedas...

    abg ben.. tu namanya saja mau kasi tunjuk dia ada body lawa and arini dia nak show kat semua org yang dia pakai bra color hitam gitu!

    dia buat dosa org yg tak berdosa sama terheret dgn dosa dia...

    BalasPadam
  12. patut snap pic skali,share,hahaha

    BalasPadam
  13. tak amik gambar ker..=)


    ce pakai bra..hensem gak..hahaah

    BalasPadam
  14. HAHA . mcm mcm la gelagat org kita kan ? HAHA . mcm mana pun , mesti seksa gilaa kot masa abg benben jumpe wanita tu kann ? Ish Ish Ish -,-

    BalasPadam
  15. woot woot berani pakai ke abg ben oi?haha

    BalasPadam
  16. hahaha
    haish tgk sekali tu jgn tgk2 dah...kejap je ea...
    sempat lagi mencuci mata pulak~ :P

    BalasPadam
  17. haisss..wat segan je.

    Harap2 dia mendapat kesedaran la satu hari nanti ya...

    BalasPadam
  18. polisi tempat kerja dia macam tu..?

    BalasPadam
  19. waaaa lama dah tak p sini...and comment.....hehehe....biasalah tu...manusia..masih-masih ada syatan sendiri hahaha....

    http://cayob.blogspot.com/

    BalasPadam
  20. aduh malunya... hmm.... bulan pose nti jga2lah ckit mate kaum adam ye... hehe... takut ter'batal pose lak'

    BalasPadam
  21. Pakaian melambangkan identiti..
    Memang malu bila tengok ada kaum hawa berpakaian seksi cenggitu.. :)


    **Abg Ben nak pakai bra ke?? :)

    BalasPadam
  22. memang selalu nmpk mcmtu. diri sendiri sebagai seorang perempuan pun malu, hairan kenapa dia tidak. tercapailah cita2 dia untuk menjadi tontonan dan perbualan umum lepas ni :)

    BalasPadam
  23. incik ben..minx tulun...T_T..asal sye x buley na bukak gengblogger..maap sbb xde kna mengena ngn entry incik ben kali ni..tapi tulun sy..T_T..sye da hilang arah tuju sat..
    p/s:sye da lme x bkk gengblogger,sbb tu x taw ap2..please bls kt emel sye yek? farsya.liana@gmail.com

    BalasPadam
  24. seksa seksa..
    punca jenayah rogol berlaku..
    ish ish..

    BalasPadam
  25. abg ben pkai bra ? tak dpt nk imagine XD

    BalasPadam
  26. bace pon rase nak cakap perghh jugak. malu betol lahh. Grr

    BalasPadam
  27. malu? tapi buat gak.
    baik tak yah pakai apa pun.
    suami sy sndri kata camtu.
    bek dok tgh jalan tgh laman bogel troih... huahahahahaa all the best...
    selamat berpuasa semua.....

    BalasPadam
  28. bro ben dye saje tu nk challenge body bro ben tu... ce sesekali bro pkai bju fit2 tunjuk musscle bro tu? amacam? bia dye terBeliak plak tgk musscle bro ben yg ketak2 tu...keh3
    :D

    BalasPadam
  29. hahaha
    aiyakk abg ben nak pakai bra..
    aiyoo
    lari la isteri abg ben tgk
    kiki
    huuuu
    nak wat canne abg ben...
    dah suke gamaknye..huu
    aigiii~

    BalasPadam
  30. Adessss, makin nak puasa makin menjadi jadi dugaan dan cobaan menimpa umat islam skrg nie.. Mungkin Allah mahu menguji kita :)


    Jom Join Segmen Puasa !

    http://adinbeetles.blogspot.com/2011/07/jom-join-segmen-berpuasa-di-bulan.html

    BalasPadam
  31. dia nak menambah dosa sabelum ramadhan kot?hahahahaha

    BalasPadam
  32. PERGHH..free show..hehehe

    http://kakitulis-ikhanif.blogspot.com/

    BalasPadam
  33. erkk~ encik ben nak pakai bra jugak ke? muahahaa~~ ;DD

    BalasPadam
  34. adeh abg ben ni post mende ni pulak..patut tgur dpn2 jer..mne tau dpt pahala free...
    nak pose ni, jaga mata yer incik ben..
    selamat ramadan semua :)

    BalasPadam
  35. Cuba nak bayangkan tapi tak tergambar rupa Mista Sifu berbaju ketat berwarna puteh dengan b** hitam ..Siyes,tak tergambar. Hahahaha ^^

    BalasPadam
  36. ni sindrom dimana kita lupa pencipta, berjalan dimuka bumi dlm keadaan bangga spt bro cter kt atas, pmpn mcm ni jenis bangga menayang aset2x dia, tp dia lpe aset tu sapa yg bg.

    and sifat bangga ni layak utk allah shj.

    BalasPadam
  37. terasa malu sgt bila de yg bercerita ttg hal begini....yg dh sedar alhamdulillah, yg x sedar lg tu xtau la...

    BalasPadam