Erl lewat ? Hari ini dalam sejarah ?

by - Julai 29, 2011

Hujan lebat .. Erl merajuk ..gara gara kekalahan pasukan Malaysiakah ?

Ops .. kenapa aku naik erl pagi ni ? Hurm .. aku cuti hari ni .. Plan nak lepak kat rumah org tua aku .. nak sesekeh dua anak buah aku .. hehe.. tetiba rakan pejabat mintak tolong .. mintak tolong aku g ke opis lama untuk bukak slide projektor yg terlupa nk di bukak di bilik meeting .. berpuluh ribu gak tu woo.. nak kata tak leh , mana boleh .. sbb bab ICT mmg part aku .. maka korbanlah masa cuti aku jap untuk ke sana .. hehe..

Erl dah sampai .. tapi aku lepaskan.. awal sangat nak naik .. Hurm .. teringat sesuatu mengenai dunia blog ni .. walaupun sekadar blog , perangai busuk hati tu mmg tak boleh buang kan ? Tak boleh tgk org lebih . Apakah dia rasa dia lebih hebat dari semua org ?

Perkara perkara begini membuatkan aku lebih kuat untuk berusaha lebih lebih lagi bila mereka mengatakan blog aku ni kosong semata...

Apa boleh buat .. senyum jelah kan ? Aku ngan dia tak sama .. biar dia dengan hati dia yang sakit itu dan aku akan terus mendayung ke hadapan ..melawan apa saja halangan dan dugaan yg datang ...
Published with Blogger-droid v1.7.2

You May Also Like

11 comments

  1. sabar abang beben. perangai manusia kan memang bermacam-macam. saya pun antara orang yang takleh orang lain lebih jugak. tapi biarlah lah ekspreskan dalam cara yang baik kan. huhuhh.

    BalasPadam
  2. krisis kalah mlm tadi tu kot... apasal hal kerja nk kena cuti? angkut naik erl gak?

    BalasPadam
  3. Perkara biasa la tu bang.. Diorang ada PHD... Perasaan hasad dengki...

    BalasPadam
  4. biar jela dorang...biasalah tu klu ada yg jeles...

    BalasPadam
  5. camne nk claim adiah ek abg ben? baru sedar yg saya ni pemenang..sbb balik keja smlm mmg tak buka blog lgsg...btw tenkiu lah

    BalasPadam
  6. Ehermm ehermmm cuti yer hari ni Mista Sifu..Wahhh rajinnya pepagi naik erl... =..=

    Malaysia kalah takpe,kekalahan semalam kekalahan yang boleh di banggakan untuk pemain dan penyokong Malaysia.. :)

    BalasPadam
  7. UIKS DALAM PIC TU A. BEN KER ORG LAIN?? KLU A. BEN SAPER LAK YG AMEK PIC TU

    BalasPadam
  8. hujan tu petanda bumi memujuk perasaan rakyat Malaysia supaya tenang dan tak marah2. hehehe. rahmat jugak tu kan abg ben. =)

    BalasPadam
  9. sabarlah abang Ben..mereka dengki atas usaha abang Ben. Macam contoh semalam, Singa pandai berlakon di atas padang sahaja. Tiada semangat berjuang pun...samalah mereka yang dengki....pandai berkata2 tapi satu benda pun tidak masuk akal

    BalasPadam