Cara tazkirah paling menginsafkan ..

by - Julai 24, 2011

 

image Ini Ammar .. Aku pernah hampir 'terjua'l blog aku kepada dia ..Itu cerita , leh baca kat SINI ..  Tadi , si Ammar dan ibu bapa dia g ke IKEA untuk menghabiskan duit yang ada memandangkan esok dah gaji kan .. hehehe ..

imageIni Ammar ... hehee...  

Si Ammar ni skang dah umur 1 tahun lebih .. tapi kerek dia dah nampak dah .. Aku sendiri pon leh pening ngan dia ... huhu... sabar je la yer ..

Nak dijadikan cerita .. Di Ikea tadi , si Ammar ni ternampak seorang perempuan yang agak seksi la kat depan dia... Pastu , dia pon pergi la kat perempuan tu.. tau apa dia buat ?? Dia bantai nyanyi lagu nasyid.. tapi yang keluar hanyalah , " Ya Allah.. Ya Allah.. Ya Allah.. ".. Maklumlah .. budak.. tau amik yang singkat dan mudah diingat iaitu YA ALLAH ...

Apa nak buat .. Anak ikut ayah.. ahaha.. ayah dah ustaz.. mmg selamat la gamaknya .. huhu ..  ( diceritakan kembali oleh maknya sendiri pada wife )

"

You May Also Like

15 comments

  1. panas tak perempuan tu? (panas terbakar, bukan panas "hot")

    HAHAHA!

    BalasPadam
  2. hihihi kiutnye cara dakwah dia ~

    BalasPadam
  3. =)
    hahhaa...bagus nye ammar nih!
    aak2 pompuan tu ape la reaksinye..adoi..
    kalo x insap..x tawulah den..heheh

    BalasPadam
  4. Eh eh..nama kita sama lah...hehehehe.... Comel anak bro ni

    BalasPadam
  5. Aduyaaaiii ... Cuteenyee !! Teringin nak sorang camni gak .. Boleehh .. hehehe ..

    Pandaikan dia 'sound' pompuan seksi tu dgn cara paling cute... hakhakhak

    BalasPadam
  6. budak kecik memang pandai dakwah. haha.
    menyirap.

    BalasPadam
  7. ammar ammar...such a good boy...:)

    BalasPadam
  8. hahahahaaa... terbaik r ammar..aku bagi ko 5 star ...haha..memang panas r awek tu..

    BalasPadam
  9. hihi. mesti sentap pmpuan tu kan. comel la amar. bagus2.

    BalasPadam
  10. cute nye dakwah IMAM KECIK! hehe..anak sape ni?

    BalasPadam
  11. alhamdulillah...mudah2an ammar menjadi seorang yang amat mementingkan nilai agama..sebagai pewaris junjungan Rasulullah..INSYALLAH..INSYALLAH...INSYALLAH...(sila nyanyi ikut lagu maher zain hehe)

    BalasPadam
  12. Ammar... just like my son name :)

    BalasPadam
  13. Ammar... just like my son name :)

    BalasPadam
  14. Kecik2 dah pandai... yg dewasa2 nie bila laa nak pandai nie

    BalasPadam