Logo baru KELAB BLOGGER BEN ASHARI

by - Julai 23, 2011

 

image Ini logo lama ... Hari tu Mas Safwan pon dah buat .. Kemudian aku mintak pendapat designer yang mmg keje dia .. hehehe.. keje mereka logo nih ..

Maka.. siaplah dua contoh logo tersebut.. Camana ? Pendapat aku ?  :) :) :)  .. Sememangnya mamat neh tau citarasa aku .. Hehehehe.. Nak tau ?

Warghh.... hehehe.. thanks bro !! Aku akan gunakan logo ni untuk baju edisi akan datang .. hehehe.. Suka banget ! Klik SINI untuk lihat logo tersebut ..

Apa pendapat korang ?? Jom join KELAB BLOGGER BEN ASHAARI untuk tingkatkan lagi trafik korang ! Klik logo kat sidebar kanan tu haa..

You May Also Like

21 comments

  1. wat la tagline sket untuk kelab..heheh

    BalasPadam
  2. hahahha..org yg sama design logo untuk abg eQ!! ermm.. :)

    BalasPadam
  3. nampak moden dan bergaya..lebih segar..mohon izin leyak logo kelab blogger kat sidebar boleh?

    BalasPadam
  4. salam, lagi klass le logonya...

    BalasPadam
  5. memang smart!!
    http://nurhafiz2009.blogspot.com/2011/07/done-follow-you.html

    BalasPadam
  6. cantik betol logo baru...nampak style giler...

    Mai la lawat blog saya:
    http://depalma-sp.blogspot.com/

    BalasPadam
  7. aku dah lama join bro ...

    kwn2 yang belum join ..jom join ..
    semoga kita mendapat manfaat dari sana ...

    terima abg ben kerana follow blog kita ...hhuu ..temkiu so much ..

    http://hatikubaik.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-follower-aku-ke-946.html

    excellence .

    BalasPadam
  8. dah tgk tadi kat blog uncle..
    logo dia memang superb..
    hehehe..

    ^^,

    BalasPadam
  9. woah ... boleh join eh? heheee ...

    BalasPadam
  10. macam kaler stremix pom ada..lawa ben..hak3

    BalasPadam
  11. Macam mana lah nak ada masa update blog banyak-banyak mcm abg ben...jeles mak..haih~

    BalasPadam
  12. this one more better(omputih pulak)hihi

    kn smart ble pkai b a sbg logo kn..=)
    ske logo stand alone die=)

    BalasPadam
  13. hurmm.. leh tahan gak.. cayala bro.. caya gak kat logorithm.. hehe.. :D

    BalasPadam
  14. setakat buat logo, aku pun boleh..haha

    BalasPadam
  15. suka2...cantik & smart la logo dia, siap dgn penerangan lg tu..:)

    BalasPadam
  16. smart2 logo dia...^_^..
    pemenang logo fanpage fb abg eq..^_^

    BalasPadam
  17. saya sukaaaaaaaaaaaaaa yang variasi #1!!!! lepas ni nak pujuk pakcik john wat untuk saya lak lah...ahahahha~

    BalasPadam
  18. Terima kasih Ben, terima kasih semua atas sokongan kalian.

    Wah... I tengok ikon Ben pon dah bertukar kepada logo baru nih. Itu Variasi #2 ker Ben?

    I sekarang tengah menyempurnakan satu lagi logo untuk sebuah logo contest. Hadiahnya mengancam, tapi pemenangnya berdasarkan kepada vote! Nih yang I tak suka sebab logo buruk pon boleh menang kalau dia punya ramai suku-sakat yang tolong vote!

    Grrrr!

    BalasPadam