Menghala ke TELUK INTAN ..

by - Julai 30, 2011

 

Ini entry autopost.. Sewaktu aku taip ni jam menunjukkan 12.36 tgh malam .. Perut lapar.. nak beli roti nan , malas.. jadi makan yogurt jer.. hehe ..

Pagi ni , jadual .. aku dan wife ke rumah adik ipar aku untuk jemput dia dan seterusnya ke Teluk Intan.. Rumah abang diorng .. hehhe.. Lama tak g sana .. Dengar pon dah musim menuai.. jadi permandangan tak berapa indah sebab dah tak de pagi .. huhu ..

Maka , entri entri selepas ini , berkenaan perjalanan aku ke sana .. Mungkin akan membosankan korang .. dan mungkin tidak.. Apa pon , doakan perjalanan kitorang nanti ke sana , selamat pergi dan pulang .. :)

Buat rakan-rakan sekalian ... terima kasih kerana menjadi pembaca setia blog ini .. Tanpa korang , blog ini tak bermakna langsung .. Aku mengharapkan pembaca yang sering pergi dan kembali.. Bukan datang dan pergi tak kembali kecuali tersangkut dengan entri entri SEO .. ;p

InsyaAllah ..

You May Also Like

16 comments

  1. bang ben..kat perak skang musim durian...

    a ah dah musim menuai dah....hehehe

    eka pegi haritu pun dah banyak jentera masuk..hehe

    BalasPadam
  2. pergi teluk intan singgah kat mastan ghani.makan mi kuah rojak....aduiii bila nak balik ni...

    BalasPadam
  3. pagi ke padi broo ben??hehhe ape2 pun semoga selamat smpai ke destinasi yg dituju..selamat menyambut kedatangan ramadhan too.=)

    BalasPadam
  4. teluk intan??? ni kampung saya..

    BalasPadam
  5. Selamat pergi dan selamat pulang ye Abg Ben... Selamat berhepi bersama keluarga terchenta.. :)

    BalasPadam
  6. waaahhh... dtg lah seri manjung... hikhik dekat dah tu... hikhik

    BalasPadam
  7. selamat pergi dan kembali abg beben...jgn lupa ole2 utk kitaorg kt sini..

    BalasPadam
  8. slm...selamat menyambut bulan Ramadhan Al-mubarak pada En.Ben and family semua yer dan selamat sampai ke destinasi yang dituju...:)

    BalasPadam
  9. eii cakap pasal roti nan terliur saya mmg feveret gila ahh..sy p slalu p penang semata nak pekena roti nan wlaupon tinggal kat perlis..huhuhuhu

    BalasPadam
  10. teluk intan kat maner? kalau der sawah..kat sg.manik eh..ain pun ornng teluk intan...hehe..g ar jaaln2 kat menara condong tu..ahhaa

    BalasPadam
  11. wah..slmt dtg ke kg sy....!!!

    BalasPadam
  12. SUSAH MAU KOMEN CATATAN INI..

    BalasPadam
  13. waaa...abg ben lalu sungai besar x? kampung ieka tu..ade sawah padi...ngehehe :))

    BalasPadam
  14. laaa . jom la lepak jam tinggi malam ni . tengok lampu menare warna warni . ada dak2 fixie lepak kat dataran :D

    < orang teluk intan juga :D

    BalasPadam