Update terkini serta color baju tempahan KELAB BLOGGER BEN ASHAARI ..

by - Julai 27, 2011

 

IMAG0373Photo0949Harap sabar eh... insyaAllah ..semua tempahan yang dah bayar tu akan siap minggu ni dan minggu depan akan dipos .. Dan nanti akan keluar dengan design baru.. selepaa raya .. ehehhe .. 

image

You May Also Like

38 comments

  1. nih lengan pendek ke sume ? nak color meraaah. tp nak lengan panjang. ade tak abg ben ?? uhuhu

    BalasPadam
  2. alaa.. dh lepas ye abg ben???.. sy nk tempah gak.. hmm

    BalasPadam
  3. @mate saya bulat

    InsyaAllah ada... minggu depan baru buka semula tempahan..

    BalasPadam
  4. design baru lepas raya?? alaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..nape tak ckp awl2? huhukk dah tempah :(

    eyh kan ramai request suruh abg ben pakai kaler pink, tak nmpk pun kaler pink kat situ? :D

    BalasPadam
  5. ha?? da ada yg dah byr??? sy anta email nk order dr mase abg ben post entry psl nk booking tu.. smpai hr ni sy tnggu xde reply pon.. sy xtau pon da boleh byr ???

    BalasPadam
  6. abg Ben saiz M ada ke ?? smart ar baju tu.. nk kaler hijo dgn orange

    BalasPadam
  7. abang ben saya nak tempah jugak and saya nek join kelab blogger abg beng tp tataw caner..huhuhu

    BalasPadam
  8. lepas rasa ke bro ? baru nak pakai time raya nnti... hehehe aritu nak tempah tak sempat..

    BalasPadam
  9. abang ben...1 baju brape harge????

    BalasPadam
  10. @Athira Husna

    Samala..dah anta kat emel hari tu tp xreply reply..ingat belom lagi..

    BalasPadam
  11. abg ben... macam nak ajer baju kelab abg ben nih... tapi nak tanya... ada saiz besar tak abg ben???ke free saiz??... huhuhu.. segan nih nak tanya... huhuhu

    BalasPadam
  12. @Athira Husna minggu depan baru untuk second round

    BalasPadam
  13. @Awangku Johan M ada .. tapi cam ketat je.. hehe.. awang sesuai hitam.. oren tak naik color dia ..

    BalasPadam
  14. ooo.. ok... round ke dua saya nak order.. hehhe.. tapi jangan la cepat tutup erk... huhu... takut x sempat lagi...:)

    BalasPadam
  15. nak book satu ...kaler hitam ...saiz m ...kalau dh buka utk book ..sila info bro ..:)


    excellence

    BalasPadam
  16. jadi model abg ben kita yer..hehehe..
    semat lah baju2 tu semua..

    BalasPadam
  17. mcm brmnt je ngn bj tu..brmnt wrna htm ngn putih..tp xdla nl bli smpi 2..selai brp hrga dia??tpkn...klu yg xde kt dlm mly,cm ne nk temph??blh k??

    BalasPadam
  18. dah order warna merah...tak sabar nak dapat!

    abg ben kalau nak order lagi, bila pulak boleh order?

    BalasPadam
  19. dah order tpi lum byr...lmbat skit byr order tak cancel kan En Beben?? =))

    BalasPadam
  20. dah ader yg bayar????
    camner nih?? saya email detail dan mintak no akaun, sampai la nih takder apa2 respon...

    adusssssssssssss!!!!

    BalasPadam
  21. Ben..huhuhu hrni boleh bayar lagi kan...jgn cancel aku punya tau...ada prob sikit dgn akaun..
    hrni le bru dpt bank in..smlm dh sms dgn tuan yg hantr sms baju tu..nsb dia kata ok..

    thankx Ben..minggu depan rasanya nak order color putih plk la...ko pakai nmpk cntik plk..huhuhu

    BalasPadam
  22. Waaaaaaaaaaaaaaaaaa putih pon smart jugakk ! Alaaaaaaaaaaaaaaaaaaa =..='

    BalasPadam
  23. wahwah tough le.. na jgkkk. bwt gthering geng abg BENBEN dennn kte rmai2 pkai bju nehhh. btul2 1 pale nehhh kn kn kn >.<

    yanadimple.blogspot.com/

    BalasPadam
  24. I rasa I tunggu jer lah keluaran Edisi akan datang. Akan ada nilai sentimental ooo... :-p


    Terbaru dari Logokoko:

    [U] PM = Prime Minister = Perdana Menteri?

    [U] Jangan marah-marah, nanti kena jual!

    [U] Logo baru untuk Ben Ashaari!

    BalasPadam
  25. ala.....nyesal plak amek warna oren..

    mcm suram je :(

    bek warna merah or purple tu~~~


    alaaaaaaaaaaaaaaaaa~

    BalasPadam
  26. tgh tunggu baju sampai.yeah! x sabar :)

    BalasPadam
  27. nak yg lengan pjg.br senang nk pakai keluar rumah..tp kalo yg lengan pendek po ok jugak.blh pakai inner.argghh.pening..

    BalasPadam
  28. Thankz bro! baju da selamat sampai umah :)

    BalasPadam