Panggilan akhir ! Segmen BLOGLIST blogger ..

by - Julai 26, 2011

 

Haaa.. lebih dari 120 blog dah disenaraikan untuk mereka letakkan di dalam bloglist memasing ( yang join ni jer ) .. Hurm...  120 blog.. kalau semua tu menyenaraikan link blog kita , mesti best kan ? Sekali update ,  entri kita berada di atas sekali , untuk seketika ..

Itulah sasaran aku memula dulu masa buat blog .. Camana nak tersenarai dalam url blog mereka ... Pelbagai cara aku buat  untuk membuatkan mereka letak link blog aku dalam bloglist mereka ..

Tak mudah... susah .. Alhamdulillah , mereka letak dengan sendirinya link aku dalam blog mereka.. Tujuan ? Hurm.. mungkin tak nak terlepas dari sertai segmen aku kot.. hehehe ..

OK.. segmen ari ni akan berakhir seperti biasa , jam 10 malam.. kalau tak nak terlepas.. cepat cepat join.. Korang ada masa skit je lagi.. kang terlepas , tiada rayuan yer .. hehe..

Klik SINI untuk join dan senarai blog , kat SINI ..

You May Also Like

2 comments