TAHNIAH HARIMAU MALAYA ! KITA BOLEH.. MEREKA TAK BOLEH !!

by - Julai 28, 2011

 

imageTidak ada apa yang perlu dikesalkan lagi.. Sememangya kita dah buktikan kita mampu pergi jauh .. Perlu lebih usaha lagi ... Yang penting , kita buktikan yg kita boleh .. Mereka tak boleh lakukan .. Sebab itulah mereka perlukan 'orang luar' untuk merealisasikan impian mereka ..

Jangan menangis .. Berbanggalah kerana itulah kemenangan kita sebenarnya .. Bukan angka atau layak ke pusingan seterusnya tetapi semangat keperwiraan akhirnya ditonjolkan  pada bolasepak negara ..

Lihat.. rakyat Malaysia memberi sokongan padu sekarang ni .. Tak per .. Bukan rezeki kita hari ini .. InsyaAllah.. Teruskan lahir pemain pemain yang berkualiti seperti Safee Sali dan Khairul Fahmi serta rakan rakan yang lain ..

TAHNIAH HARIMAU MALAYA ! KITA BUKTIKAN KITA BOLEH !

You May Also Like

48 comments

  1. Mira sokong 150% kata kata Abg Ben ni. Ye, memang kita kalah dalam game yg last ni. Tapi kita menang sebab kita gunakan pemain tanah air sendiri n bukan pemain import. Tahniah Pasukan Malaysia.

    http://aylliarimasiprincess.blogspot.com/2011/07/pasukan-malaysia-semakin-membanggakan.html

    BalasPadam
  2. Khairul Fahmi dan Safee sali memang terbaek dari ladang. Tapi sakit jiwa tengok singa main. Memang anugerah pelakon terbaik layak sangat dapat dekat depa. Apapun, Syabas Ghimau Mesia!

    BalasPadam
  3. SETUJU!!!!!
    kita tidak perlukan pemain luar..
    pemain malaysia adalah terbaik!!!

    BalasPadam
  4. sedihnya dapat kad merah akhir perlawanan... T.T

    cis,,,,,

    BalasPadam
  5. asai team malaysia naik ja...depa tendang bola kuar padang...

    main cam budak darjah nam ja aku tgk...

    BalasPadam
  6. betul tu! diorang semua pengecut tu, kalau tak, takkan guna pemain import..anyway,congrats HARIMAU MALAYA!

    BalasPadam
  7. MALAYSIA BOLEH!!! TAHNIAH... :)

    BalasPadam
  8. Malaysia Boleh.. Try harder.. skuad olimpik pulak..

    BalasPadam
  9. maen pura pura..xbest...thniah laa ghimau!..

    BalasPadam
  10. betul tu...
    kita kalah bermaruah... bukanlah main curi masa seperti sang singa yg penuh kepura-puraan tu!

    BANGGA DENGAN HARIMAU MALAYA!!

    tapi sedih gak! huhuhuhu

    BalasPadam
  11. yeah..sokong!!!!!!! ni duk menghentam pasukan malaysia mcm2..mcm depa ja maen..tau la smgt tp jgn emo sgt..sekurang2nya mereka semua dah berjuang..tahniah skuad hariamu malaya....auuuuummmmm

    BalasPadam
  12. sedih gak..huhuhu..tp xpe..teringat FT nyanyi lagu gemuruh live kat suria fm td terbuat la gak..muahaha

    BalasPadam
  13. nak komen apa ye!mmg kecewa tapi BANGGA sbb semua pemain HARIMAU MALAYA cekal dan tak putus asa.Nsb baik ada juga gol di tempat sdri.

    mmg geram tgk cara 'singa' main,kalaulah safiq rahim ada mesti best,kesian tgk safee berhempas pulas cr ruang.apa2 pun kami sayang team MALAYSIA!!!

    BalasPadam
  14. LIKE 1JUTA. hidup HARIMAU MALAYA! ^_^

    BalasPadam
  15. malaysia! go go go! walaupun singapura ade banyak jumlah gol, melaysia lagi banyak jumlah penyokong!

    BalasPadam
  16. malaysia mmg terbaek lah...!!!cube next time..klau barisan pemain kita x rmai injured...sure boleh menang punye...go ghimau malaya!luv u all :P

    BalasPadam
  17. malaysia mmg bOLEH!!! GO MALAYSIA... tapi kan abg ben yang amat baik hati dan prihatin.. blh tak abg cerita pasal iklan nuffnag tu.. abenda tu yang dok melekat kat blog ni?? nak tau jugak sebelum try benda alah tu... dgr mcm2 blogger lain dpt.. hadiahlah, duitlah. nak tahu je.. almaklumlah.. baru lagi zyla ni.. blh kan???

    BalasPadam
  18. sedih melihat kekalahan malaysia nie, apa2 pon harimau malaya tetap dihatiku<3

    BalasPadam
  19. dah tukar slogan..."Harimau malaya boleh..saya pob boleh!!! dyorg??? apa pon tak bleyh!!!"...(panjg giler...)

    BalasPadam
  20. Harimau sejati...
    Singapura-pura....
    Itu je konklusi saya...

    BalasPadam
  21. kecewa kecewa...
    tapi tu dia...HARIMAU memang HEBAT!
    tahniah Malaysia


    ni pendapat saya tentang kekalahan skuad negara kita:
    http://azrijohan.blogspot.com/2011/07/kenapa-malaysia-tewas.html

    BalasPadam
  22. mereka dah berjuang abis-abisan..semangat tu lebih penting

    BalasPadam
  23. MALAYSIA TERBAEK...
    MEREKA CEMERLANG, MEREKA GEMILANG...
    DAN MEREKA JUGA TERBILANG...

    BalasPadam
  24. bangga tgk msia nye game td.. walaupn sbrnya agk kurang brpuas hati ngan prtahanan

    BalasPadam
  25. yeah !!! setuju...semangat berkobar-kobar neh....malaysia boleh!!

    BalasPadam
  26. singaPURA tuu tk rety main bola pn . ptot pgy casting film jeh . haha
    HARIMAU MALAYA terbaekk~

    BalasPadam
  27. betul tu,kita gunakan kepakaran pemain-pemain Malaysia sendiri.. :)

    BalasPadam
  28. setju dengan abg ben. harimau malaya tak pernah kalah kat hati rakyat malaysia.

    BalasPadam
  29. nmpak sangat player mesia dah all out..cube habis bole..
    tapi xde rezeki..hebat lah harimau

    BalasPadam
  30. Good Job, semangat juang yg cukup tinggi. tahniah kpd semo penyokong setia. Kami semo bersamamu HARIMAU MALAYA.

    BalasPadam
  31. apek terbaek gomo kelate gomo...

    BalasPadam
  32. luv apek...
    malaysia boleh kan abg ben ..=)

    BalasPadam
  33. yay!
    malaysia maen dengan pemain malaysia!
    go2!

    BalasPadam
  34. sokong..! safee sali n khairul fahmi memang terbaeek. (^_^) tahniah harimau malaya.

    BalasPadam
  35. http://sachilala.blogspot.com/2011/07/malaysia-1-singapura-1.html

    tetap dihati . HARIMAU MALAYA

    BalasPadam
  36. betol... betol.. betol..!! kite SEMUA pemain anak kelahiran MALAYSIA, dorg pakai pemain import.. TAK ACI!! PENCELAT!!. hikhikhik

    BalasPadam
  37. Walaupun sedeh, tapi tetap berbangga and sentiasa menyokong Harimau Malaya! :D

    http://fathinzulkifli.blogspot.com/

    BalasPadam
  38. singa, pemain import je lebeyh..da la byk tipu..aduyaiii

    BalasPadam
  39. Geli hati tengok Safee Sali geram sangat ngan penjaga gol Singapura-pura. Kalau boleh, nak aje dipukulnya! :-D


    Terbaru dari Logokoko:

    [U] PM = Prime Minister = Perdana Menteri?

    [U] Jangan marah-marah, nanti kena jual!

    [U] Logo baru untuk Ben Ashaari!

    BalasPadam
  40. walaupun luluh hati,,tp mmg bangga malaysia takde player import...original bang!!

    BalasPadam
  41. kita yg tgk kecewa, pemain yg main lagi kecewa. apapun, tahniah semuanya. aku bangga jadi anak Malaysia :)

    BalasPadam
  42. bangga apabila anak tempatan bermain mewakili TANAH AIR kita sendiri. tahniah di atas kesungguhan mereka tadi :D

    BalasPadam
  43. Kalah bermaruah...kita cuba lagi...

    BalasPadam
  44. tahniah sebab boleh pergi sejauh ini.. :D

    BalasPadam
  45. betul tuh ...
    tp sila buang mahali ngan ismail faruki ....

    BalasPadam