Jangan kasi ANGRY BIRDS betul betul angry !!

by - Julai 29, 2011

 

Diambil dari  youtube.. rancangan dari tv Israel .. Sampai diorg sendiri terpengaruh dengan ANGRY BIRDS .. Nasib baik aku dah berenti main game ni.. huhu ..

Tapi serius lawak la.. aku bantai ketawa bila layan video ni.. cuma bahasa dia kasar .. Malangnya , tak  sesuai untuk kanak kanak langsung ... Grr..

You May Also Like

21 comments

  1. hehehe
    dah tgk gak~
    aiyaakkk
    tgk sume pakat dok berangry bird..huuuu

    BalasPadam
  2. walaupun diorang marah tapi comel gila...

    BalasPadam
  3. hahaa. siyes lawak gile, tp tak pernah main game angry birds nie, best sgt kew?

    BalasPadam
  4. say what ? say what ?
    haha lawak jee :D

    BalasPadam
  5. musim angry bird kot sekarang kan.hehe

    BalasPadam
  6. nme pn angry bird..2 yg asyk bengang jek 2..haha...mang gurauan die xsesuai tuk kanak2...mncarut jek byk... =.=

    BalasPadam
  7. nme pn angry bird..2 yg asyk bengang jek 2..haha...mang gurauan die xsesuai tuk kanak2...mncarut jek byk... =.=

    BalasPadam
  8. haha lawak tu memang tapi jangan bagi bebudak tengok le kan. huhuhu.

    BalasPadam
  9. huhuhuhu..
    memang x sesuai tok kanak kanak

    BalasPadam
  10. abg try dgr theme song ni. besttt
    http://www.youtube.com/watch?v=7UCm6uyzNE8

    BalasPadam
  11. Kuang kuang kuang!

    I tak nak pegang iPhone anak buah I lagi dah! :-p


    Terbaru dari Logokoko:

    [U] PM = Prime Minister = Menteri Perdana

    [U] Jangan marah-marah, nanti kena jual!

    [U] Logo baru untuk Ben Ashaari!

    BalasPadam
  12. ni pengaruh kurang baik ni.bukan untuk kanak kanak je.orang dewasa pon sekali la.hehe

    peace yo!

    BalasPadam
  13. video ni memang lawak!
    siap simpan dalam folder kat laptop...
    say what? say what??
    hahahaha...
    saya ni tengah ketagih main angry birds...
    nasib baik belum bukak sem! :)

    BalasPadam
  14. hakx4..serius lawak..hahah

    BalasPadam
  15. say what say what ? **** off . HAHA . mcm mcm . sampai skarang still ketagih main game ni . kiranya masa dia berlawan tadi dalam bentuk 3D la . HAHAHAHA :D

    BalasPadam
  16. ahahaha! x bole blah..sakit usus besar saye...

    BalasPadam
  17. lawak mmg lawak tp bahasa tu kasar..mmg sxeswai kasi dak2 kecik tgk..nnti dorg ikut

    BalasPadam