" Seronok .."

by - Julai 30, 2011

"Alhamdulillah .."

Kali pertama aku drive macam kereta peronda yg dok meronda kawasan perumahan ..slow jer..hehe.. risau wooo dengan brek yg tetiba 'tak makan' tu ..

Selepas solat maghrib, brek kereta tu , ok !!! Tak de masalah seperti sebelum tu .. Namun aku tetap berhati hati ..

Dan aku dan wife , sampai dah putrajaya.. tapau roti nan.. nanti sambung eh .. ada kuiz skit mlm ni..hehe..
Published with Blogger-droid v1.7.2

You May Also Like

17 comments

  1. eh..eh..bleh lak men smbng2..

    BalasPadam
  2. syukur....................
    semuanya selamat

    BalasPadam
  3. alhamdulillah.. dalam rasa2 brek x ok.. sampai gak destinasi siap tapau lagi.. ni mesti nak makan sambil buat segmen nieh...

    BalasPadam
  4. Alhamdulillah..da selamat sampai..bagus la..hee~

    bahaya brek tiba2 tak makan ni..

    BalasPadam
  5. wah, menakutkan, ayak kita pernah accident kat h/way turun terowong jelapang--sebab brek tak berfungsi,,, gaung kiri dan kanan

    BalasPadam
  6. alhamdulillah..semua ok.bahaya tu,,brek tak makan.diet kot..heheh.

    roti nan?.dah lama tak makan.

    BalasPadam
  7. kene ati2 abg ben.
    :)
    ada kuiz e?hehehe....tak sabar nih.

    BalasPadam
  8. uih...dah tgh malampun roti nan lagi ye??

    xpe nanti dah nak puasa dah

    BalasPadam
  9. Alhamdulillah dh selamat smpai :)

    sedap nye roti nan...heheh ade kuiz mlm ni xboleh tertinggal ni...:D

    BalasPadam
  10. hehe
    alhamdulillah..ayoo
    p cek la kete tu abg BA

    BalasPadam
  11. kedai mamak ALI BISTRO! selalu lepak situ kalo pg mydin. lain kali abg ben minum la three layer tea bersama roti nan.mesti lagi sedap :D

    BalasPadam
  12. tak payah repair lah brek tu. biar ben sentiasa berhati2 bwk keta. gehehe :P

    BalasPadam