Susah dan malas nak puashkan hati mereka !

by - Julai 24, 2011

 

" Ele.. balik-balik perempuan .. balik balik perempuan ! Blog aku bila lagi ?? "

Sat nak tengok balik url blog .. WWW.BENASHAARI.COM .. Sapa punya blog neh eh ?? Loh.. aku punya ... Dah tu ?? Kenapa nak pertikaikan sapa BLOGGER PILIHAN atau BLOG PILIHAN  ??

Kalau aku pilih perempuan , si lelaki berkata .. Kalau aku pilih lelaki , perempuan kata .. Dah tu camana ? nak aku selang seli satu ? hurm ... Pergh.. kena tau satu perkara .. aku memilih atas sbb sbb tertentu .. Atas sebab sebab itulah blog itu menjadi pilihan ..

Jangan la tanya sbb apa ..tak larat nak ulang tayang.. Hurm.. kebanyakkan yang menjadi pilihan tu , mereka bagi komen atau kerap muncul di blog aku .. Atau tergerak hati aku nak pilih mereka .. Mmg itu dah rezeki mereka ..

Perlu ke nak pertikai ? Apa kata cuba buat kat blog sendiri.. Pilihlah mana mana blogger yang menjadi pilihan hati.. atau pilih blog sendiri.. Abis cerita kan ? Takat ni , susah aku nak jumpa BLOGGER PILIHAN atau BLOG PILIHAN .. BEN ASHAARI .. takde pon kan ? Ada aku pertikai ?

TAKDE PON KAN ?

You May Also Like

41 comments

  1. tak perlu kita nak pertikaikan sebab itu kan hak masing2. kalau yg terpilih tu kira bertuah la kan.

    BalasPadam
  2. ekekeeke..nada marah nie abg ben, hehehehehe ngeeeeeeeee..

    BalasPadam
  3. open je ngan any pilihan ;)

    AKU UMPAMA SEBATANG PENSEL, ORIGAMI ROS DAN SEHELAI KERTAS!
    http://eleventx.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-cari-blogger-kreatifaku.html

    BalasPadam
  4. sabo bro sabo...biorkan diorang..memang payah nak puaskan hati sume orang...

    BalasPadam
  5. Assalamualaikum,

    Setuju la abg ben. kenapa la ramai sngt suka pertikaikan abg ben.

    keh keh keh.. elok buat 1 segmen.

    "kenapa korang tak menjadi pilihan abg ben" kah kah kah..

    BalasPadam
  6. jgnlah mrh abg ben. :) btw, usaha abg ben ntk blog@blogger plhn adalah satu usaha murni ntk para blogger baru. pd yg mp'tikai. cuba buat ape yg abg ben ckp tu. :)

    BalasPadam
  7. haihh. abg ben.. we are just human,we cant satisfy others for their own sake. everyone is different,if ade seribu org dgn kerenah yg mcm mcm. takkan nk buat anything for those thousand people. chill :) there are not in our shoes.. be patient :))

    BalasPadam
  8. Pasni wat blog masakan lak ben...Nak dekat bulan puasa ni, kompom ramai yg nak try test resepi baru~:P

    BalasPadam
  9. huuu..abg ben..jangan la marah..
    x pelah..biarlah mulut yg berkata2 tu ye..
    manusia...mang dizahirkan x pueh hati..sabr ye abg ben! =)

    BalasPadam
  10. ye, dah rezeki (hari ni dapat), sapa tahu?

    rasa sedih plak =='

    BalasPadam
  11. ni permainan syaitan je spya kita mula berfikiran ngatif tntg bnda2 mcm ni.. rezeki nk pilih blog bkn pilihan abg ben tp tuhan yg pilih abg ben utk pilih blog tu..:D..sekian

    BalasPadam
  12. aiyok, xtau.. kn abg beben dh mrh..

    eh,ade2..abg ben blogger pilihan hati sy, bce ni hee :')
    http://missdynda.blogspot.com/2011/07/apabila-blogger-otai-follow-blogger.html

    err,,jgn mara aa.. nt kne jual :P

    BalasPadam
  13. chill2.. :)


    http://thesyafiqmokhtar.blogspot.com/2011/07/permintaan-yang-berterusan.html

    BalasPadam
  14. alamak,,abg ben marah laaa..sabar bro,,besa la 2 manusia...sifat2 mazmumah tu msti ada dlm diri kita,,ssabo je laaa,, :)

    BalasPadam
  15. mama saya selalu cakap,

    "tak semua hati orang kita boleh puaskan, lagipun manusia ni lain2."

    so abg ben rileks je. biasalah manusia2 ni bukan boleh tengok orang lain lebih. sabar ye. senyum sikit :) haaa kan comel tu

    BalasPadam
  16. bila marah pun ade yang cuba pertikaikan ke?

    BalasPadam
  17. ala biar je owg nk kata pe..

    yg penting kte taw pe yg kte wt..

    BalasPadam
  18. POP xmcm tue ^_^ biarkan saja dorang tue.. :D memang susah nak puaskan hati semua pihak...so,the best way to settle this problem , just ignore them yang suka nak merumitkan lagi keadaan..ehhehe.. XD peace no war ^_^

    BalasPadam
  19. ahaha..lantak pi kat depa suma tu..diorg jeles la tu, abg BEN x pilih diorang tuu~~
    ahaha!XD

    BalasPadam
  20. hmm..mmg susah nk puas kn hati semua org..so kite cube je la semampu yg mungkin..biar je la dorg...lame2 senyap latu..ape kate bro pilih blog mereka yg bising2 itu..mungkin itu yg mereka mahukn...hahahaha..

    BalasPadam
  21. kita buat je apa yg patut kita buat...kalau ada g makhluk gitue, abaikan je

    TERKINI!!:
    KURANG AJAQ !!!
    PREVIEW FILEM : KARIPAP-KARIPAP CINTA

    BalasPadam
  22. en.Ben pilih jer yg pertikai pilihan en.Ben tu jd blog pilihan en.Ben.
    Kompem tak pertikai sudah tu...

    hehe...

    BalasPadam
  23. erk. . .entri marah - marah macam ni buat encik Ben 'tershasul' taip suda. . .ke memang mcm tu cara sebut PUASHKAN time marah. . .hehehe. . .chill. . .takmo2 emo - emo. . .abaikan suda , kalau nak fikir puaskan ati org smpai kita tutup mata pun MEMANG TAK la jawabnya. . .sedangkan kemahuan hati sendiri tercungap2 kita nak puaskan, inikan pulak hati org kan. . .elok lah kita puaskan hati kita dulu , sekurang2nya encik Ben ada 1000 alasan utk rasa puas hati dgn apa yg encik Ben buat & bantu blogger2 lain drp rasa x puas hati dengan rasa ketidakpuasan orang lain tu. . .abaikan suda ~

    BalasPadam
  24. adat manusia, x pernah puas. selalu je sakit hati bila ada yang lagi lebih drpd dia. kdg2 sy pun mcm tu. tpi, kene pgg 1 prkre. buat baik pd org lain, insyaAllah org akn buat baik pd kita. pak cik ben dh byk tolong blogger2. xpe hari nih dorang masih x nmpk ape yg pak cik ben buat.

    BalasPadam
  25. ok, kalau cm tu mlm ni pilih blog saya,hehehe. sy tetiap hr msk blog ni tp jd silent reader je:-)

    Ben nak tny mcm mn nk ltk iklan kt setiap penhujng entry ye?? n knp tiap2 kali nk edit HTML tuk tkr template blog atau nk mencttkn blog mst fail, apa mslh die ek?? bloh tlg x?? sorry la ye tny soklan cenggini, sy bdk br blaja tp ade hajat nk buat blog cntik mcm org laen,hehe

    BalasPadam
  26. Hahahaha walaupun xpenah jadi pilihan abg ben tp aku tak penah pertikaikan keputusan..xpenah terniat pown..dan tak terfikir pown nak pertikai

    BalasPadam
  27. manusia ni pelik an..tak penah puas....sape yg dipilih ileh tuan belog pun jd persoalan..biaq p abg ben la nak pilih sapa pun...sapa yang dpt,itu rezeki dia..rezeki kita kat tempat laen...jangan la sebab mende remeh temeh cmni sibuk nak pertikai..byk lg mende len yang leh dipertikaikan...

    BalasPadam
  28. hihi,.senyum incik ben ten^-^

    BalasPadam
  29. alamak marah sudahh^^

    BalasPadam
  30. Abaikan kata2 mereka Abg Ben :)

    BalasPadam
  31. isk isk.. jgn la marah bro.. hehe biasala tu.. dah adat.. hehe just buat apa yg kita mampu, bukan senang nak puaskan hati semua pihak..kan

    BalasPadam
  32. takyah layan dorang abg ben.kan dya penah ckp jgn layan.wat dek je sudah.

    BalasPadam
  33. nk puaskn ati sume org mmg ssah abg ben..go on with ur own style..u hve the right..ve the right..

    BalasPadam
  34. tak tahu nak cakap apa dalam hal macam ni...hati orang susah nak teka...ada je yang tak kena dan tak puas hati...biarkanlah

    BalasPadam
  35. Memilih bukan mudah..
    Meng'komplen' amat murah!!

    BalasPadam