Lucu tapi menarik ! Penuh Berdisiplin

by - Julai 24, 2011

 

Penuh bedisiplin .. Membuatkan aku ternganga bila melihatkan betapa disiplinnya mereka .. Lucu tu tang cara berjalan tu.. ala ala robot gitu..

Best part , bila diorng dah berdiri kat post memasingnya , tidak boleh bergerak dah ! Keras kat situ terus sehinggai pertukaran syif kawaln ! Pergh.. Haa.. satu lagi , sewaktu pertukaran , tentera yang bakal mengantikan syif tu kena berkawad dari kem mereka sehingga ke makam tersebut .. jauh tak jauh , mereka kena lalu kawasan orang ramai ..

Huhuh..

You May Also Like

16 comments

  1. tengah loading. . .tenet semputtt. . . .nak join nganga ngan encik Ben. . .

    BalasPadam
  2. adoi3...mmg terlatih la dorg ne,,tabek springgg!!!

    BalasPadam
  3. haha.. pernah tengok dow..lawak ciot..

    BalasPadam
  4. lawak giler seres..!!!

    alang-alang..
    tiket free wayang citer Harry Potter 7 3D..just post entri!!

    http://www.muazfaris.com/2011/07/contest-aku-nak-tengok-hp7-part2.html

    BalasPadam
  5. pergh...memang berdisiplin...Qaseh dulu pown ada join kawat kaki...tapi x lah mcm tuh sekali...hahah...

    BalasPadam
  6. kih...kih...gambar slow lagi...huhu

    BalasPadam
  7. haha..klaka bile tgk askar 2 naik atas tangge..:)

    BalasPadam
  8. internet tahap lembu kenyang ni..dok loadiing je..hehe

    BalasPadam
  9. haha...siyes klako gile...kat mn tu?

    BalasPadam
  10. jenuh tegang urat kaki klu kawad cenggini.... XD
    kawad stye kuda... ngeeee

    BalasPadam
  11. hahahha macam badut pun ada.. tak macam kat istana Buckingham macho sikit...

    BalasPadam
  12. bila dah latih lama2, dorg da jd biasa..mcm bdak2 latih nyanyi..suara nk sdap gitu..hehe:D

    BalasPadam