CAPTAIN AMERICA ... tak best ...serius !

by - Julai 30, 2011

 

image

Takat nak bagi ulasan , aku rasa banyak dah blog atau web buat ulasan mengenai filem ni.. Cuma apa yang boleh aku kata , 4.5 bintang ... Mmg best filem ni ... tapi tungguuuuuuuuuuuuuu !! Di saat akhir , akan ada trailer membuatkan korang ternganga kecuali dia tu mmg peminat komik MARVEL ! Disebabkan trailer ni , Captain America aku kata tak best dah .. ahahhaha .. Tak sabar nak tunggu ..

image THE AVENGERS !!! Himpunan superhero !! Pengsan wehh.. Wahahah.. sahih satu kepuasan.. Semua hero dalam satu filem.. Pengsan lagi .. Sori la .. aku bukan pengikut komik US .. jadi aku patut pengsan.. hahaha ..

Tak caya ??

Layan .. dah katakan , mmg best ! Pengsan !!

You May Also Like

23 comments

  1. wah the Avengers..terbaik..kot.

    BalasPadam
  2. wahhh bergabung meletop..:D

    BalasPadam
  3. hohoho....the avanger kut.....
    mmg terbaik la.....nie yg org tnggu2 nie...

    BalasPadam
  4. avenger..??..trailer terbaek..movie..???

    BalasPadam
  5. sk first impression tgk cter ni , pikir cm x best, skali thumbs up ak bg..lg2x part akhir tu.. mmg surprise la.. pas ni smua hero dlm satu filem, x sbr la nk tgok...

    BalasPadam
  6. laaa....abg ben da tengok ke?

    baru nak ajak download je kat sini:
    http://ping.busuk.org/view/13606

    BalasPadam
  7. perghhh...bes2..

    http://www.fizgraphic.com/2011/07/tutorial-photoshop-lengan-ala-ala-ben.html

    BalasPadam
  8. xdpt nk tgk ctew nie...huhu....tggu nak download jer..

    BalasPadam
  9. tak sabar nak tengok nie...

    Jom terjah sini:
    Need For Speed 'Real'

    BalasPadam
  10. La... ingat nak kata x best... huh x sabar disini nak menonton.. hehehe ;)

    BalasPadam
  11. xberapa folo komik omputih ...huhu

    upin dan ipin ok kot ..kih2

    apapun hiburan selagi xmelalaikan x akn menjadi satu kesalahan ...layan ...:)


    excellence!

    BalasPadam
  12. Belum menonton. Tenkiyu.

    Selamat pagi.

    BalasPadam
  13. waaa..the avengers lg best abg ben..

    BalasPadam
  14. aku x tgok lagi... dah ko kata tak best...malas r aku tengok..haha

    BalasPadam
  15. Bedebo jugak tgok tajuk abg ben tadi..
    Da beli tiket untuk malam ni..igt tol tak best..upenye..Oklaa

    BalasPadam
  16. saye tgk cite ni kat wayang time msia lawan singapore. sebab akak dah terbeli tiket.. siyes xbest..

    rasenye cite ni dibuat utk promote cite the avenger nanti.

    BalasPadam
  17. dah lama tak tengok wayangg...

    BalasPadam