Gila kejam !!

by - Julai 27, 2011

 

imageNampak ? Semua kena sekat... Kira boleh baca teks je la.. hahahha...  Bypass server ? Tamo la.. hahahaha.. tu akan mengundang bencana pada pc aku nanti ..

image

Nampak ? hahahahah .. Apa guna kalau speed 1gbps ? Untuk view akhbar harian dan juga ?? Tapi bagus gak kan .. Semua boleh buat keje kan kan ? Kononnya ...

Lalaalalala ...

You May Also Like

30 comments

  1. hehehe......nak buat camne......kalau semua on mesti tak jadi kerja ler

    BalasPadam
  2. apa guna lelaju pon, =P grrrrrr

    BalasPadam
  3. idea yg bagus...nak buat gak pasni kat laptop aku kalau ada org nak pinjam..

    BalasPadam
  4. sabo2 BA, lps ni giliran KPKT pulak kot, skang sume bole bkk lagi, hati gua gumbira huhuhu

    BalasPadam
  5. hihi...kesian...pujuk hati..pujuk hati..hahaha

    BalasPadam
  6. Kementerian Pelancongan Malaysia.. huhu

    BalasPadam
  7. hahaha..nasib baik tempat saya ok lagi..tunggu time je la ni..

    MOHD NASER.com

    BalasPadam
  8. Terima jela kenyataan dengan hati yang terbuka yer Mista Sifu.. Hikhik :)

    BalasPadam
  9. Kat office Jamal pun kena Blocked jugak Abg Ben..tapi bagus jugak diorang blocked, boleh focus buat keje.

    Tapi naseb baik la Blogger diorang tak blocked..hehe

    BalasPadam
  10. Sedikit kekonpiusan di sini .. Kenapa sbnrnya jadi camni? What happened? *clueless giler nih*

    BalasPadam
  11. sama la kita..!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    BalasPadam
  12. eh kenapa ni tak paham, kalau kat certain tempat jadi macam ni ye?

    BalasPadam
  13. facebook klu x pandai control xbleh buat keje wooo. abg ben nak header baru tak? aku blh buatkan free saje kalau nk try

    BalasPadam
  14. @Meck tq meck.. tak cadang nak tukar lagi.. insyaAllah , sampai masa nanti saya bagitau eh.. atau kalau ada idea , leh je try buat ..

    BalasPadam
  15. so nak wat cmner ek?? x leh recover kerr?

    BalasPadam
  16. lor, baru di block ke?
    office saya dah lama dah... hehe

    BalasPadam
  17. try hack..haha..

    ni kt office ke? slmat bkn kt rumah..hee

    BalasPadam
  18. Bro

    Mula hari ni semua Kemengerian tak boleh buka
    facebook masa kerja, selepas pukul 8 malam je boleh. padan muka kita.

    BalasPadam
  19. hahahahahahaha..mmg la teramat kejam..kah3x... aku nya tempat pun dah lama kena block..seb bek la blog xkena block~ tp ok la tu..boleh fokus tang kerja ..tu yg penting~

    BalasPadam
  20. kat opis saya FB, Youtube, Nuffnang memang kena blocked...time lunch je boleh log in! tapi blog still boleh sepanjang masa...hehehehe

    BalasPadam
  21. haha..masa keje opis dulu mmg xpenah nak guna tenet opis..lemah lembut sgt..xsabar cf yg ganaz ni ha...hehe

    BalasPadam
  22. alah bosannay macam ni!! saya tidur kot. blog boleh buka x?? haha

    BalasPadam