Macam macam cerita blogger ada ..

by - Julai 30, 2011

Masih di Sungai Jejawi .. aku tak ingat lak apa nama kampung ni .. tapi belakang rumah ni sawah pagi malangnya padi dah dituai ..

Lepas makan tadi , aku terus tidur .. ilangkan ngantuk yg amat sangat sewaktu atas lebuhraya.. bila masuk jalan perbandaran , baru best drive..

Ok..pasal segmen .. byk blog buat entri mereka .. aku belum g jengah lagi memandangkan signal menunjukkan EDGE ..hehe..slowwww.. maka balik ni aku nak masuk satu satu .. mesti cerita best .. kalau ada yg menarik lagi kreatif , aku nak jadikan cerita pilihan ..

Okeh.. jom g baca cerita mereka di SINI

Published with Blogger-droid v1.7.2

You May Also Like

12 comments

  1. nak join.,.... da lama xjoin abg ben ni.. haahaha

    BalasPadam
  2. abg ben nak tak dyla tlg listkan semua ? ramai tu. Kesian abg ben...

    BalasPadam
  3. sungai jejawi?macam kampung saya jer

    BalasPadam
  4. geledah dan menang 3 pukul berapa ni?

    BalasPadam
  5. tak join~xde gambar bes laa~

    jemput singgah
    http://storyofateenagers.blogspot.com

    BalasPadam
  6. hehe..EDGE ok lg tu dari GPRS kan..hehe..

    BalasPadam
  7. moh ler tgk hehe..

    BalasPadam
  8. mcm2 cerita gelak tawa suka duka kehidupan :)


    terjah!


    excellence!

    BalasPadam
  9. sedihnya terlepas segmen abg ben. hurmmm......:'(

    BalasPadam