Cara nak ajak awek main

by - Julai 27, 2011

 

Tu diaaa... antara antara carian pelik lalu tersesat kat blog aku.. hahaha.. padahal ? ada ke aku wat entri pasal tu ? Grrr..

Lebih tepat lagi mereka yang sememangnya banyak masa dihabiskan mengadap internet lalu digoogle la mereka dengan keyword-keyword tertentu.. Jom kita tengok satu persatu .. Ini untuk bulan Julai 2011..

Bermula dari paling kecil cariannya..

  1. perempuan tgk cite lucah
  2. tak suka shahir dan rozita bercinta
  3. seluar dalam mak
  4. main ngan laki orang
  5. kisah pramugari dirogol terkini
  6. tudung bra hitam
  7. bau seluar dalam wanita
  8. jantan gersang
  9. main dengan gay
  10. wanita berbogel
  11. tiffinbiru ( erk.. wahahaahha .. ni lawak jeerr.. hehee..sabaq ye mamako)
  12. wanita 40an pakai baju ketat,sesuai ke?
  13. seluar dalam jarang
  14. who is ben ashaari ( gulppp )
  15. cara ajak awek ringan
  16. cerita main seks bertukar pasangan

Dan banyak lagi !!! Grr.. lebih 5000 keyword saja untuk bulan ni ..

You May Also Like

39 comments

  1. huhh ? apeKAHHH ?
    *.*

    BalasPadam
  2. giler dasat nie... nie namanya dunia tanpa sempadan.. semua bleh jadik... :D

    BalasPadam
  3. hak hak hak... ingatkan entri nih ko bg tips... huhuhu.. suspen gue..

    BalasPadam
  4. panas dan menggiurkan walaupun hari hujan sekarang ni...hehehe

    BalasPadam
  5. hahhaha.. adoi.. ape jer la yang org carikan??? tapi yang nombor 14 tu mesti buat abg ben terharukan??? :)

    BalasPadam
  6. gross nye! otak-otak manusia yang tak boleh pakai +_+

    BalasPadam
  7. Pesal kebykkan subjeknya raye 18sx tu ye ? Hmmmm ...

    BalasPadam
  8. mak aih kebanyakan keyword panas2 ahaahaha

    BalasPadam
  9. adoi... nampak sangat ramai giler seks kat msia ni... tak bagus sungguh

    http://www.alepridz.com/

    BalasPadam
  10. haha, tiffinbiru tu tak boleh blah, macam2

    BalasPadam
  11. amboi keyword abg ben ! hahaha

    BalasPadam
  12. hamboi...ingat blog lucah apa?ceh! tade benda lain dah nak google.. -_-'

    BalasPadam
  13. uish..sekelu tengoknyer...ngeee

    BalasPadam
  14. LOLOL! Giler ar. Agak dasyat di situ. Haha.

    BalasPadam
  15. huhuhuuhuhuhu...seluar dlm mak pun ada tu....sapa yg taip ni ye....

    BalasPadam
  16. kui3.. 'matang' diaorg tu Ben :D

    BalasPadam
  17. dahsyat gila keyword. huhuhh.

    BalasPadam
  18. ahhahahha ... boleh plak tersesat ke sini .. aduyaiii ....

    BalasPadam
  19. Paling lawak, ada ke search pasal bau seluar dalam wanita? haha

    BalasPadam
  20. nilah org tua2 kata..xde keje cari keje..hai mcm2 hal..

    BalasPadam
  21. no.14 tu paling WIN! hahah.

    BalasPadam
  22. Masa Ben buat entri baru, cuba preview entri. Cuba perhatikan kat 'Links to this post'. Ada tak pautan entri yang 18SX? Tapi pautan tuh tak kuar bila Ben publish, kan?

    I rasa ini semua berpunca dari pautan-pautan yang 'invisible' tuh. Mungkin virus.


    Terbaru dari Logokoko:

    [U] Jangan marah-marah, nanti kena jual!

    [U] Logo baru untuk Ben Ashaari!

    [13PG] Gambar kemalangan ngeri di tapak binaan

    BalasPadam
  23. hahaha
    xleh blah tol lah bebudak zaman sekarang nie..huhuhuhu

    BalasPadam
  24. hahah. macam2 lah. saya pun kena...tibe2 cari gambar pelik2 plak kt nameeroslan...

    BalasPadam
  25. HAHAHAHA...
    makin lame makin terok diowang nie..hahaa

    BalasPadam
  26. hahah ayuk ayuk abg benbennn !! >.<

    http://yanadimple.blogspot.com/

    BalasPadam