JAWATAN KOSONG ... PEMAIN IMPORT DALAM PELBAGAI CABANG SUKAN DIPERLUKAN DI NEGARA 'SANA' ..

by - Julai 28, 2011

 

imageTernyata formula ini berjaya ... Lebih ramai lebih bagus.. makin meriah gitu... Bagi mana mana pemain yang tak berjaya mewakili negara mereka, digalakkan memohon.. Tak perlu kacak .. Yang penting boleh bermain.. Gaji , boleh dirunding.. Keistimewaan ? Dapat taraf penduduk tetap laa.. apa lagi kan ?

Berminat ? Jangan hubungi aku.. Terus ke pusat sukan negara tersebut.. Tunjukkan bakat anda.. Semoga berjaya ..

You May Also Like

24 comments

  1. haha.

    abg ben cm ye yer aje

    BalasPadam
  2. muka tak malu macam tu la..org luar pun dia sapu..

    BalasPadam
  3. hahaha.. perli sakan nampak.. hehe..

    BalasPadam
  4. Assalamualaikum..


    kah kah kah.. terbaik la abg ben

    BalasPadam
  5. huhuhu nak masuk yg mana ek...
    pemain bola x nak ar..nnti takut kena cium molot..hahahahahaha

    BalasPadam
  6. boleh lah PATI isi borang nak cari keja nanti..senang2 je dpt taraf penduduk tetap kalau mcm nie..kan senang..

    haha...

    BalasPadam
  7. import la banyak banyak, baru rasa macam main dengan Liverpool. wakakaka. apa pun, HARIMAU MALAYA TERBAIKKKK. Xde import import or export export. asli maaa~

    BalasPadam
  8. haha...

    frust pasal bola laa nie...
    singapore dok import player..
    klu ikutkan main bolasepak liga singapore pun takde , tp leh menang...hmm..

    BalasPadam
  9. malaysia pun pernah pakai orang luar. contoh: yuan yu fang. atlet 20km jalan kaki negara. lahir kat china. berapa kali sumbang pingat emas sukan sea untuk malaysia.

    bende ni sume tak penting. yang penting kebolehan kite nak challenge diorang.

    BalasPadam
  10. salam..

    itulah dikatakan sebuah negara republik...sapa2 buleh dapat taraf kerakyatan...sapa2 buleh jadi ketua negara (presiden)..akhirnya penduduk asal yang merana...dipinggirkan di negara sendiri...

    harap kat malaysia nih tak jadi camtu...biarlah kita ada sultan yang boleh lindungi hak kita dan kepentingan kita...harapnya biarlah kita semua paham perkara camni...jgn kerana kuasa habis tergadai hak bangsa sendiri...

    BalasPadam
  11. yg penting skali kena pandai berlakon bila kena gelecek dgn player opponent.. itu wajib!!!

    BIAR KALAH DENGAN BERMARUAH

    BalasPadam
  12. Tu la kan..yg gol kan td pon org luar gak..
    kite gak yg bangga dgn product sendiri..
    pemain kita sendiri.. =)

    BalasPadam
  13. @syamem tak pernah bangga dengan pencapaian tu pon .. :)

    BalasPadam
  14. perghhhhh pedih mata baca tolong...tolong.ada tak nurse 'import mari' untuk hilangkan pedih baca komen pedas bro BA ni he3......

    BalasPadam
  15. hahaha.. suma gol pemain import yg jaring...brunei x pulak buat cm tu padahal brunei lg la kaya.. senang2 je bagi hak kewarganegaraan..

    BalasPadam
  16. hahaha .. adehh .. nih aku dok bertekak ngan bini aku tadi pasal ni la .. adehh ..jenuh aku explain pasal datangnya pemain2 kaler lain tu ...

    BalasPadam
  17. singapore,tahniah atas kemenangan anda.
    tpy.
    mcm la dpt masuk world cup.ekekeke.
    lau dpt Alhamdullilah
    tpy kalau dpt un,rse nye tak best la negara dr Asia
    tapy
    Mat Salleh yang main.HAHAH ape pun thumbs up la entry ni brader Ben -.-

    BalasPadam
  18. hAHahahaha...ni kalau singaporean baca mesti sentap gila kan...



    jom baca,reason kita tewas:
    http://azrijohan.blogspot.com/2011/07/kenapa-malaysia-tewas.html

    BalasPadam
  19. Apa2 pun kita bangga dgn team M'sia mlm tadi.....

    BalasPadam
  20. mereka menang bukan kerana prestasi pemain mereka sendiri.. winner but looser..!!!!!!!!!!!!

    BalasPadam