BEN ASHAARI : CARI , GELEDAH DAN MENANG ( S1 )

by - Julai 28, 2011

imagePenaja rasmi segmen kali ini ... http://rizi-biz.com/

Bersedia ? Okehh .. Ini soalan harian ... Paling tepat dan pantas akan menang 2 jam promosi blognya di BEN ASHAARI.COM

Soalan Harian

Berdasarkan senarai di SINI , sila cari jawapannya ..

Soalan 1 a ) image Siapakah nama blogger ini ?

Cara nak hantar jawapan .. mudah jer .. Tinggalkan jawapan beserta url blog korang di ruangan komen entri ini .. Hanya yang paling pantas dan tepat akan menang .. Tutup , bila ada pemenang ..

Soalan Terkumpul untuk hadiah utama

Dan ini soalan 1 untuk kategori soalan terkumpul .. Sila simpan jawapan sehingga soalan ke 5

Soalan 1 ) Berikan 5 jenis produk yang dijual di dalam blog penaja ..

Itu saja...

You May Also Like

26 comments

  1. mak aaiii...susahnya nak cari blogger hensem ni

    BalasPadam
  2. Sempat jenguk je.(Eeii!Jealous kat org tak kerja yg banyak masa)
    p.s: Cepat2 buat segmen lain pulak ye!

    BalasPadam
  3. mak aih! 5 soklan? sempat ke ni nak blk jap lg nih.... sila smbg lepas bola hehe

    BalasPadam
  4. ala belog kite xsmpat tersenarai..T_T

    BalasPadam
  5. alaaa tak sempat..hukhuk..tahniah kepada pemenang :)

    BalasPadam
  6. pergh. tak sempat nk cari dah ade yg jumpe. hihi

    BalasPadam
  7. adeh macam penah tengok gambar mamat ni..tapi di mana ya ??

    BalasPadam
  8. Abg Ben, konfius sket ne.. ade 2 soalan tu ek untuk Soalan 1 kalini??nak jawab just terus post kat komen entri ni je kan??

    BalasPadam
  9. nape not found erk bila klik senarai 2..hi3

    BalasPadam
  10. pass..

    susah gler la abg.ben.mcm mne nk jwb.. :p

    nk tgk bola lg..

    BalasPadam
  11. soalan terkumpul tu kan?? jenis tu kira nama produk ke barang yang dijual?? hehehe.....kurang jelas sikit maklumlah dah sedikit berumur nih...hehehe

    BalasPadam
  12. xde klu ke? hmm..

    BalasPadam
  13. Errr... Baru habis baca...
    Soalan terkumpul ke??
    Ngek tul!
    Dah eksaited dah tadi...
    Siottt~~

    BalasPadam
  14. :) eila's roy berjaya...komen no 2 dah menang nih.....dia kenal ye.....xpe, promotion²

    BalasPadam
  15. aduh!!!!!!! dah ada lak yang dh jawab.hurmm, boleh terus join lagi ke ni abg ben? atau dah habis dah ya? =(

    BalasPadam
  16. baru je jumpa..dah ada pemenang eh?

    BalasPadam
  17. bloger penyelam kan!!haha

    BalasPadam
  18. ala, xsempat.. kite tidur lama sangat tadi :(

    BalasPadam