Dapur Tanpa Sempadan...

Ahad, 31 Julai 2011

" Psstt.. cik akak .. tolong saya boleh ? Butakan saja mata saya ni .. "

 

" Tak sanggup dah tengok anak dara , mak dara atau nenek dara berpakaian ketat ketat ni.. Rasa cam nak kawin 4 .. pastu cerai.. kawin lagi.. Bukan pe , berkobar kobar nafsu ni.. Tak tahan tengok weh.. Tengok tu nak.. tengok ni nak .. mana boleh.. Bisa meletup jantung ni.. Semua menjilat bibir nehhh !! "

Nak salahkan sapa bila nafsu lelaki ni cam nafsu kuda ? Kalau kata lelaki gatal , gatalnya kenapa ? Puncanya dari mana ? Kalau kata jangan tengok , maka banganglah si yang berkata itu .. Free depan mata .. Sama sama kaut dosa .. Yang tayang free tu , dapat dosa .. Yang cuci mata tu pon dapat dosa ..

image

Tolonglah.. bukan untuk Ramadhan saja .. Bukan untuk hormat bulan Ramadhan .. tapi hormatlah maruah diri , hormatlah agama .. dan paling penting , tuntutan agama Islam .. Arahan mutlak dari Allah S.W.T dan Rasullullah S.A.W

imageSerius cakap , korang lagi jelita bila begini .. lagi sejuk hati cam ni .. Lagi tergoda begini .. Lagi nak buat isteri esok hari !! 

Selamat menyambut Ramadhan Al Mubarak .. Ampun maaf dari aku jika terkasar bahasa dan tersilap kata ..

Gambar : SINI

28 komen :

AdinLala berkata... [Reply to comment]

betul betul betull, apa yang penting kita perlu kerjasama untuk mengelakkan membuat perkara yang xsenonoh~ takkan berbunyi kalau bertepuk sebelah tangan.. peace, salam~

Selamat Berpausa !
JOM terbang ke ENTRI TERBARU SAYE ! -->> Tinggi ke darjat kita?

miezah berkata... [Reply to comment]

Insyallah ..
smoga ramadhan ini membwa kita kpd keinsafan ..

saiazuan berkata... [Reply to comment]

brdasarkn pemerhatian aku yg setahun jagung dalam dunia ni, pemakaian muslimah semakin pupus, dan kalau aku nampak aku tabik "pergh rare!! calon isteri!!!" :)

Mizfantagiro berkata... [Reply to comment]

Like..like..:)

Abhamz berkata... [Reply to comment]

salam, saranan yang patut diikuti demi kesejahteraan diri sendiri...

Izzul Amir berkata... [Reply to comment]

betul tu
aku dh buat entry pasal ni lame dah .
tapi kebanyakan perempuan di malaysiaa ego dan degil . tawakkal jelah

http://www.encikizzul.blogspot.com/2011/01/baju-kurung-jarang-dan-firman-allah-swt.html

Azura Mendezz berkata... [Reply to comment]

=)

fais@jol berkata... [Reply to comment]

thumbs up abg ben...

::Mastura Zakaria:: berkata... [Reply to comment]

'like' byk kali...

NiGhTiNaNgLe_FARA berkata... [Reply to comment]

ek???
bwu smalam ade cramah agame kt kolej matrikulasi melaka , tajuk dye 'menutup aurat'.. slide dye sebijik cnm abg ben pnye entry..huhu..
terkezut tgk tw..
bdw..abg ben emg bez..

aimie amalina berkata... [Reply to comment]

>_______________<
mekaseh abg ben dgn peringatan ni!
salam ramadhan juge untuk abg ben dan keluarga!
eh~ cam dah bunyi raye je..hahahaa
ntam jela..=p

aiman berkata... [Reply to comment]

doakan perubahan~

Cik Eka berkata... [Reply to comment]

salam ramdhan semua

blogtilldrop berkata... [Reply to comment]

betul tu.. apakah kerana kurang paham atau hendak menunjuk2 walaupun kekadang berjalan sambil tangan menutupi kain yg hampir terselak dek angin.. atau tangan menutupi dada yg terdedah...oh banyak juga aku perhatikan ..aduh!

Qaseh berkata... [Reply to comment]

en.ben, um' totally agree with ur entry. betul mmg zaman sekrg pmpuan even pakai tudung pun bukan bmkne betul2 dh tutup aurat, so lagi2 yang saje2 tayang tu dah sah2 la bangang.

mmg bukan salah lelaki kalau nafsu mmbuak bile tgk pmpuan mcm tu.

but aku rase zaman skrg ni payah la nak carik lelaki yang camtu, mmg betul la lelaki bile ditaye diorang nak pmpuan yang ala-ala muslimah tapi cube tengok pmpuan yang dikelek kehulu hilir tu?

lagi satu en.ben, boleh u buat entry and give ur opinion regard this situation? .....
cube sometime u masuk ym or any channel chat use the fake one account. but make sure u be a woman... u know rite, chatting tak boleh tgk muka kecualilah wc tapi kat situ pun ramai gak lelaki yang nafsu membuak. benda yg same mesti akan guy tnye "u open tak" .. so kat situ macam mane pulak?? padahal tak nampak pun mcm mane pmpuan tu pakai, kot-kot pmpuan tu chatting smbil pakai jubah. mane kite tau...siang hari pun boleh en ben..

sorry erk en.ben skrg ni mmg susah sgt aku nak jumpe lelaki yang treat pmpuan as a real woman, penah number fon aku kene ambik dekat mudah.com walhal aku iklan kan pasal bilik kosong je, sbb aku nk mvg out.. tapi that guy ambik no aku and nak start kenal. bile aku ignore, one day die mesej kotor kat aku... satu je aku ckp kat die.. "please respect me as a woman not a bitch. because im still a woman like ur mother"..

thanks en. ben.....

Sarah Mohd Saleh berkata... [Reply to comment]

susa kot nk dpt lelaki yang betol2 tak pandang pempuan skrg.lelaki betul2 suci mate beliau dari andagan maksiat.btw eden stuju dgn abg ben bkn salah laki kalau lelaki tuh bernapsu kuda.tp due2 same jerk.yg mendorong dan yg terdorong.btw slmt bpose.pose jgn xpose ;)

Eena Arrina berkata... [Reply to comment]

betul tu. diri sendiri kna ada kesedaran :0 utk sume ni..

twinkle twinkle berkata... [Reply to comment]

peranan kaum adam mmbentuk kaum hawa yg terdekat dgn mereka :)

Syairani Tarmizi berkata... [Reply to comment]

betul tu bang ben..

Salam Ramadhan to all muslims :)

Mawi datang jumpa saya kat sini:

http://syairanitarmizi.blogspot.com/2011/07/mawi-datang-jumpa-saya.html

||aLeaSaRa|| berkata... [Reply to comment]

selamat menunaikan ibadah puasa dan solat terawih untuk smeua blogger!alhamdulillah Allah masih berkati usia kita semua untuk sekali lagi beribadat kepada-NYA.

a i m z berkata... [Reply to comment]

lelaki dan perempuan sama sama berdosa. sama sama bersalah.
lelaki jaga pandangan, perempuan jaga aurat.
-_-

Tea berkata... [Reply to comment]

selamat berpuasa ye abang beben.

♡♬♪ sHaKiRah HaRuN{。^◕‿◕^。} berkata... [Reply to comment]

semoden mane kita..aurat mesti jaga..like like

Atiqah Farhana Safian berkata... [Reply to comment]

Saya yang perempuan pun terseksa nak jaga mata dari lutut perempuan yang terdedah. Terasa seksa gak! Semoga hati dorang terbuka untuk menutup aurat dengan sempurna. Amin..

ShalleyanNa berkata... [Reply to comment]

bukan nak cakap apew,,tapi saya ade kawan yang memang tutup aurat tapi malang nya perngai dia buat saya menyampah sebab apa saya buat salah,,tapi dia buat boleh pulak,,

LyaLuna berkata... [Reply to comment]

bguz nyee bguz nyee. heehee. betul2 skunk ni sume skadr balut bdn je. bukn ttup aurat pon. skunk sume na fllw fesyen je smpai lupe tjuan sbnr bpakaian kn kn abg benben tufyytufyy >.<

http://yanadimple.blogspot.com/

Haryati Molly @ Tunung berkata... [Reply to comment]

am agreed with cik Qaseh.. Lelaki selalu kata nak wanita yg soleha etc.. but dok berkepit ke hulur ke hilir dgn pompuan yg berpakaian seksi. Bila tanya why, dorg ckp tu sekadar kwn2 je bukan naj jadi pasangan hidup pun..Maksudnya kaum lelaki juga berperanan dlm menggalakkan wanita berpakaian sedemikian rupa, betul tak?
Pasal YM or any chat channel, saya mmg 100% setuju dgn cik Qaseh sbb me too have encounter lots of guy yg x reti perkataan NO SEX TALK & MARRIED..Pendek kata, pakaian bukan lagi penyebab utama nafsu buas lelaki tetapi diri lelaki tu sendiri yg tak reti nak bendung nafsu..Tgk je berapa banyak kes merogol/meliwat kanak2.. Kanak2 below 12 yg belum baligh, apa yg seksinya?
Bagi kaum wanita pula, kalau nak menutup aurat, tutup la dgn sempurna.. May Allah guide m eto be a good muslimah..Amin
Anyway, it's just my opinion.. Thanks for sharing and Happy Fasting month..

IkhAnif berkata... [Reply to comment]

tak tahu boleh ubah ke tak dah diowang nie..coz apabile kite tego..die yang bagik cramah kat kite balik...mintakx2 dalm bulan ramadhan nie diowang sedar..^_^

Related Posts with Thumbnails

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI