Dapur Tanpa Sempadan...

Ahad, 7 November 2010

Suai kenal blogger .. Berminat ?

 

Makin hari makin ramai blogger baru .. Aku sendiri dah tak terkejar nak bukak entri lama untuk check sapakah kawan baru kita tu .. Maaf yer , ada yang aku terlepas pandang ..

Maka , sekali lagi aku buat hari ini memandangkan hari ni ramai cuti dan malas nak keluarkan ? Mari kita berkenalan sesama kita .. Apa yang aku nak buat ialah , hebahan .. Cara hebahan paling mudah ialah menerusi entri .. Jadi jika rasa rasa korang blogger yang baru dan berminat nak sertai segmen ni.. sila silakan la yer .. Yang pernah buat tu , tak yah la buat lagi .. hehe.. sbb apa , tugas korang ialah g berkenalan dengan diorng .. Kasi sokongan moral skit.. ok ?

Caranya mudah ke ... buat satu entri .. dalam entri tu mesti ada

  1. HEADER image
  2. Tajuk entri  SUAI KENAL BLOGGER .. ANDA BERMINAT ? dan linkkan ke entri yang ini .. entri blog aku ni haa.. ok ?
  3. Dan tinggalkan sepatah kata buat rakan rakan blogger yang bakal mengunjungi anda ..
  4. Tu jer... pastu tinggalkan url entri korang tu kat ruangan komen entri blog akuu ni.. Yang ni tau ! jangan tinggalkan merata rata ..

OK.. bila tamat ? Sampai basi segmen ni tau .. selagi aku tak tutup selagi tu terbuka .. ok ?

Tujuan buat entri adalah cara paling pantas mewarwarkan sesuatu segmen .. Dari satu 'mulut' ke 'mulut' .. Bukan nak kejar glamer atau popular .. Satu lagi tips buat korang ..

253 komen :

«Lebih lama   ‹Lebih lama   201 – 253 daripada 253   Terbaru›   Baru»
watie berkata... [Reply to comment]

da join...menarekss

http://mia-norash.blogspot.com/2010/11/suai-kenal-blogger-baruanda-berminat.html

Ryoki berkata... [Reply to comment]

thnks nway incik ben.. wanna join it too!! =)

http://nescafeperspective.blogspot.com/2010/11/suai-kenal-blogger-anda-berminat.html

asz.wani berkata... [Reply to comment]

hope sempat la saya ye..hehe :)
http://aszwani.blogspot.com/2010/10/jom-parking-kat-blog-ben-ashaari.html

iDa_MutHiaH berkata... [Reply to comment]

nak join gak! hehe

http://miss-ida.blogspot.com/2010/11/suai-kenal-blogger-anda-berminat.html

S.U.F.E.E.N.A.N berkata... [Reply to comment]

Salam icik ben,
Makasehlaa penyertaan masih terbuka tuk orang yg telah ketinggalan ketapi macam saya..:P

http://sufeenan.blogspot.com/2010/11/suai-kenal-blogger-anda-berminat.html

alyaaboolat berkata... [Reply to comment]

da buat entry..hehe
http://alyaaboolat.blogspot.com/2010/11/suai-kenal-blogger-anda-berminat.html

Diari Umi Ainul Aina berkata... [Reply to comment]

saya budak baru belajar.. tolong ben

http://dairiumi.blogspot.com/2010/11/suai-kenal-blogger-anda-berminat.html

Cikgu Zaman berkata... [Reply to comment]

Tadi dh antar komen... Ramai dah masuk... Terima kasih ben...
Link tanda dah join

http://jombloggingsmkbt2.blogspot.com/2010/11/suai-kenal-blogger-anda-berminat.html

Cik Dya berkata... [Reply to comment]

Uncle Ben ...
kita pun nak join jugak orientation ni..hehe

http://iamdya.blogspot.com/2010/11/suai-kenal-blogger-anda-berminat.html

shamiju berkata... [Reply to comment]

hai EN BEN....saya budak baru belajar...nak tumpang gak kat sini....

http://shamiju.blogspot.com/2010/11/suai-kenal-blogger-anda-berminat.html

mekasih......

rainbowskittle berkata... [Reply to comment]

err salam abg ben, boleh masuk lagi tak sebenarnye ni. takpe letak je eh. tapi pelis pelis masukkan .terima kasih sgt2!


http://notonlyboutme.blogspot.com/2010/11/suai-kenal-blogger-anda-berminat.html

tieykah berkata... [Reply to comment]

http://tieykahituaku.blogspot.com
jalan2 la blog kita

♥ Roshazzy Shag ♥ berkata... [Reply to comment]

En Ben. Shag join jugak segmen ni. Ngehngeh. Ni link :

SUAI KENAL BLOGGER .. ANDA BERMINAT ?

farah hairuddin berkata... [Reply to comment]

ada kesempatan lg x??hehehe...

http://farah-diaz.blogspot.com/2010/11/suai-kenal-blogger-anda-berminat.html

nfahk berkata... [Reply to comment]

best nye... good job sebab anjurkan segmen ni :)

http://nfahk.blogspot.com/2010/11/suai-kenal-blogger-anda-berminat.html

Anis Khalilah Bt. Ahmad berkata... [Reply to comment]

abg ben..
sy join taw..
sbb sy still new dalam berblogging ni..=))

http://aniskhalilah.blogspot.com/2010/11/suai-kenal-blogger-anda-berminat.html

tQ. ^^

i am S!L4H.. berkata... [Reply to comment]

wowwww byk gle komen kt cni....
tumpang komen jgk bole?
nk skodeng2 cni ni.....

eeina berkata... [Reply to comment]

sy da wat entry pasal suai kenal abg ben tue.. mekaceh ye =)

http://eeinapreety.blogspot.com

eezance berkata... [Reply to comment]

salam.. love to join.. ;)
thanks for the opportunity..

http://ance-mylifey.blogspot.com/2010/11/newbies-blogger-orientation-interested.html

♥yaya♥ berkata... [Reply to comment]

MR Ben!! boley join lagi tak ni??
macam lambat sangat jer nih
T_T

acap berkata... [Reply to comment]

Im done ! Have fun while viewing my blog ! ;pp

http://akulahacap.blogspot.com/2010/11/suai-kenal-blogger-anda-berminat.html

zareyLLYA a.k.a Cahaya Azun berkata... [Reply to comment]

alamak , jauh nya aku tertinggal .

salam semua .

faizs berkata... [Reply to comment]

abg ben, ada hajat ni.. =b
nak jemput abg ben singgah n follow blog faizs.. =)

http://blogfaizs.blogspot.com/2010/11/sesi-suai-kenal-blogger-berminat.html

sape2 yang rajin nak follow silakan.. ^-^

Natasha berkata... [Reply to comment]

nak mencuba nasib juga~

http://natasha1987.blogspot.com/2010/11/suai-kenal-blogger-anda-berminat.html

po0h... berkata... [Reply to comment]

da j0in :)

http://na3c.blogspot.com/2010/11/suai-kenal-blogger-anda-berminat.html

All_riel berkata... [Reply to comment]

terima kasih abg ben kerana buat promosi untuk blogger..
http://allrielzone.blogspot.com/2010/11/suai-kenal-blogger-anda-berminat.html

dayah SnoW Heuka berkata... [Reply to comment]

salam abng Ben
saya join.. :D

http://lovemydiary90.blogspot.com/2010/11/suai-kenal-blogger-anda-berminat.html

MissGabaN berkata... [Reply to comment]

korgggg.....aku sgt blur...bantu laH aku yg serba kekurangan dan sgt daiF ini....ngaaa..

http://missgaban.blogspot.com/2010/11/suai-kenal-bloggerberminat_11.html

Tolonnnnnnnnnn.....

MissGabaN berkata... [Reply to comment]

korgggg.....aku sgt blur...bantu laH aku yg serba kekurangan dan sgt daiF ini....ngaaa..

http://missgaban.blogspot.com/2010/11/suai-kenal-bloggerberminat_11.html

Tolonnnnnnnnnn.....

akbintangkcikdlangit berkata... [Reply to comment]

mai mai mai!!!
weeee :)))

http://anaivegirlslife.blogspot.com/2010/11/suai-kenal-blogger-berminat.html

thx abg ben!

akmal diarie'z berkata... [Reply to comment]

aku nak join,,,aku nak ilmu,,,aku baru lagi dalam dunia blog ni,,,bnyak x faham

akmal diarie'z berkata... [Reply to comment]

nak join gaks........

http://akmaldiariez.blogspot.com/

::zoul munchett:: berkata... [Reply to comment]

http://misznanamicon.blogspot.com/2010/11/suai-kenal-blogger-anda-berminat.html

abang ben..da wt entry tok abg ben...
visit me bax pliz...

mYa aMiRa berkata... [Reply to comment]

ok sy sudah buat..

http://cintaakudankamuselamanya.blogspot.com/2010/11/suaikenal-bloggeranda-berminat.html

love rushas always!!! berkata... [Reply to comment]

selamat kenalan..blogger baru kat sini..baru belajar...www.loverushas.blogspot.com..

misz jue berkata... [Reply to comment]

MJ pun nak join jugak..=)

jemput datang ye..
http://blogsukesuki.blogspot.com/2010/11/suai-kenal-bloggeranda-berminat.html

n@iem88 berkata... [Reply to comment]

http://naimorange.blogspot.com/

Cik Ila berkata... [Reply to comment]

http://zarryn.blogspot.com/2010/11/suai-kenal-blogger-anda-berminat.html

Nurhidayah Erlyna~ berkata... [Reply to comment]

http://elynkerchicks.blogspot.com/2010/11/suai-kenal-bloggeranda-berminat.html

yayalya berkata... [Reply to comment]

Hye! Saya blogger baru..
nama saya yaya

http://yayaitsmystory.blogspot.com/2010/11/suai-kenal-bloggeranda-berminat.html

yayalya berkata... [Reply to comment]

http://yayaitsmystory.blogspot.com/2010/11/suai-kenal-bloggeranda-berminat.html

ini link saya: yaya :)

Akmar Amon berkata... [Reply to comment]

abg ben, hope that it's not too late for me to join this.

http://cikmaikunk.blogspot.com/2010/12/suai-kenal-bloggeranda-berminat.html

DuD berkata... [Reply to comment]

hadoiiyaii...nak wat link pun achik failed neh....
http://dudsjourneyolife.blogspot.com/

Author berkata... [Reply to comment]

saya harap ada yg sudi menjenguk blog saya...ada yg suka baca novel tak? kalau ada, apa kata cuba baca novel pertama saya Salahkah Aku? dr Aimee Nour, terbitan Karnadya. Ada kisah cinta dan misteri ala-ala Sidney Sheldon gitu!:)

http://karyaaimee.blogspot.com/2011/01/suai-kenal-blogger-anda-berminat.html

fariha berkata... [Reply to comment]

bagus la idea ni. sangat mmbantu blogger2 br cam sy ni..

http://wanwanidiary.blogspot.com/2011/01/suai-kenal-blogger-anda-berminat.html

lizaharun berkata... [Reply to comment]

Assalamualaikom..lama tak menjengah blog Ben..almaklum lah akak ni bz memanjang, jarang2 post entri2 terbaru bekaitan resepi kt blog akak.tp akak tetap gak beminta nk suai kenal dengan Ben dn para Blogger2 yg lain.hrp2 cuti sekolah ni dapat lah akak luangkn masa mengepost entri2 terbaaru.akak ni buka pndai sangat nk beceloteh tapi camanapon nak try lah jugak.
http://resepipilihan-lizaharun.blogspot.com/

che ann berkata... [Reply to comment]

salam suai kenal..

htp://mycheann.blogspot.com/2011/03/suai-kenal-bloggeranda-berminat.html

che ann berkata... [Reply to comment]

salam suai kenal..

htp://mycheann.blogspot.com/2011/03/suai-kenal-bloggeranda-berminat.html

NaJiB berkata... [Reply to comment]

Lovely Violet Enterprise

NaJiB berkata... [Reply to comment]

http://lovelyvioletent.blogspot.com/2011/11/suai-kenal-blogger-anda-berminat.html



THANKS TO YOU..

NaJiB berkata... [Reply to comment]

Saya nak kenal2 jgk dgn blogger yg lain. saya baru 1st buat blog..
Xde sape yg nk tgk blog saya..


http://lovelyvioletent.blogspot.com/2011/11/suai-kenal-blogger-anda-berminat.html

Raihan Ridzwan berkata... [Reply to comment]

ya Rabbi,so many bloggers *kenapa saya ketinggalan?btw do visit my blog eh:'D

Raihan Ridzwan berkata... [Reply to comment]

http://red-blusher.blogspot.com/2012/12/suai-kenal-blogger-anda-berminat.html

«Lebih lama ‹Lebih lama   201 – 253 daripada 253   Terbaru› Baru»

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI