SEGMEN HUJUNG MINGGU : AKU SAYANG BLOG INI ...

-TUTUP SUDAH LAA-

Rasa-rasa korang , boleh tangkap tak isi kandungan segmen ini ? Yess... anda salah ! Hahaha ... segmen ringkas je ni ... hehehe.. nak tau lebih lanjut ? jom layan ...

Segmen ini memerlukan kejujuran korang dalam memberi pendapat dan juga pandangan .. Haa.. amacam ? Mencabar ?? Belum lagi wooo ...selepas membacanya baru tau mencabar atau tidak.. hehehe..

Seperti biasa.... kena buat satu entri ..

  1. Sila letak banner imageini...

  2. Tajuk : BEN ASHAARI : AKU SAYANG BLOG INI .. dan linkkan ke entri ini ...

  3. Sila pilih SATU BLOG yang palingggg korang suka dan kagumi ! Yearghhh ... Ok... ada dah ? Cun ... nanti dulu ... Sila jawab soalan soalan ini ..

    1. Sila jelaskan KENAPA anda kagum dengan blog tersebut .. TIDAK KURANG dari 100 patah perkataan .. OK ? Tidak kurang ok !!

    2. Sila buktikan yang anda benar benar kagum dengan blog tersebut ! Jeng jeng jeng !!

    3. Sudah berapa lamakah anda mengikuti blog tersebut ??

    4. Sila ceritakan tentang blogger tersebut ..

    5. Apakah blogger tersebut mengetahui anda kagum dengan blognya ?

    6. Jika diberi peluang bertemu dengan blogger tersebut , sila beri 5 soalan yang akan anda tanya kepadanya !! Jeng jeng jeng ..

Tu jer ... 5 blog yang terpantas dan terbaik dalam penjelasannya , akan aku sampaikan sendiri link url entri anda ke blog yang dikaguminya .. amacam ??

Sila tinggalkan url entri korang di ruangan komen ini .. Tarikh tutup ? Malam esok ... Tengah malam esok.. ok ? Segera ... segeraaaa... Mulakannnn ...

122 ulasan:

  1. aiyak!..bru jek landing nk tido..bdezup jek ade sgmen...kne wat nih..kejap2 otw dh nih..hehhe

    BalasPadam
  2. wahh perlu gne akal yg luar biase nk jwab persoalan2 ni !!

    segmen pling mncabar!
    tq abg BEN..!

    BalasPadam
  3. alangkah indahnya kalau ada orang kagum dengan aku..hahaha

    BalasPadam
  4. soklan mencabar keimanan tol!!

    BalasPadam
  5. dengan pantas nya ketuk keybod..

    yearrghhhhh.....

    BalasPadam
  6. Banyak tol blogger aquw kagum....Abang ben,bape wat segmen tengah malam nie!!ngantukla..

    BalasPadam
  7. menarik menarik !

    tapi soalan diee,wahh mencabar gak ah nk pikir.haha.

    BalasPadam
  8. JOIN!!!!

    http://puteri-katek.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-aku-sayang-blog-ini.html

    BalasPadam
  9. erk!!!!

    tiba2 terkejut...

    rasanya tadi tutup malam ni... malam esok eh?

    hahahaa...

    adesss...penatnya buat entry tu laju2... malam esok rupanya....

    adoyai... hahahaha....berpeluh2

    BalasPadam
  10. http://gula-gulapelangi.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-aku-sayang-blog-ini.html

    siap

    BalasPadam
  11. ops... hope dpt buat dgn baik. tadi baru je terkejut bila baby tiba2 tutup suis plug & PC terus gelap. adoiii!

    BalasPadam
  12. tidak kurang 100 p'kataan... adess....

    BalasPadam
  13. kak aya dah join segmen ini.

    http://mycottoncollection.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-aku-sayang-blog-ini.html

    BalasPadam
  14. mesti da ramai yg join..sy join juga..

    http://shqpewsqiq.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-aku-sayang-blog-ini.html

    BalasPadam
  15. abang ben..mereka ni memang superb

    http://abangsays.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-aku-sayang-blog-ini.html

    BalasPadam
  16. http://lulu-pages.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-aku-sayang-blog-ini.html

    BalasPadam
  17. http://www.adybudika.com/2011/03/ben-ashaari-aku-sayang-blog-ini.html


    aduh,..harap tersenarai..aku kagum die neh

    BalasPadam
  18. da join :)

    http://speckygurlz.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-aku-sayang-blog-ini.html

    BalasPadam
  19. abg ben...saya join...

    http://cobaltchloride.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-aku-sayang-blog-ini.html

    BalasPadam
  20. http://azrinzfamily.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-aku-sayang-blog-ini.html

    BalasPadam
  21. http://kay-akam.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-aku-sayang-blog-ini.html join lagi =)

    BalasPadam
  22. Join!


    http://ikmalira87.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-aku-sayang-blog-ini.html

    BalasPadam
  23. penat fikir siapa yang menjadi pilihan
    siap suda...
    hehehe..

    http://pedachepallar.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-aku-sayang-blog-ini.html

    Entri Terkini; BEN ASHAARI : AKU SAYANG BLOG INI

    BalasPadam
  24. adeii sakit gigi tk dapat nk mengarang blurr..gud luck pada yang join :)

    BalasPadam
  25. Abg ben mamat nak join;..nak2..nak2..

    BalasPadam
  26. http://nadiemsharmz.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-aku-sayang-blog-ini.html

    hantar!!!!

    BalasPadam
  27. http://miza-zairi.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-saya-sayang-blog-ini.html

    BalasPadam
  28. alaamakkk~mencabarnya soalan!~takut lak nak jawab...hehehe

    BalasPadam
  29. join2,

    http://postal-12.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-aku-sayang-blog-ini.html

    BalasPadam
  30. http://mummylovepink-lovely.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-aku-sayang-blog-ini.html

    dah join..tq!!

    BalasPadam
  31. alamak ade task lewat mlm..
    btw, JOM review my LASIK experiance!

    http://penaglow.blogspot.com/2011/03/lasik-by-optimax.html

    BalasPadam
  32. Siap:
    http://jomklikblog.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-aku-sayang-blog-ini.html

    BalasPadam
  33. Dah siap dah !

    http://scarlettj1.blogspot.com/2011/03/segmen-aku-sayang-blog-ini.html

    BalasPadam
  34. dayana join :)!

    http://herstoriie.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-aku-sayang-blog-ini.html

    BalasPadam
  35. http://flamebone89.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-aku-sayang-blog-ini.html

    BalasPadam
  36. dah siap..selamat tidur ya!!

    http://hasrisa.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-aku-sayang-blog-ini.html

    BalasPadam
  37. menarik laaaaaaaaaaaaaaa nak join jugak hehehe

    puingcinta.blogspot.com

    BalasPadam
  38. wahhh..
    lelah menaip..
    siap jugak akhirnya..

    http://white-plain-me.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-aku-sayang-blog-ini.html

    BalasPadam
  39. joined!

    http://www.sunahsukasakura.com/2011/03/ben-ashaari-aku-sayang-blog-ini.html

    BalasPadam
  40. @putERi-kAtEk aiyakkkkk,katekkkk,..janganla buat cmni,..malu i,.hehhehe,..

    xpela,katek boley rest sok!,.kikiki

    BalasPadam
  41. join yerr..

    http://complicatedzone.blogspot.com/2011/03/segmen-hujung-minggu-aku-sayang-blog.html

    BalasPadam
  42. dye ni je ak ase blog dye bez..

    http://sayangcoco.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-aku-sayang-blog-ini.html

    BalasPadam
  43. http://whyfarouk.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-aku-sayang-blog-ini.html

    sudi2kanlah membaca.. :)

    BalasPadam
  44. Salam Ben.. dengan sukacitanya .. saya join.

    http://hasrulhassan.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-aku-sayang-blog-ini.html

    Baca ler .. panjang nih .. hehehee penat nulis. :)

    BalasPadam
  45. join !
    http://bintang2aween.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-aku-sayang-blog-ini.html

    BalasPadam
  46. ramai nya yg dah join..
    ni mamat dah siap kn entry.
    tolong abg ben..
    mamat buat kan khas untuk dia..

    http://luahan-hati-matika.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-aku-sayang-blog-ini.html

    BalasPadam
  47. join ! hehe

    http://tulisanburok.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-aku-sayang-blog-ini.html

    BalasPadam
  48. ops..terpublish dulu sebelum pos link kat sini..

    http://cikyuz87.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-aku-sayang-blog-ini.html

    BalasPadam
  49. join!

    http://wwwbucklemyshoes.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-aku-sayang-blog-ini.html

    BalasPadam
  50. saye sudah join..

    http://aremelyna.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-aku-sayang-blog-ini.html

    BalasPadam
  51. http://sheraffroi.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-aku-sayang-blog-ini.html

    BalasPadam
  52. siap dah...

    http://masikarfan.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-aku-sayang-blog-ini.html

    BalasPadam
  53. JOIN!!

    http://hariskaito.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-aku-sayang-blog-ini.html

    BalasPadam
  54. Salam, saya join. (:

    http://zanasukahidup.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-aku-sayang-blog-ini.html

    BalasPadam
  55. done !

    http://zaza96.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-aku-sayang-blog-ini.html

    BalasPadam
  56. Salam abg ben... Awang nk join segmen ni boleh kan.. hehe

    http://goldazone86.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-aku-sayang-blog-ini.html

    BalasPadam
  57. x mo ketinggalan =)

    http://gadisarawakcorner.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-aku-sayang-blog-ini-fatin.html

    BalasPadam
  58. http://areliff-mastermindz.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-aku-sayang-blog-ini.html

    BalasPadam
  59. salam.join jugak

    http://salfiza.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-aku-sayang-blog-ini.html

    mekaseh Encik Ben ^____^

    BalasPadam
  60. http://afterdarkchronicles.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-aku-sayang-blog-ini.html

    ish,last view comment total baru 15 tetiba 61 -.-'''


    amacam ? ad bran ? hahaha :)

    BalasPadam
  61. join jugak..

    http://missenh.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-aku-sayang-blog-ini.html

    mekasih ye abg Ben.. :)

    BalasPadam
  62. Aku join lagi.. join segmen banyak-banyak dapat point tak ..?? redeem point dapat tuala mandi pun jadi lew.. tak terasa nak wat kew bro ben..?? hehehe...

    ini lah hasil kerja ku.. ayuh lah baca... siapa punya blog...sila angkat kaki kanan .. kaki kiri angkat juga...

    http://kerabatkenshiro.blogspot.com/2011/03/kenshiro-aku-sayang-blog-ini.html

    BalasPadam
  63. miera dah join.

    http://mieraluve.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-aku-sayang-blog-ini.html

    BalasPadam
  64. jam menunjukkn 1:33 am
    naseb baik sempat lg..
    http://ikwanharis.blogspot.com/2011/03/segmen-hujung-minggu-aku-sayang-blog.html

    jemput-jemput bace abg ben..
    ade surprise!
    na tahu kenelah singgah ..

    BalasPadam
  65. berkobar2 pepagi buta ni!

    http://penaglow.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-aku-sayang-blog-ini.html

    BalasPadam
  66. berkobar2 pepagi buta ni..

    http://penaglow.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-aku-sayang-blog-ini.html

    BalasPadam
  67. tttteeeeeeeettttt
    dah siap n dah join

    http://heandsheloves.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-aku-sayang-blog-ini.html

    BalasPadam
  68. ben..boleh join lagi kan?

    http://farisadli.via.my/2011/03/19/ben-ashaari-aku-sayang-blog-ini/

    BalasPadam
  69. nk join mcm besa la .. haha

    http://akusipencari.blogspot.com/2011/03/i-love-this-blog-ben-ashaari.html

    tajuk ubah cikit mcm besa la juga .. jom baca.. jemput la ekk

    BalasPadam
  70. http://esmaxempayar.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-aku-sayang-blog-ini.html



    comfirm join

    BalasPadam
  71. aku dah hantar belum? hantar je la lagi

    http://farisadli.via.my/2011/03/19/ben-ashaari-aku-sayang-blog-ini/

    BalasPadam
  72. 1st time join !

    okay singgah le:

    @http://hanarahim.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-aku-sayang-blog-ini.html

    BalasPadam
  73. join sekaki dua dengan tulus ikhlas nya~ XD


    http://hafizkiwi.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-aku-sayang-blog-ini.html

    BalasPadam
  74. http://annikabubble.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-aku-sayang-blog-ini.html

    yeahh

    BalasPadam
  75. BA,can u make senarai lengkap-selengkapnya berapa org yg suka ur blog,CMG and others...But top ten cukup la..baru la tau sape di hati blogger...ini bkn nak banding2kan....

    BalasPadam
  76. orait . ni aku punya bro BEN .. pening pikir nak jawab ni tadi .. hehe ..

    http://symuzzamir.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-aku-sayang-blog-ini.html

    BalasPadam
  77. entri siap! dah lama x join segmen encik ben.

    http://hajarhasan.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-aku-sayang-blog-ini.html

    BalasPadam
  78. thnk en ben..join..hehe

    http://www.wooferstorm.com/2011/03/ben-ashaari-aku-sayang-blog-ini.html

    BalasPadam
  79. salam, bro...lame x join segmen bro...

    sy join jugak ye...

    http://siniijabising.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-aku-sayang-blog-ini.html

    BalasPadam
  80. :sori ayay lambat..hurmmyaya bru thu tdi..

    http://mizz-yayaieya.blogspot.com/2011/03/contest-aku-sayang-blog-ini.html


    harap2 dpt masuk

    BalasPadam
  81. grrr bro ben ku amat kecewa sebab tak dapat join segmen kali ni huwaa ,, dri kol 12 try sampai sekarang kol 4.47 masih tak boleh update blog kecewa huwaaaa..esok pulak tak boleh mengadap menda nie xpew lah ;))

    apa2 pun gud luck semua yang join ;)

    BalasPadam
  82. nak masuk jugak..

    http://sha-myheart.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-aku-sayang-blog-ini.html

    TQ

    BalasPadam
  83. ben..nah..keje sekolah dah siap..^__^

    http://masriniajourneytoshare.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-aku-sayang-blog-ini.html

    BalasPadam
  84. ok la bro....saya join lagi...teringin nk bro komen entry..hahaha..:p

    http://mariatunnabila.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-aku-sayang-blog-ini.html

    tQ bro..^___^v PEACE~

    BalasPadam
  85. alamak! ade segmen!
    mlm td tidur awal daaa...

    nak join!

    BalasPadam
  86. dah siap...

    http://solomolo.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-aku-sayang-blog-ini.html

    BalasPadam
  87. ramainye utk pok ben..tahniah BA..
    tapi pinky momma choose nurulbadiah lai huhu =)

    http://eppyphamdiary.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-aku-sayang-blog-ini.html

    BalasPadam
  88. cam biasa la...roti canai satu siap!~


    http://lensajingga.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-aku-sayang-blog-ini.html

    BalasPadam
  89. as salam..
    wah!
    ada segmen baru~
    dengan pantas saya menaip~

    BalasPadam
  90. Dah join jugak !!!!

    http://diariamzar.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-aku-sayang-blog-ini.html

    BalasPadam
  91. SALAM..

    makbed wat jugak...

    http://www.makbed.com/2011/03/ben-ashaari-aku-sayang-blog-ini.html

    BalasPadam
  92. http://twins-detwin93.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-aku-sayang-blog-ini.html

    saya sayang belog ini

    sekian..haha..

    BalasPadam
  93. perghhh..ramai giler join...cik sue pun nak join juga... =D

    http://miowmanja.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-aku-sayang-blog-ini.html

    BalasPadam
  94. abg ben....ct dah join...

    http://illustrasiaku.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-ct-sayang-blog-ini.html

    BalasPadam
  95. http://www.qasehdalia.com/2011/03/ben-ashaari-aku-sayang-blog-ini.html

    qaseh juin

    BalasPadam
  96. Saya join, Encik Ben.

    http://belajarmenulisrumi.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-aku-sayang-blog-ini.html

    BalasPadam
  97. dah join ugakk.. do visit mine yer bro benn..

    http://zarul90soul.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-aku-sayang-blog-ini.html

    BalasPadam
  98. ha..ha.. terkebil-kebil jugak nak menyiapkannya dgn baby pun nak 'membantu'. itulah lebih & kurangnya ada anak atau tak.. Tuhan lebih mengetahui bila Dia nak bagi..Insyaallah.. melalut pulak ye.

    ini entry akak :

    http://adzriel.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-aku-sayang-blog-ini.html

    BalasPadam
  99. nak join jugak.

    dan dah siap pun.

    http://sboyzlife.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-aku-sayang-blog-ini.html

    BalasPadam
  100. nk join skali..
    ni ha..

    http://day-an-i.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-aku-sayang-blog-ini.html

    BalasPadam
  101. nk join skali..
    ni ha..

    http://day-an-i.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-aku-sayang-blog-ini.html

    BalasPadam
  102. nk join skali..
    ni ha..

    http://day-an-i.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-aku-sayang-blog-ini.html

    BalasPadam
  103. nak join jugak !!!! heeee..=)

    http://niezabudaxtembam.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-aku-sayang-blog-ini.html

    BalasPadam
  104. rasanya lambat pula saya join kali ni..nasib baik tutup tengah malam nanti je...sebab kagum dengan "Cikgu Ben" nya pasal...saya join juga :D

    http://semanismulut.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-aku-sayang-blog-ini.html

    BalasPadam
  105. Hye bro, suda join.. ni link saya

    http://belogcharming.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-aku-sayang-blog-ni.html

    BalasPadam
  106. http://kupukupukecik.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-aku-sayang-blog-ini.html

    hehehehh ^^

    BalasPadam
  107. Salam..first time sy join :)

    http://uptown-lady.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-aku-sayang-blog-ini.html

    BalasPadam
  108. hantar kerja sekolah

    http://azfar9897.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-aku-sayang-blog-ini.html

    BalasPadam
  109. http://cerita-al-kapoune.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-aku-sayang-blog-ini.html

    i'm try to be the last person.

    BalasPadam
  110. alaaaaa..tak dapat jadi 5 terawal..huhu..Ben..dah siap dah nie..sedihnya tak dapat jadi 5 terawal..huhu

    http://adisuda.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-aku-sayang-blog-ini.html

    BalasPadam
  111. joined

    http://yslgalz213.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-aku-sayang-blog-ini.html

    BalasPadam
  112. wah2 ! jady owg last leyh . hehehe . . sye sudah join .
    http://iejalalola.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-aku-sayang-blog-ini.html

    BalasPadam
  113. http://cikbear.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-aku-sayang-blog-ini.html

    BalasPadam
  114. as salam..
    terlewat.persiapan ke jepun.
    maaf..huhu

    http://fadzli-rt.blogspot.com/2011/03/segmen-hujung-minggu-aku-sayang-blog.html

    BalasPadam
  115. nk join !

    http://fatinsopendiary.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-aku-sayang-blog-ini.html

    BalasPadam
  116. HUHUHUHU...SMLM TER LEWAT JOIN..ARI NI DH BUAT AWAL CKIT...
    SY JOIN YERRR....
    http://dayangnorhazida.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-aku-sayang-blog-ini.html

    BalasPadam
  117. baru bace entry abe ben ni . baru nak join . tapi dah tutup plak .

    #ALAHAISIANMAK#

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI