Dapur Tanpa Sempadan...

Jumaat, 18 Mac 2011

SEGMEN HUJUNG MINGGU : AKU SAYANG BLOG INI ...

-TUTUP SUDAH LAA-

Rasa-rasa korang , boleh tangkap tak isi kandungan segmen ini ? Yess... anda salah ! Hahaha ... segmen ringkas je ni ... hehehe.. nak tau lebih lanjut ? jom layan ...

Segmen ini memerlukan kejujuran korang dalam memberi pendapat dan juga pandangan .. Haa.. amacam ? Mencabar ?? Belum lagi wooo ...selepas membacanya baru tau mencabar atau tidak.. hehehe..

Seperti biasa.... kena buat satu entri ..

  1. Sila letak banner imageini...

  2. Tajuk : BEN ASHAARI : AKU SAYANG BLOG INI .. dan linkkan ke entri ini ...

  3. Sila pilih SATU BLOG yang palingggg korang suka dan kagumi ! Yearghhh ... Ok... ada dah ? Cun ... nanti dulu ... Sila jawab soalan soalan ini ..

    1. Sila jelaskan KENAPA anda kagum dengan blog tersebut .. TIDAK KURANG dari 100 patah perkataan .. OK ? Tidak kurang ok !!

    2. Sila buktikan yang anda benar benar kagum dengan blog tersebut ! Jeng jeng jeng !!

    3. Sudah berapa lamakah anda mengikuti blog tersebut ??

    4. Sila ceritakan tentang blogger tersebut ..

    5. Apakah blogger tersebut mengetahui anda kagum dengan blognya ?

    6. Jika diberi peluang bertemu dengan blogger tersebut , sila beri 5 soalan yang akan anda tanya kepadanya !! Jeng jeng jeng ..

Tu jer ... 5 blog yang terpantas dan terbaik dalam penjelasannya , akan aku sampaikan sendiri link url entri anda ke blog yang dikaguminya .. amacam ??

Sila tinggalkan url entri korang di ruangan komen ini .. Tarikh tutup ? Malam esok ... Tengah malam esok.. ok ? Segera ... segeraaaa... Mulakannnn ...

122 komen :

AMMAR YASIR berkata... [Reply to comment]

Nak join jugak

nadiemsharmz berkata... [Reply to comment]

aiyak!..bru jek landing nk tido..bdezup jek ade sgmen...kne wat nih..kejap2 otw dh nih..hehhe

Sheraff Boroi berkata... [Reply to comment]

wahh perlu gne akal yg luar biase nk jwab persoalan2 ni !!

segmen pling mncabar!
tq abg BEN..!

FAHMI berkata... [Reply to comment]

alangkah indahnya kalau ada orang kagum dengan aku..hahaha

darxniq berkata... [Reply to comment]

soklan mencabar keimanan tol!!

Hanieqha berkata... [Reply to comment]

dengan pantas nya ketuk keybod..

yearrghhhhh.....

mohd ridwan berkata... [Reply to comment]

Banyak tol blogger aquw kagum....Abang ben,bape wat segmen tengah malam nie!!ngantukla..

bihah berkata... [Reply to comment]

menarik menarik !

tapi soalan diee,wahh mencabar gak ah nk pikir.haha.

putERi-kAtEk berkata... [Reply to comment]

JOIN!!!!

http://puteri-katek.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-aku-sayang-blog-ini.html

putERi-kAtEk berkata... [Reply to comment]

erk!!!!

tiba2 terkejut...

rasanya tadi tutup malam ni... malam esok eh?

hahahaa...

adesss...penatnya buat entry tu laju2... malam esok rupanya....

adoyai... hahahaha....berpeluh2

Miss Ran berkata... [Reply to comment]

http://gula-gulapelangi.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-aku-sayang-blog-ini.html

siap

Adzriel AB berkata... [Reply to comment]

ops... hope dpt buat dgn baik. tadi baru je terkejut bila baby tiba2 tutup suis plug & PC terus gelap. adoiii!

haRis kaiTo berkata... [Reply to comment]

tidak kurang 100 p'kataan... adess....

Kak Aya berkata... [Reply to comment]

kak aya dah join segmen ini.

http://mycottoncollection.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-aku-sayang-blog-ini.html

nur amalina bt athman berkata... [Reply to comment]

mesti da ramai yg join..sy join juga..

http://shqpewsqiq.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-aku-sayang-blog-ini.html

Abang Zam berkata... [Reply to comment]

abang ben..mereka ni memang superb

http://abangsays.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-aku-sayang-blog-ini.html

Lulu caldina berkata... [Reply to comment]

http://lulu-pages.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-aku-sayang-blog-ini.html

AdyBudika berkata... [Reply to comment]

http://www.adybudika.com/2011/03/ben-ashaari-aku-sayang-blog-ini.html


aduh,..harap tersenarai..aku kagum die neh

shahjiehan berkata... [Reply to comment]

wahh best nih!!!

jom baca dan komen 10 telefon bimbit terhebat.

hanim azhari berkata... [Reply to comment]

da join :)

http://speckygurlz.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-aku-sayang-blog-ini.html

♥phoenix♥ berkata... [Reply to comment]

abg ben...saya join...

http://cobaltchloride.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-aku-sayang-blog-ini.html

Chekgu Azrine berkata... [Reply to comment]

http://azrinzfamily.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-aku-sayang-blog-ini.html

SiBudakKurus berkata... [Reply to comment]

http://kay-akam.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-aku-sayang-blog-ini.html join lagi =)

.::cintabungablogspot::. berkata... [Reply to comment]

Join!


http://ikmalira87.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-aku-sayang-blog-ini.html

azizul berkata... [Reply to comment]

penat fikir siapa yang menjadi pilihan
siap suda...
hehehe..

http://pedachepallar.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-aku-sayang-blog-ini.html

Entri Terkini; BEN ASHAARI : AKU SAYANG BLOG INI

Puanbee berkata... [Reply to comment]

adeii sakit gigi tk dapat nk mengarang blurr..gud luck pada yang join :)

Matika berkata... [Reply to comment]

Abg ben mamat nak join;..nak2..nak2..

nadiemsharmz berkata... [Reply to comment]

http://nadiemsharmz.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-aku-sayang-blog-ini.html

hantar!!!!

Lydia Miza(Aidyl Azim) berkata... [Reply to comment]

http://miza-zairi.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-saya-sayang-blog-ini.html

Hazrina Erin berkata... [Reply to comment]

alaamakkk~mencabarnya soalan!~takut lak nak jawab...hehehe

Penggali (OM) berkata... [Reply to comment]

join2,

http://postal-12.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-aku-sayang-blog-ini.html

♥WEIYDAWEINGWAFFA♥ berkata... [Reply to comment]

http://mummylovepink-lovely.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-aku-sayang-blog-ini.html

dah join..tq!!

penaGlow berkata... [Reply to comment]

alamak ade task lewat mlm..
btw, JOM review my LASIK experiance!

http://penaglow.blogspot.com/2011/03/lasik-by-optimax.html

AMMAR YASIR berkata... [Reply to comment]

Siap:
http://jomklikblog.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-aku-sayang-blog-ini.html

Scarlett O'Hara berkata... [Reply to comment]

Dah siap dah !

http://scarlettj1.blogspot.com/2011/03/segmen-aku-sayang-blog-ini.html

Dayana AZ berkata... [Reply to comment]

dayana join :)!

http://herstoriie.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-aku-sayang-blog-ini.html

Akid azami berkata... [Reply to comment]

http://flamebone89.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-aku-sayang-blog-ini.html

risa berkata... [Reply to comment]

dah siap..selamat tidur ya!!

http://hasrisa.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-aku-sayang-blog-ini.html

RaraPuing berkata... [Reply to comment]

menarik laaaaaaaaaaaaaaa nak join jugak hehehe

puingcinta.blogspot.com

Ana Montana berkata... [Reply to comment]

wahhh..
lelah menaip..
siap jugak akhirnya..

http://white-plain-me.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-aku-sayang-blog-ini.html

Sunah Mohammad berkata... [Reply to comment]

joined!

http://www.sunahsukasakura.com/2011/03/ben-ashaari-aku-sayang-blog-ini.html

HATYCIKNUURUL berkata... [Reply to comment]

@putERi-kAtEk aiyakkkkk,katekkkk,..janganla buat cmni,..malu i,.hehhehe,..

xpela,katek boley rest sok!,.kikiki

dyanzjha berkata... [Reply to comment]

join yerr..

http://complicatedzone.blogspot.com/2011/03/segmen-hujung-minggu-aku-sayang-blog.html

fiq berkata... [Reply to comment]

dye ni je ak ase blog dye bez..

http://sayangcoco.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-aku-sayang-blog-ini.html

Why Farouk berkata... [Reply to comment]

http://whyfarouk.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-aku-sayang-blog-ini.html

sudi2kanlah membaca.. :)

hasrul hassan berkata... [Reply to comment]

Salam Ben.. dengan sukacitanya .. saya join.

http://hasrulhassan.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-aku-sayang-blog-ini.html

Baca ler .. panjang nih .. hehehee penat nulis. :)

awEEN berkata... [Reply to comment]

join !
http://bintang2aween.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-aku-sayang-blog-ini.html

Matika berkata... [Reply to comment]

ramai nya yg dah join..
ni mamat dah siap kn entry.
tolong abg ben..
mamat buat kan khas untuk dia..

http://luahan-hati-matika.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-aku-sayang-blog-ini.html

bihah berkata... [Reply to comment]

join ! hehe

http://tulisanburok.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-aku-sayang-blog-ini.html

cik yuz berkata... [Reply to comment]

ops..terpublish dulu sebelum pos link kat sini..

http://cikyuz87.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-aku-sayang-blog-ini.html

:: Little Kouru:: berkata... [Reply to comment]

join!

http://wwwbucklemyshoes.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-aku-sayang-blog-ini.html

~...AmALinA....~ berkata... [Reply to comment]

saye sudah join..

http://aremelyna.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-aku-sayang-blog-ini.html

Sheraff Boroi berkata... [Reply to comment]

http://sheraffroi.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-aku-sayang-blog-ini.html

mas saari berkata... [Reply to comment]

siap dah...

http://masikarfan.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-aku-sayang-blog-ini.html

haRis kaiTo berkata... [Reply to comment]

JOIN!!

http://hariskaito.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-aku-sayang-blog-ini.html

Zanna Orked berkata... [Reply to comment]

Salam, saya join. (:

http://zanasukahidup.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-aku-sayang-blog-ini.html

Azza Firza berkata... [Reply to comment]

done !

http://zaza96.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-aku-sayang-blog-ini.html

Awangku Johan berkata... [Reply to comment]

Salam abg ben... Awang nk join segmen ni boleh kan.. hehe

http://goldazone86.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-aku-sayang-blog-ini.html

kathy berkata... [Reply to comment]

x mo ketinggalan =)

http://gadisarawakcorner.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-aku-sayang-blog-ini-fatin.html

Areliff berkata... [Reply to comment]

http://areliff-mastermindz.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-aku-sayang-blog-ini.html

Salfiza berkata... [Reply to comment]

salam.join jugak

http://salfiza.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-aku-sayang-blog-ini.html

mekaseh Encik Ben ^____^

Azmizam berkata... [Reply to comment]

http://afterdarkchronicles.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-aku-sayang-blog-ini.html

ish,last view comment total baru 15 tetiba 61 -.-'''


amacam ? ad bran ? hahaha :)

miss'ENH berkata... [Reply to comment]

join jugak..

http://missenh.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-aku-sayang-blog-ini.html

mekasih ye abg Ben.. :)

kenshiro berkata... [Reply to comment]

Aku join lagi.. join segmen banyak-banyak dapat point tak ..?? redeem point dapat tuala mandi pun jadi lew.. tak terasa nak wat kew bro ben..?? hehehe...

ini lah hasil kerja ku.. ayuh lah baca... siapa punya blog...sila angkat kaki kanan .. kaki kiri angkat juga...

http://kerabatkenshiro.blogspot.com/2011/03/kenshiro-aku-sayang-blog-ini.html

MiSx MieRa berkata... [Reply to comment]

miera dah join.

http://mieraluve.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-aku-sayang-blog-ini.html

ikhwan berkata... [Reply to comment]

jam menunjukkn 1:33 am
naseb baik sempat lg..
http://ikwanharis.blogspot.com/2011/03/segmen-hujung-minggu-aku-sayang-blog.html

jemput-jemput bace abg ben..
ade surprise!
na tahu kenelah singgah ..

penaGlow berkata... [Reply to comment]

berkobar2 pepagi buta ni!

http://penaglow.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-aku-sayang-blog-ini.html

penaGlow berkata... [Reply to comment]

berkobar2 pepagi buta ni..

http://penaglow.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-aku-sayang-blog-ini.html

NiSha berkata... [Reply to comment]

tttteeeeeeeettttt
dah siap n dah join

http://heandsheloves.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-aku-sayang-blog-ini.html

Faris Adli berkata... [Reply to comment]

ben..boleh join lagi kan?

http://farisadli.via.my/2011/03/19/ben-ashaari-aku-sayang-blog-ini/

sipencari berkata... [Reply to comment]

nk join mcm besa la .. haha

http://akusipencari.blogspot.com/2011/03/i-love-this-blog-ben-ashaari.html

tajuk ubah cikit mcm besa la juga .. jom baca.. jemput la ekk

eyna azmi berkata... [Reply to comment]

http://esmaxempayar.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-aku-sayang-blog-ini.html



comfirm join

Faris Adli berkata... [Reply to comment]

aku dah hantar belum? hantar je la lagi

http://farisadli.via.my/2011/03/19/ben-ashaari-aku-sayang-blog-ini/

hana rahim berkata... [Reply to comment]

1st time join !

okay singgah le:

@http://hanarahim.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-aku-sayang-blog-ini.html

Apiz berkata... [Reply to comment]

join sekaki dua dengan tulus ikhlas nya~ XD


http://hafizkiwi.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-aku-sayang-blog-ini.html

Hanieqha berkata... [Reply to comment]

http://annikabubble.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-aku-sayang-blog-ini.html

yeahh

Eyrique Ettiqaz. berkata... [Reply to comment]

BA,can u make senarai lengkap-selengkapnya berapa org yg suka ur blog,CMG and others...But top ten cukup la..baru la tau sape di hati blogger...ini bkn nak banding2kan....

SyedMuzzamir berkata... [Reply to comment]

orait . ni aku punya bro BEN .. pening pikir nak jawab ni tadi .. hehe ..

http://symuzzamir.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-aku-sayang-blog-ini.html

HAJAR hasan berkata... [Reply to comment]

entri siap! dah lama x join segmen encik ben.

http://hajarhasan.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-aku-sayang-blog-ini.html

Woofer Storm berkata... [Reply to comment]

thnk en ben..join..hehe

http://www.wooferstorm.com/2011/03/ben-ashaari-aku-sayang-blog-ini.html

eiYja_cHum3yl berkata... [Reply to comment]

salam, bro...lame x join segmen bro...

sy join jugak ye...

http://siniijabising.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-aku-sayang-blog-ini.html

❤ мιzz-уαуαιєуα ❤ berkata... [Reply to comment]

:sori ayay lambat..hurmmyaya bru thu tdi..

http://mizz-yayaieya.blogspot.com/2011/03/contest-aku-sayang-blog-ini.html


harap2 dpt masuk

mISz SheRa berkata... [Reply to comment]

tumpang bace jer..

::contengan hati::)) berkata... [Reply to comment]

grrr bro ben ku amat kecewa sebab tak dapat join segmen kali ni huwaa ,, dri kol 12 try sampai sekarang kol 4.47 masih tak boleh update blog kecewa huwaaaa..esok pulak tak boleh mengadap menda nie xpew lah ;))

apa2 pun gud luck semua yang join ;)

sha berkata... [Reply to comment]

nak masuk jugak..

http://sha-myheart.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-aku-sayang-blog-ini.html

TQ

Masrini Karim berkata... [Reply to comment]

ben..nah..keje sekolah dah siap..^__^

http://masriniajourneytoshare.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-aku-sayang-blog-ini.html

berita sengsasi berkata... [Reply to comment]

nak join!!nak nak nak

Bella Bell berkata... [Reply to comment]

ok la bro....saya join lagi...teringin nk bro komen entry..hahaha..:p

http://mariatunnabila.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-aku-sayang-blog-ini.html

tQ bro..^___^v PEACE~

mynameismy berkata... [Reply to comment]

alamak! ade segmen!
mlm td tidur awal daaa...

nak join!

solo molo berkata... [Reply to comment]

dah siap...

http://solomolo.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-aku-sayang-blog-ini.html

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ berkata... [Reply to comment]

ramainye utk pok ben..tahniah BA..
tapi pinky momma choose nurulbadiah lai huhu =)

http://eppyphamdiary.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-aku-sayang-blog-ini.html

manueng berkata... [Reply to comment]

cam biasa la...roti canai satu siap!~


http://lensajingga.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-aku-sayang-blog-ini.html

... berkata... [Reply to comment]

as salam..
wah!
ada segmen baru~
dengan pantas saya menaip~

Amzar Syazani berkata... [Reply to comment]

Dah join jugak !!!!

http://diariamzar.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-aku-sayang-blog-ini.html

Makbed berkata... [Reply to comment]

SALAM..

makbed wat jugak...

http://www.makbed.com/2011/03/ben-ashaari-aku-sayang-blog-ini.html

mr vampire berkata... [Reply to comment]

http://twins-detwin93.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-aku-sayang-blog-ini.html

saya sayang belog ini

sekian..haha..

Cik Sue berkata... [Reply to comment]

perghhh..ramai giler join...cik sue pun nak join juga... =D

http://miowmanja.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-aku-sayang-blog-ini.html

Qaseh dalia adelia berkata... [Reply to comment]

nak juin !

c-tea berkata... [Reply to comment]

abg ben....ct dah join...

http://illustrasiaku.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-ct-sayang-blog-ini.html

Qaseh dalia adelia berkata... [Reply to comment]

http://www.qasehdalia.com/2011/03/ben-ashaari-aku-sayang-blog-ini.html

qaseh juin

nina berkata... [Reply to comment]

Saya join, Encik Ben.

http://belajarmenulisrumi.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-aku-sayang-blog-ini.html

KANTA MATA KELABU berkata... [Reply to comment]

dah join ugakk.. do visit mine yer bro benn..

http://zarul90soul.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-aku-sayang-blog-ini.html

Adzriel AB berkata... [Reply to comment]

ha..ha.. terkebil-kebil jugak nak menyiapkannya dgn baby pun nak 'membantu'. itulah lebih & kurangnya ada anak atau tak.. Tuhan lebih mengetahui bila Dia nak bagi..Insyaallah.. melalut pulak ye.

ini entry akak :

http://adzriel.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-aku-sayang-blog-ini.html

afiqazizan berkata... [Reply to comment]

nak join jugak.

dan dah siap pun.

http://sboyzlife.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-aku-sayang-blog-ini.html

miss flora berkata... [Reply to comment]

nk join skali..
ni ha..

http://day-an-i.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-aku-sayang-blog-ini.html

miss flora berkata... [Reply to comment]

nk join skali..
ni ha..

http://day-an-i.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-aku-sayang-blog-ini.html

miss flora berkata... [Reply to comment]

nk join skali..
ni ha..

http://day-an-i.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-aku-sayang-blog-ini.html

Wan Nurul Aniza berkata... [Reply to comment]

nak join jugak !!!! heeee..=)

http://niezabudaxtembam.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-aku-sayang-blog-ini.html

Mizz Karen berkata... [Reply to comment]

rasanya lambat pula saya join kali ni..nasib baik tutup tengah malam nanti je...sebab kagum dengan "Cikgu Ben" nya pasal...saya join juga :D

http://semanismulut.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-aku-sayang-blog-ini.html

khairiyah huliana berkata... [Reply to comment]

Hye bro, suda join.. ni link saya

http://belogcharming.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-aku-sayang-blog-ni.html

y u y u Z u l a i k h a berkata... [Reply to comment]

http://kupukupukecik.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-aku-sayang-blog-ini.html

hehehehh ^^

Uptown Lady berkata... [Reply to comment]

Salam..first time sy join :)

http://uptown-lady.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-aku-sayang-blog-ini.html

Ujang9897 berkata... [Reply to comment]

hantar kerja sekolah

http://azfar9897.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-aku-sayang-blog-ini.html

Eyrique Ettiqaz. berkata... [Reply to comment]

http://cerita-al-kapoune.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-aku-sayang-blog-ini.html

i'm try to be the last person.

AdiSuda berkata... [Reply to comment]

alaaaaa..tak dapat jadi 5 terawal..huhu..Ben..dah siap dah nie..sedihnya tak dapat jadi 5 terawal..huhu

http://adisuda.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-aku-sayang-blog-ini.html

Syarifah Nornazrah Al Yahya berkata... [Reply to comment]

joined

http://yslgalz213.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-aku-sayang-blog-ini.html

*i E J a* berkata... [Reply to comment]

wah2 ! jady owg last leyh . hehehe . . sye sudah join .
http://iejalalola.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-aku-sayang-blog-ini.html

Cik Mary berkata... [Reply to comment]

http://cikbear.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-aku-sayang-blog-ini.html

... berkata... [Reply to comment]

as salam..
terlewat.persiapan ke jepun.
maaf..huhu

http://fadzli-rt.blogspot.com/2011/03/segmen-hujung-minggu-aku-sayang-blog.html

lady dayana. berkata... [Reply to comment]

nk join !

http://fatinsopendiary.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-aku-sayang-blog-ini.html

DAYANG berkata... [Reply to comment]

HUHUHUHU...SMLM TER LEWAT JOIN..ARI NI DH BUAT AWAL CKIT...
SY JOIN YERRR....
http://dayangnorhazida.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-aku-sayang-blog-ini.html

Fifi fairuzeen berkata... [Reply to comment]

baru bace entry abe ben ni . baru nak join . tapi dah tutup plak .

#ALAHAISIANMAK#

Related Posts with Thumbnails

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI