Mari serbu blog itu !

by - Mac 25, 2011

 

Hurm... jangan la sedih sedih.. jadi blogger ni bukan mudah ... segalanya bermula dari menangis.. mana ada bayi lahir lahir terus ketawa ? Aku tak tau la kalau si UJANG9897 tu .. Aku malas bagi backlink kat dia.. dia dah popular dah .. hahahaha..

Beginilah .... mana mana blogger , pernah merana ... serius.. tapi tolonglah .. jangan rendahkan maruah diri sebagai blogger .. Kena bijak tackle blogger lain ... Jangan dok tangkap blogger yang bz 24 jam 7 hari seminggu.. tangkap blogger yang peramah.. contohnya bukan aku yer.. haaa..

Untuk naik , memerlukan pengalaman .. FOLLOWER bukanlah satu pengalaman terindah .. tak caya leh tanya ZAKI .. ZAKI ni mimpi ngeri si Ujang gediks tu .. Untuk naik , segala sudut perlu diambik kira.. Jangan amik sepakan sudut lak ! Tak berbaloi tu ..

Ok... aku abis dah merapu.. apa kata mari kita meraikan kehadiran blogger baru ini .. Harapnya selepas ini dia boleh berblog dengan lebih ceria ... Selamat datang ke dunia maya ini ... Sila jauhi blogger yang bernama UJANG 9897 tu.. lucah orangnya.. hahahahha.. Gurau jer.. dia baik.. mintak je derma kat dia.. sah dia kata " meh tabung tu " ...

Jom sergah secara berhemah blog ini  > SINI

You May Also Like

37 comments

  1. mari serbu..
    pok beng kamu mmg suka tlg bloggers..
    smga pok beng makin success ;)

    BalasPadam
  2. SeDaNG SeRBu DaN M'BaCeR eNTRy eMPuNYa BLoG... (^_____^)V

    BalasPadam
  3. ade la tapi senyum je....mak saya cerita lahir2 saya tak menangis tapi bersin 3x, masa bidan bersihkan saya dah senyum meleret kat dia..bidan tu ingat sampai sekarang pasal masa tu saya adalah baby yg paling besar dimandikan..hehe 5kg..tak tau la mcm mana mak masa tu..

    BalasPadam
  4. Promotla blog sy gak abg ben..huhu

    BalasPadam
  5. Abang tolong saye jugak iye.. hehehe..
    http://purplebloggerboyz.blogspot.com/

    BalasPadam
  6. ujang blogger lucah, maklumlah mode nak kawen kan...haha

    BalasPadam
  7. terjah!!!

    p/s:Haris pon blogger baru...he3...

    BalasPadam
  8. tlg lahh blog kita plak bro ben .
    haha;D

    wahh , ujang nk khwen dah .

    BalasPadam
  9. Bro..kite punye belum dapat tempat di hati bro lagi hikhikhik... nak nangis juge la...

    BalasPadam
  10. dah terjah & follow..
    bagus r bro ben, tolong bloger baru..terjah blog saya juga ye hehe takde paksaan dalam berblog:)

    BalasPadam
  11. dah serbu
    dah baca entri dia
    dan dah follow blog dia

    BalasPadam
  12. hampir2 tersungkur wat blog ni...
    papepn bangkit dr kejatuhan setahun lalu...skang baru nk naik balik...so am newbie here...bantulah sy bole ke ckp mcm tu hahahaha...gurau ja...kita sama2 saling tolong menolong naik sama2...bak kata abg ben...amin

    BalasPadam
  13. kejap jer dh ramai follower...phew...

    BalasPadam
  14. ujang si gediks tu da fames~tak pyh femes kan dia lagi..haha jom serbu org baru^^

    BalasPadam
  15. ABG KETAK, UJANG TU MMG. DAH TU KENTOT BERSEPAH ! CISS..
    muhahaha..!

    BalasPadam
  16. baek....saya akan ikut ckp abg ben....

    BalasPadam
  17. uwaaaaaaaa...si ujang tue dulu pendatang je skang followers dia dah 2ribu..tah mandrem ape dia pakai (hahahahahhaha)...jgn mrh haa ujang

    BalasPadam
  18. Abg Ben, jemput singgah sini yer. Kalau sempat, boleh la tegur part mana yang tak ok.

    http://uptown-lady.blogspot.com

    To all bloggers, silakan singgah juga :)

    BalasPadam
  19. BA..promosi Blog Bahulu.com jugak yea
    ...

    BalasPadam
  20. as salam..
    wah! boleh ajak dia join vlog 1tube~
    hoho~ selamat datang blogger baru~
    terjah!!

    kumpulan 2 segmen Ben Ashaari: Game Antara Blogger: Gegar!!

    Qaseh dalia

    Munira Sajuti

    Khumaera

    Fashah

    Sunah

    C-tea

    Oked

    Syuwai

    Ummi

    Saya

    BalasPadam
  21. Bro Ben duk cakap pasal Ujang, Zaki. Suruh tanye Zaki la. Tak link kan pon. Ni nak marah ni. Hahahaha~ Tibe2 jadi psiko :P

    Entry terkini: Entry Kasih Sayang Kepada Nuffnang

    BalasPadam
  22. meh la jejak kat blog saya.....

    http://lizahhamidin.blogspot.com/gila-gila-blogger.html

    BalasPadam
  23. jom serbu! huhu.

    femes betul ujang kat post neh.. haha sampai 3 kali ben ulang nama die.. hahahaha maklumla hati nga senang dalam bank ada 5 angka.. haha~

    BalasPadam
  24. Salam Abg Ben Ashaari...

    Baru buka blog petang nie, tengok2 Abg Ben sudi jadi follower saya.. Ya Allah betul2 terkejut saya, terima kasih yea!! terima kasih juga sudi buat segmen yg banyak sgt membantu blogger baru macam saya.. terima kasih juga sudi melawat blog dan jd follower saya.. Fuhh.. rasa amat2 terharu dan betul2 datang semangat baru..yg kadang2 mcm nk down je..Terima Kasih ye.. semoga Allah merahmati kita semua..

    BalasPadam
  25. oh ujang gedik yer bang ketak???

    hahahahaha

    BalasPadam
  26. saya dah terjah blog tue abg ben!..
    bole tahan blog nyew.. =) saya follow..

    BalasPadam
  27. da lama xkomen kat blog abg ben..moge terus sukses ye bang..hehe~

    BalasPadam
  28. saya udah jengah blog beliau...
    jom sertai GA saya kt link nieh... http://emasriee.blogspot.com/2011/03/contest-ga-serasi-bersama-dah-bermula.html

    BalasPadam
  29. wahahahaha...hampeh betul

    zaki baca kang dia serang sini pulak


    apa salah bwh tu link gua bro..derm..!!

    BalasPadam
  30. bagus la abg ben.. x kedekot followers.. tapi abg ben ni mmg expert kot.. mcm kitorang ni anak ikan je.. malu je nak komen2 kat sini..

    BalasPadam