Komen pilihan pagi ini ..

by - Mac 29, 2011

image

http://nurheartz.blogspot.com/

Atas idea LOGORITHM , maka aku akan buat satu segmen khas. .setiap komen yang best dan menarik ,akan menjadi di promote blognya.. Terima kasih ..

You May Also Like

32 comments

  1. setuju. bukan stkt komen menempek tanpa input atau output berguna selepas penat bro menaip

    BalasPadam
  2. alahai bila turn saya :P

    BalasPadam
  3. bestnyer....nie yang aku akan rajin komen lebih lagi kat sini....hahhahahaha

    BalasPadam
  4. jgn asyik komen... "setuju la ngan abg ben"... hehe.. banyak nampak komen guna ayat tu je... hahaha

    BalasPadam
  5. bagus idea tu...mana dapat? ngee

    BalasPadam
  6. setuju jugak...tapi kalau komen tak di delete pon dah kira okey kan Ben...Ben baca kan komen ai kan?kan?..baik ngaku Ben..nanti ai banje kopok lekor!!

    BalasPadam
  7. sangat berminat untuk joint segmen abg BEn... n sangat memberi impak yg bagus untuk blog page saya juga.. tq

    BalasPadam
  8. qaseh dah buat dulu lah abg ..sekarang je tak buat hihik

    BalasPadam
  9. bagus2.. baru la orang komen dengan ikhlas hati.. kalau tak ade yang komen ala kadar.. asal komen!~

    BalasPadam
  10. wow!! ada segmen baru..lebih gigih lps ni menghantar comment.. :)

    BalasPadam
  11. uikkk abg ben!mengapakah??why??hoho terharu neyh..alhamdulillah..mekaseh atas penghargaan ni..thanx abg ben ^_^ kalau takde entri yang baik untuk dikomen pon xboleh komen yang baik jugak..kan3...mekasih sekali lagi...^_^

    BalasPadam
  12. Ok juga tu,beruntung blog sape yang dipromote tu.

    JOm Joint.Entry terbaik bulanan peserta akan di pamerkan ke page yang mempunyai 16000 fan page
    Peraduan : Entry bulanan terbaik anda dari FARISZ@AZ.Com
    FARISZ@AZ.Com

    BalasPadam
  13. komen yg baik datang dari otak yg cerdik dan tak merapu disiang or petang or malam hari hehehehe

    BalasPadam
  14. komen terbaik? waaaoooooo...camne nak wat tu? ce cite-ce cite..

    BalasPadam
  15. lallala~~~~~testing2..abg ben nak jenjalan kat sini :( mood sedih la

    BalasPadam
  16. segmen yg menarik...
    pembaca yg mentafsir..
    otak yg berfikir..
    idea yg bermutu..
    jari mula menaip..
    terhasil lah komen yg bernas...=)

    BalasPadam
  17. wah menarik tu... nanti nak buat karangan la dalam biler nak komen bro ben nih hehehee

    BalasPadam
  18. tapi kan, adapun lebih afdal kiranya abang ben copy paste balik komen bernas mereka yang tercalon. hahaha

    BalasPadam
  19. sory 'terkomen' dua kali kat entri yang sama..tapi no hal kan3??haha juz nak mention abg ben..^_^
    alhamdulillah...terima kasih...=)

    http://nurheartz.blogspot.com/2011/03/abg-ben-neyh-kan.html

    BalasPadam
  20. wah lepas ni kene perah otak utk komen benda2 yang bagus2 sokmo la.

    BalasPadam
  21. hemmm kalau comment pun pastu entri dh delete so x de kenangan pe yang kite comment tu, nak tau…ni die entri yg telah didelete 2 sib baik sempat sy copy tpi bah. kepala entri jeee!

    Setiap saat dosa bertambah kerana INTERNET.posted by BEN ASHAARI
    Best giler ada internet kan ? masih aku ingat lagi saat saat pertama aku kenal dengan dunia internet.. Web pertama yang aku masuk ialah HOTMAIL.COM … kemudian , UTUSAN.COM.MY .. Wah , gembira tak terk...

    sy msih igt comment yg sy taip kat entri Abg Ben Ahad mlm Senin bru tu.....comment sy "best entri ni, tapi nak komen gak ngenai penggunaan perkataan mereka mereka tu guna 1 mereka je".....so Abg Ben bls "terima kasih, tau benda tu, tpi mereka mereka tu ....

    so sy simpulkan kat sini x de maknenya Abg Ben delete entri tu.

    P/s: lau tau tak pe…(ngaku ikhlas..mmg sy suke bc pe entri Abg Ben)

    BalasPadam
  22. hemmm kalau comment pun pastu entri dh delete so x de kenangan pe yang kite comment tu, nak tau…ni die entri yg telah didelete 2 sib baik sempat sy copy tpi bah. kepala entri jeee!

    Setiap saat dosa bertambah kerana INTERNET.posted by BEN ASHAARI
    Best giler ada internet kan ? masih aku ingat lagi saat saat pertama aku kenal dengan dunia internet.. Web pertama yang aku masuk ialah HOTMAIL.COM … kemudian , UTUSAN.COM.MY .. Wah , gembira tak terk...

    sy msih igt comment yg sy taip kat entri Abg Ben Ahad mlm Senin bru tu.....comment sy "best entri ni, tapi nak komen gak ngenai penggunaan perkataan mereka mereka tu guna 1 mereka je".....so Abg Ben bls "terima kasih, tau benda tu, tpi mereka mereka tu ....

    so sy simpulkan kat sini x de maknenya Abg Ben delete entri tu.

    P/s: lau tau tak pe…(ngaku ikhlas..mmg sy suke bc pe entri Abg Ben)

    BalasPadam
  23. @Nurulizzah Hidayah binti Musa
    saya delete sbb lain.. ada part tak sesuai ... jadi tarik dulu untuk betulkan semula..takut boleh mendatangkan kekeliruan .. :)

    BalasPadam
  24. ok..barulah terjawab sume kekeliruan yg bertandang kat benak sy...maceh Abg Den.

    BalasPadam
  25. @BEN ASHAARI ok...terjawab dah kekeliruan apa yg berada dlm benak sy. tq Abg Ben.

    BalasPadam
  26. @Nurulizzah Hidayah binti Musaterima kasih kerana sudi tegur.. saya tak pernah rasa hebat pon .. :)

    BalasPadam
  27. @BEN ASHAARI sama-sama Abg Ben, terima kasih juge Abg Ben sudi jenguk & baca...harap Abg Ben lak yg jgn terkilan. tu luahan rase ikhlas..

    p/s: happy

    BalasPadam
  28. bagus la abg ben ashaari ni...

    BalasPadam
  29. @adan memang Abg Ben BAGUS pun..sy syg Abg Ben..waaaa terlebih sudah.

    p/s: dah ada isteri(semoga berbahagia hingga ke akhir hayat) kim salam akak ye Abg Ben.

    BalasPadam