Yeargh... Jom tambah FOLLOWER !

by - Mac 30, 2011

 

Diorang kata diorg dah cunkan blog diorg... Cun disini bermaksud apa ek ? Aku pon tak tau sebenarnya.. hehee.. yeker aku tak tau ? Tau sebenarnya.... Kalau nak tau la kan ? tu korang kena gegar sendiri ..

Apa tujuan aku buat segmen begini ? Pertama ... blogger sesama blogger akan menegur secara berhemah .. segmen ni lebih pada layout blog .. haaa.. bukan pada entri yer ..

Jadi , skang ni blogger akan masuk .. tengok sendiri.. cun ke tak ? Tapi kalau dia dah join tu , dia kata dia dah cun tapi tak cun , haaa.. sila la tegur yer ..

Dan .. jgn komen je.. kalau rajin , follow la sekali .. yang ni part kawan kawan .. blogger sesama blogger .. Bukan bertujuan nak i folllow u follow tapi sekadar memeriahkan diantara blog .. Tapi kalau tak nak , tak pe.. ini sekadar menambahkan kenalan setelah mengomen .. tu jer yer ... Dan satu lagi.. tak perlu tinggalkan komen , i dah follow u .. sila follow i.. tak perlu tu.. kalau blogger tu bijak dan baikhati , dia akan follow sendiri ..  ;)

Jom ... klik SINI ..tengok kat komen tu haa...

You May Also Like

38 comments

  1. alhamdulillah, sape2 yg singgah kat blog saya,majoriti ckp blog sy 'okay' *malu nak ckp cun* heeee~

    BalasPadam
  2. ramainyerrrr...hohoho. Takot ada yang cuba ambik kesempatan la..x join segmen ni tapi ckp dia join...camaner tu?

    BalasPadam
  3. thanks kepada semua yang singgah blog saya...

    ANDA MEMANG CUN!!!!!!

    ^_^

    BalasPadam
  4. sat lagi blh pi terjah blog2 tu....:) blh tmbh kenalan kan?

    BalasPadam
  5. Ya ker...malunya...biasa la..I kan baru lagi..hehehe..buat muka tak malu jer..

    BalasPadam
  6. terima kasih singgah my blog..

    tapi tak ramai kata my blog tu cun

    BalasPadam
  7. takde sapa pun komen blog saya :(

    BalasPadam
  8. Idea yang bagus... Hehehe. Thanks Abg Ben =)

    BalasPadam
  9. hehe betol tu. die xckp suh folo pn kite ttp akn gi blog die n folo bile dah nmpk die folo kite.

    nk terjah diorg tp line tenet lembab giler yoooo

    BalasPadam
  10. mari2..cari follower yang ikhlas ni..hehe

    BalasPadam
  11. yeah..yeah..selamat menerjah...:)

    BalasPadam
  12. Assalamualaikum..
    Bagus segmen ni. W/pun tak boleh join tapi akan sama2 memeriahakn suasana. Sat nak pi ambik kasut dulu.

    BalasPadam
  13. SANGAT2 MEMBANTU SEGMEN ABANG BENG KEBABOM NI.SERIOUS SUKA.NAK BUAT BANYAK2 KALI PONGG BOLEH :D

    BalasPadam
  14. ramainya....
    tak habis lagi terjah!

    BalasPadam
  15. yeayyyy kasi gegar kasi gegar...meh laling2 semua datang blog ai cun melecun tu..sama cun macam en.ben! erksss

    BalasPadam
  16. kadang kadang tu, ada yg dh follow kite pastu paksa kite suh follow depa =.='

    bukan apa, kite tau lah kite akan follow balik org yg follow kite or blog yg best, but, bile disuruh, memang malas!

    alangkan mak selalu suruh suruh and suruh wat keje pon kite nek malas, ni kan lagi org lain.

    huhuu... bukan nak perasan, kite nyer follower pon masih sikit, kite tau, kite takleh nak ckp blagak sgt, but, kite rase budaya memaksa org memfollow blog depa nih tak bape best arr!

    maaf yea berkate begini =.='

    BalasPadam
  17. kepada yang telah singgah ke blog saya yang simple tu(al maklumlah baru AG)... terima kasih banyak-banyak.

    BalasPadam
  18. time kaceh bro ben :)!

    beng beng boom!

    BalasPadam
  19. okeh siap sedia nak terjah

    belog cung!

    jangan lupa tinggalkan komen cun

    pada layout saya yang super cun tu

    BalasPadam
  20. As salam..
    cun ke x ek?? ntah lah... jom ziarah2~ HEHE

    BalasPadam
  21. btol tuh!
    tq la at yg follow blog sye tuh..
    sye baru lg join so bg supp0t k..

    BalasPadam
  22. wee!!
    xsempat singgah mana2 lagikk..
    baru on ni..
    tapi nak singgah jugakk..
    cun ke x??
    hehee...
    xsuka tinggalkan komen follow me back..
    fuhh..cam xikhlas jerk kan!!
    neway ..salam kenal sumer!

    BalasPadam
  23. mai la singgh my blog...http://gudy2gurl-gudy2gurl.blogspot.com/

    BalasPadam
  24. sori abg ben....sya nak masuk segmen deco-deco...tapi slaah letak link la....huhuhu....komen puntempat yg salah...ampun ek

    tapi

    SAYA DAH CUNKAN BLOG SAYA...SILA LA DATANG....huhuhu

    BalasPadam
  25. tetibe rasa sayang kat bro ben bila bg nasihat mcm 2..hehee

    "kalau blogger tu bijak dan baikhati , dia akan follow sendiri .. ;)"

    BalasPadam
  26. sesiapa rasa die cun, meh singgah blog sy yang cun!hahaha kite kawan kawan nak? kawen kawen xnak! :P

    BalasPadam
  27. setiap nasihat en Ben ni sgt berguna.. mmg slalu sy akn follow pn.. smbil follow sambil baca entry drg.. smbil tu komen juge..

    BalasPadam
  28. tQ abg Ben cz wt segmen mcm nie...ade yg menegur blog ira dan alhamdullilah ira dh cbe buang ape yg patot utk cun-kan cket blog :)

    BalasPadam
  29. meh la singgah jugak blog i :) haha tapi nak kate cun tu tak lah kot :D macam berilmu sket backgroud die :DD haha

    BalasPadam
  30. alhamdulillah...ramai sunggah blog saya!..hehe..thankz sume..
    saya banyak dapat kawan baruu ;)

    BalasPadam
  31. tak sempat nak terjah semua list...
    pada yang terjah blog solomolo, terima kasih banyak-banyak...

    BalasPadam
  32. thanks sbb dgn adenya segmen, bley tambahkan kenalan d kalangan blogger2.. ^^

    BalasPadam
  33. biar betul ben suruh follow ni... he..he..

    BalasPadam
  34. thanks ek kpd sesape yg sudi singgah kt blog sy yg xseberapa...

    walaupun xsbrapa tp CUN skit tu blh lah...
    hehehehe.....

    sy nie bdk baru berjalan..
    klu slh tlg komen kan...
    TQVM...
    ^_^

    http://jannah-slumber.blogspot.com/

    BalasPadam
  35. time kaseh bro ben !
    Alhamdulillah , ramai yg kata blog eyja oke , cpt loading and comel .

    kalau bro rajin , bgi lahh komen kat blog eyja .
    mana tahu ada yg perlu diperbaiki .
    kita bdk bru bljar ni .

    http://eyjalukman.blogspot.com/

    BalasPadam