Selesai sudah .. hehehe ...

by - Mac 29, 2011

DSC_0200

Yang ni ... aku terjah Ujang dan YanaMib

DSC_0213

Sesi gambar kelas 5P3 2011/2012

DSC_0180

Yang ni aku ngan Maria... ada isu ... tunggu video nanti eh..

DSC_0225

Makan time !!!

You May Also Like

25 comments

  1. sikit lagi nak jatuh lappy tu..

    BalasPadam
  2. nak join jugak! dekat dah ni dengan umah nih!! setengah kentut dah sampai bak kata ujang! huhuhuhu

    BalasPadam
  3. adoi..jeles lah plak...hehe

    bila dapat join ni..

    BalasPadam
  4. makin aktif team bro bergerak. hehe

    BalasPadam
  5. org2 kuat blogger..hihi..
    jelesnya...insyaAllah suatu hri nnt dpt join sekali...=)

    BalasPadam
  6. MaLaM2 aBG BeN DaH TRiSi DeNGaN PTeMuaN aNTaRa BLoGGeRS!~ CayaLa aBG BeN!~ (^_____^)V

    BalasPadam
  7. yey!! da siap..xsabo nk tgk..hehe

    BalasPadam
  8. Katmana je laptop tu terbuka ye..

    BalasPadam
  9. nsb baik cik epal takde mse makan tu =,=

    wakakaka

    BalasPadam
  10. makin aktif dalam vlog nampaknye.. salute ^^

    BalasPadam
  11. wah cam best je berkumpul cm ne... say xpernah lagi berkumpul ngan mane2 blogger cm ni :)

    BalasPadam
  12. wow...beshnyer.,..
    bile la ade owg aproached cmni gak..
    (^_^)

    BalasPadam
  13. Ini tidak rasional sama sekali.

    Bila baru boleh den join ni?? Hishh

    BalasPadam
  14. salam, semoga projek berjalan lancar dan sukses.

    BalasPadam
  15. salam ben..wah, bestnya together-gether ngan other bloggers..

    BalasPadam
  16. Siyes bro, aku jeles ni. Aku tak biasa berbuat apa yang bro buat. Aku akan kejang di depan kamera .. hahaha .. belakang kalu .. leh tengok aksi kuak lentang aku .. hahahaha

    Apapun .. makin mantap dah ... lepas ni leh kasik tips lagi.

    BalasPadam
  17. cute maria elena tu ek :)

    BalasPadam
  18. tak saba nak tgu vdeo tu eahh....

    BalasPadam
  19. wowww..xsabau nk tnggu video ni..hhehe gerenti superb..huhu

    BalasPadam
  20. hehe.. mcm kenal je baju putih pic last sekali tu..hehe :)

    BalasPadam
  21. as salam..
    huhu~

    UMPAT + ISU = GADUH

    1TUBE + BLOGGER = UKHWAH!

    tahniah encik~
    hehe~
    semakin sempoi didepan kamera~
    tungyu adh serasi..selebriti vlog~
    ameen..

    =)

    BalasPadam