Dia mmg berbakat besar !

by - Mac 25, 2011

Serius ... aku nampak dia boleh pergi jauh dalam bidang ni.. tak kira la nak jadi pengacara ker ... wartawan ker ..pelakon ker ... model ker.. apa saja yang ada kamera , mmg dia layak !

Minah ni , aku tak tau la.. ni orang kedua yang aku kenal tak boleh nampak kamera ... Dulu sorang kawan aku ni ha.. dah jadi dj pon , Tasha ... antu kamera .. ni Nisa lak .. aisey...

DSC_0053 Sewaktu dia temubual bos Adverlerts .. si Josh ni pon syok sama Nisa tau ! haaa... Aku rasa sebab si Nisa ni senyum memanjang.. Hurm.. jangan dapat bf kuat cemburu dah la yer .. hahaha.. guwau jer..

DSC_0044

Tapi ngan akak Nora ni , dia jadi gabra.. nasib baik la Nora ni ceria orangnya.. ditenangkan si Nisa ni .. hahaha .. maunya tak , kena temuramah artis.. hahaha.. Nisa Nisa..

1pwtc

2 pwtc Nak temuramah aku pon dia takut sebenarnya.. dia kata tak berani pandang aku.. Takut tergoda la tu .. hahahaha.. hahhaha... sabar je laa... Dia kata nak kawin lari ? aku tak tau naper ! hahahha..

Apa pun semoga berjaya dalam apa jua bidang yang dia ceburi.. harap dia serius .... sbb dia berbakat !

You May Also Like

17 comments

  1. wah bro ben puji nisa seharian harini hu3...tahniah2 hu3

    BalasPadam
  2. saya rasa dia ader bakat jadi model. . hehehe

    BalasPadam
  3. encik ben buat muka serius,maunya dia tak gabra...hehe

    BalasPadam
  4. patut ben post gmbr dia kat fb td...saya x kenal dia.tp br je nisa add kat fb mlm ni.hebat2 blogger kita ye.bagus la

    BalasPadam
  5. dia tak berani pndang muka abg Ben ea? nerbes kott. agaknya dia dah minat sgt dah tu kat abg Ben nie. :)

    BalasPadam
  6. Ya Allah abang ben.. thanks a lot!!!
    terharunyeeeeeeeeeeeee~

    BalasPadam
  7. NISA OH NISAA

    sebelum nih...

    saya dah banyak kali

    search dia kat

    youtube

    timetuh sy masih bodoh pasal blog..

    skrg bila dah de blog (9hari baru lahir)..macam ke satu DUNIA LAIN!!

    aku dah gilaaa ke sekarang...??
    bukak lappink..mesti blog..blog..pastu muke en ben..nisa..yuyu..Fl.. *smbng nama korg sendiri..

    huh..dasyat.sampai bape hari nih ..tidur pas subuhh je..
    ehh..maaf.tetibe terbuat entry lak kat komen nih?...SORRY!!

    BalasPadam
  8. as salam..
    hoho~
    berbakat, ketengahkan. biar lagi menyinar. kita tak tahu apa yang bakal kita dapat. yang penting berusaha. hoho~
    promo nisa kay. blogger sekarang makin mantap. harap makin ramai blogger2 yang dapat megembangkan sayapnya

    =)

    BalasPadam
  9. bukan senang ooo nak berani cmni ;)
    kira nisa ni dah berani leh interview org..
    kalau ahkak..sengih je ler tayang gusi ;p

    BalasPadam
  10. Setuju!pernah jumpa nisa,mulut dia mcm popcorn.meletup2 tak benti cakap :D

    BalasPadam
  11. muke nisa sekali imbas mcm acha.. chumel~

    BalasPadam
  12. dia nye youtube pun kemain lagi macam2...gud luck to her too

    BalasPadam
  13. NISA KAY best!..hehe...saya selalu bukak blog dia..wajib...hehe..dan blog abg ben juga.. =)
    dia mmg ad bakat model.. ;)

    BalasPadam
  14. comel orangnya . berbakat pula :) alhamdulillah kurniaan Allah

    BalasPadam